АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 857
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
Хаха, ами какво да е това солено тогава?

# 721
  • Пловдив
Хаха, ами какво да е това солено тогава?

Ядки,солена питка,мезета,сирена,нещо за пиене
Кафето предполагам също е вървежно,но може би такова в пакетче,за да си го правят с гореща вода

# 722
Да, тая солена питка добре  звучи.  Peace

# 723
аз занесох на акушерките-пита,торта и бонбони.На лекаря ми и анестезиолога скъпо уйски,но при мен отношението с екипа е малко по различен и не можех да мина без почерпка  Sunglasses Да ви кажа на никой не омръзва сладичкото,екипа е доста голям и през нощните смени,сладичкото идва много добре на бодуващия екип newsm44

# 724
някои хора не носят нищо ,но от добро сърце и за здравето на бебчо хубаво е човек да почерпи  Simple Smile ние дадохме на сестрата която ни изпрати нещо сладко и един букет цветя, жената беше много мила , като излизахме дадохме и на жените на регистратурата да се почерпят и те (може да им е писнало но всеки се радва не толкова на бонбоните колкото за отношението)  bouquet

# 725
Аз да ви питам - какво ще/носихте като почерпка?
Ние занесохме,т.е. мъжа ми и свекървата - 2 кутии с бонбони , 1 букет за д-р Топалова

# 726
Здравейте отново. Аз се "записах" тия дни и заявих, че искам самостоятелна стая и ми предложиха този "малък вип". Някой може ли да сподели какво представлява, че бях ошашкана- други по-важни въпроси ме тревожеха тогава и не разпитах. Съвсем битово ме интересува. Счу ми се май, че имам право на "1 придружител" ама не попитах каво имат предвид - някой кибик при мен по мое желание сигурно?! Или пък съм чула "посетител", ама то това си го имам като право по принцип. И ме вълнува също дали има интернет...не може да няма, нали? (поне така си мисля - иначе как ще поддържам конферентната видео връзка с родата хахаха Joy). За новото крило споделихте, че има силен нет, ама този малък вип е в старото май, нали?

# 727
Здравейте отново. Аз се "записах" тия дни и заявих, че искам самостоятелна стая и ми предложиха този "малък вип". Някой може ли да сподели какво представлява, че бях ошашкана- други по-важни въпроси ме тревожеха тогава и не разпитах. Съвсем битово ме интересува. Счу ми се май, че имам право на "1 придружител" ама не попитах каво имат предвид - някой кибик при мен по мое желание сигурно?! Или пък съм чула "посетител", ама то това си го имам като право по принцип. И ме вълнува също дали има интернет...не може да няма, нали? (поне така си мисля - иначе как ще поддържам конферентната видео връзка с родата хахаха Joy). За новото крило споделихте, че има силен нет, ама този малък вип е в старото май, нали?

Има wi-fi.

# 728
Какви пари са тези стаи ?

# 729
# 730
# 731
вип-а е легло,диванче с маса,телевизор-малко холче с 2 думи  Laughing във вип стаята може да имаш посещение в нея,не ограничено време,при обикновените стаи не се допускат външни лица,само в стаята за посещения.Рзликата не е голяма в стаите,само диванчето и 800лв за 4 нощувки

# 732
# 733
  • Пловдив
Във VIP-а можеш да имаш постоянен придружител за целия престой. Той също има право на храна и напитки, включени са в цената. Има и една друга стая, която също се води VIP, но е 150 лева на вечер, там не знам как са нещата. Дали също може някой да е постоянно с теб.  Peace

# 734
dani_dani1981 ,знаеш ли дали може да си избереш точно определен анестезиолог,а не който се падне?

Общи условия

Активация на акаунт