Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
v_stefano "Добре дошъл/а" при нас.Надявам се да продължиш да пишеш и споделяш всичко което те вълнува около Енгин.         Heart Eyes Hug

# 91
  • Пловдив

"Виртуозът".

# 92
  • Бургас
Привет  момичета !
Имах огромна нужда да видя нещо хубаво ,а вие сте напълнили темата с прекрасни постове .
Не знам дали знаете колко ви обичам txtloves
Новите момичета ,v_stefano Hug Hug
Не видях да е слаган този нов клип  Heart Eyes

Марица , много хубав колаж  bouquet

# 93
Здравейте!Много рядко пиша,но непрекъснато ви чета.Темата за Енгин е една от най-хубавите,защото човека,за когото се отнася е изключителен.Той е огън и вода,той е възух и слънце,той е всичко хубаво,за което човек може да си помисли.Открих го съмсем случайно в "Брак
с чужденец"където ми направи впечатление приликата със сина ми.След това загледах КВФ и открих вас.Вие ми отворихте "Сезам"и аз видях това,за което винаги съм си мечтала да има един истински мъж.Сърдечно  ви благодаря за неуморния труд,за изключителното блаженсктво,което доставяте,за възможността да влезеш в един друг по-хубав свят!Прекрасни сте!Аз обичам Енгин като мъж,но го обичам и като своя рожба.Непрекъснато наблюдавам сина си и дали си въобразявам,но виждам определени черти,жестове,мимики като тези у Енгин.Това ме кара да се чувствам още по-щастлива!Енгин е необятен като Вселената.Той е невероятен като човек,поведение,излъчване....!Още веднъж поклон пред всички вас,които предоставяте и споделяте всичко това с такива като мен,които не са толкова активни,но безпрекословно са ви верни!Много ви обичам!

Здравей  Hug, v_stefano !

Чудесно е хората, които пишат да са така позитивно настроени.  Grinning
      Личи си колко чистосърдечно е написано всичко в поста ти. Благодаря ти,
      че се включваш отново.
      Ако можеш прави го по-често и споделяй, чувствата ни са взаимни.  bouquet

# 94
Да потанцуваме...       

# 95
Здравейте!Много рядко пиша,но непрекъснато ви чета.Темата за Енгин е една от най-хубавите,защото човека,за когото се отнася е изключителен.Той е огън и вода,той е възух и слънце,той е всичко хубаво,за което човек може да си помисли.Открих го съмсем случайно в "Брак
с чужденец"където ми направи впечатление приликата със сина ми.След това загледах КВФ и открих вас.Вие ми отворихте "Сезам"и аз видях това,за което винаги съм си мечтала да има един истински мъж.Сърдечно  ви благодаря за неуморния труд,за изключителното блаженсктво,което доставяте,за възможността да влезеш в един друг по-хубав свят!Прекрасни сте!Аз обичам Енгин като мъж,но го обичам и като своя рожба.Непрекъснато наблюдавам сина си и дали си въобразявам,но виждам определени черти,жестове,мимики като тези у Енгин.Това ме кара да се чувствам още по-щастлива!Енгин е необятен като Вселената.Той е невероятен като човек,поведение,излъчване....!Още веднъж поклон пред всички вас,които предоставяте и споделяте всичко това с такива като мен,които не са толкова активни,но безпрекословно са ви верни!Много ви обичам!
Благодаря за топлите думи! Радостта ми е огромна, когато видя, че и други мислят като мен...
Винаги си добре дошла!
newsm51

# 96
  • Пловдив

И Кадир да сложим.

# 97

"Морето Енгин"
С такива прекрасни колажи никога няма да забравим Булут и Керим...

# 98
  • Пловдив

Поглед за нас.

И Булут - прекрасен...

# 99
Бих искала по-често да пиша,но не винаги мога,а пък понякога думите не могат да опишат състоянието на душата.Мислите препускат,сърцето бие учесетено,а аз сякаш онемявам.Но ето ,че ви има вас. И аз като Алиса се оставям да ме въведете в старанатна на Чудния Енгин!

# 100

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 15:59 от Tanusha_

# 101
Още една красота...сътворена с любов.        Heart Eyes Hug

# 102
# 103

В черно и бяло, в мрак и светлина...

# 104

Привет момичета !

Първо искам да поздравя v_stefano за това, че е споделила своите лични чувства и усещания за актьора и човека Енгин.

Когато някой обича и пише от сърце, то му и личи .

Чувствай се добре в нашата компания !

Момичета чудесно настроение сте създали от сутринта - снимки, колажи, клипове.

Аз също се опитвам от вчера да правя "някакви" колажи - доколко се получават не зная - но аз си ги правя с желание.

Много ми харесаха думите на дамата която се е снимала с Енгин - просто хей така, без уговорка. Късметлийка !

И много интересно - как един фен, който е поискал снимка с Енгин не сподели, че такава му е отказана. Всички които дори и само  за минутка са се "докоснали" до човека Енгин споделят едно и също. Ами защото истината има едно лице и няма как да я изопачиш.

Доброто ще спаси света - вярвам в това !

Относно въпросът, който всеки ден се подлага на дебатиране.

Всеки има право да изкаже своето мнение каквото и да е то.

Аз имам пък правото да не се съглася с него.

Кратко и ясно.

П.П. Божеее, какво  би станало, ако отида да си изкажа мнението което имам за някои други любимци, чието поведение съм видяла в крайно нелицеприятни ситуации - дали ще ме сметнат за невъзпитана или ще ми уважат реалистичните наблюдения ?

Общи условия

Активация на акаунт