Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Аз не знам какъв е Енгин. Аз "познавам" Мустафа, Керим, Кадир... Тук, в тази тема, търся отговор на въпроси: с какво точно и как ме обсеби този актьор? Ограничена ли съм, сляпа, не интелигентна, глупава, проста... но не можах да си харесам друг, а съгласете се възможности много. Благодаря на всички момичета, които въпреки липсата на новини и снимки - почти година, успяха да съхранят темата. Убедена съм, че "Текин" е Вашата награда.  bouquet

newsm51
 И нещо за подобряване на настороението!

Желая Ви приятен ден!

# 76

Стари или нови снимки, все ни карат да се чувстваме

прекрасно  от емоциите, които предизвикват в нас...
Grinning  Heart Eyes  Grinning

# 77

Слагам този колаж,защото съм още под влияние на тази серия,която току що изгледах,с цел "наизустяване"

# 78
Много хубава нова снимчица. Радвам и се.

........... Всички това правим - предположения - защото нямаме нищо сигурно като информация........

Нейсе, използвам момента, че има фенове със запазен разум, и предлагам малко разсъждения по преговора.  Simple Smile Simple Smile

Лоша работа е това висене в нета без абсолютно никаква информация. Е, някои хора не предполагат. Те го видяха, че даже и го пипнаха. А ние си дремем тук. И правим предположения. Мисля, че е време, на който не му се дреме в нета да събира куфарите и да отлита в посока острова. Приятен полет.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 14:31 от fantasya

# 79
Привет, момичета! Heart Eyes

Хубави снимки и клипове сте сложили, а среднощната снимка,
която ''хванах'' е предизвикала и разногласия. Naughty
На мен ми харесва всякак Енгин, не обичам бради и мустаци, но
заради него вече не ми правят впечатление. Rolling Eyes Simple Smile

Валя :hug  bouquet: поздравления за коментара ти по преговора!   bouquet
За сцената с Мелек ще напиша как я виждам, но по-късно, че сега нямам време. Simple Smile

Пожелавам на всички прекрасен ден!  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 80
# 81

Изключителен момент

# 82
# 83

За равновесие,а Низипли го оставям на Ками.
Прекрасен е.

# 84
За равновесие Миле...   

# 85

Миле,  bouquet, днес ти е ден за тъжни Керим и Мустафа,

повлия се от серията на КВФ, която гледа.  Heart Eyes

# 86
Я и един Кадир за още по-голямо равновесие....                     Heart Eyes Hug

# 87

Ками, Миле, актуални колажчета за равновесие... Heart Eyes

# 88

Хайде момичета, изоставате...  Simple Smile Joy

# 89
Здравейте!Много рядко пиша,но непрекъснато ви чета.Темата за Енгин е една от най-хубавите,защото човека,за когото се отнася е изключителен.Той е огън и вода,той е възух и слънце,той е всичко хубаво,за което човек може да си помисли.Открих го съмсем случайно в "Брак
с чужденец"където ми направи впечатление приликата със сина ми.След това загледах КВФ и открих вас.Вие ми отворихте "Сезам"и аз видях това,за което винаги съм си мечтала да има един истински мъж.Сърдечно  ви благодаря за неуморния труд,за изключителното блаженсктво,което доставяте,за възможността да влезеш в един друг по-хубав свят!Прекрасни сте!Аз обичам Енгин като мъж,но го обичам и като своя рожба.Непрекъснато наблюдавам сина си и дали си въобразявам,но виждам определени черти,жестове,мимики като тези у Енгин.Това ме кара да се чувствам още по-щастлива!Енгин е необятен като Вселената.Той е невероятен като човек,поведение,излъчване....!Още веднъж поклон пред всички вас,които предоставяте и споделяте всичко това с такива като мен,които не са толкова активни,но безпрекословно са ви верни!Много ви обичам!

Общи условия

Активация на акаунт