Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 221

• 32 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Ооооо, Мистър Д, добре дошъл отново. Щом и ти така смяташ, значи Енгин не е останал незабелязан от преценяващия ти мъжки поглед. Когато жените, го харесват е добре, но щом и мъжете забелязват присъствието му, това си е направо супер. Освежавай по-често темата. newsm03

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 11:51 от fantasya

# 61

Ето какво отговори София на безбройните питания в бг фейса:

"В Истанбул, както си вървях със сина ми (който е на години колкото Енгин и даже си приличат), видях го да излиза от сградата зад нас. Не можех да повярвам!!! Чакаше го кола и нямаше много време за мислене... Успяхме само да го помолим за снимка и аз му казах, че за мен е един от най-добрите турски, млади актьори, които съм гледала и му пожелах успех. Благодари ми и се качи в колата. Много мило и любезно момче! Според мен той има голямо бъдеще! Сега, доколкото разбрах, от тяхната преса, той учи в Англия, но ...? Снимката е от преди две седмици. Сега се прибрах и не се сдържах да я споделя макар и да зная, че той е от актьорите, които не желаят публичност, ама ...! Извинявай, Енгин, но българските фенки са много и ще стават все повече!"

Благодаря за информацията. Значи ако трябва да сме ориентирани, тези снимки са горе-долу след тази във времето.
Скрит текст:

# 62
Здравейте!
Аз не знам какъв е Енгин. Аз "познавам" Мустафа, Керим, Кадир... Тук, в тази тема, търся отговор на въпроси: с какво точно и как ме обсеби този актьор? Ограничена ли съм, сляпа, не интелигентна, глупава, проста... но не можах да си харесам друг, а съгласете се възможности много. Благодаря на всички момичета, които въпреки липсата на новини и снимки - почти година, успяха да съхранят темата. Убедена съм, че "Текин" е Вашата награда.  bouquet

# 63

Hug  Привет на ВСИЧКИ!  Hug

Точно тази поза на Енгин заемам в очакване на новите снимки.  newsm03

Вчера малко се разглезихме, но както казва Ganaila   bouquet, това е нашата награда.  Grinning

# 64

Слагам магьосника Булут

# 65
Здравейте!
Аз не знам какъв е Енгин. Аз "познавам" Мустафа, Керим, Кадир... Тук, в тази тема, търся отговор на въпроси: с какво точно и как ме обсеби този актьор? Ограничена ли съм, сляпа, не интелигентна, глупава, проста... но не можах да си харесам друг, а съгласете се възможности много. Благодаря на всички момичета, които въпреки липсата на новини и снимки - почти година, успяха да съхранят темата. Убедена съм, че "Текин" е Вашата награда.      bouquet

Hug  HugГанаила, тук май повечето сме така. И не  искаме повече от Керим, Мустафа, Низипли. Сега си чакаме Текин. И докато го чакаме да взема да те поздравя с една песен. Нека с тебе и другите да си припомним, колко е сладък Енгин, като Керим.

За вас, момичета

# 66

И понеже носталгията "яко ме тресе", качвам това колажче и си признавам,
      че за сега новата партньорка на Енгин не ми е на сърце. Казвам за сега,
      защото след като изгледам филма, може и да я харесам. Това си е мое мнение
      и на никого не го натрапвам, просто споделям. Дай боже да ми стане и любимка,
      тогава друга песен ще запея. Simple Smile Joy

# 67
  • Пловдив

Време за прохлада с Енгин.

Да сравним муцунките.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 13:33 от mariana51

# 68

"Чоооооооооооооооок, Акюрек, Бог да е с теб, с Божията воля, на добър час!"

Това пише във фейса на Мимиклеринките.  Simple Smile

# 69
  • Пловдив

Джейн и тя е отразила новата визия.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 13:32 от mariana51

# 70
Вече ги чакам с нетърпение...                      

# 71
Delyna, helen,  Hug радва ме вашето присъствие в темата!  Grinning
Глътка свеж въздух в атмосферата на фанатизирано преклонение и агресивно неприемане на различно мнение. С такава компания е лесно да намразиш и Енгин, и себе си. Хората са го казали за прекаления светец, че и Богу не е драг...но, трудно е да намериш мярката.
В поста на дива-ойка не усетих нито злоба, нито презрение, само предположения на база снимков материал. Всички това правим - предположения - защото нямаме нищо сигурно като информация.

Нейсе, използвам момента, че има фенове със запазен разум, и предлагам малко разсъждения по преговора.  Simple Smile Simple Smile

Сцената, когато Нарин отваря прозореца и гледа в тъмнината, е огледална на сцената от еп.14, когато Мустафа помоли Яшар да доведе Нарин. Тогава Мустафа гледаше от прозореца на болницата, а Нарин беше долу. И в двата случая той копнееше за нейния поглед, но не се срещнаха очите им. И двамата горят всеки в своя огън, мъка разяжда сърцата им, но не могат да си помогнат един на друг. Подобна сцена, същата музика Tu kulilki, която преминава в приспивната песен на Асие. Един сложен триъгълник, или части на едно цяло, в който са и двете невинни душички Нар и Атеш. Как ли ще се разплетат тези трудни взаимоотношения? Мустафа търси утеха при Нар. Спящото детенце е нещо свято, символ на чистота и невинност. От него черпи сила Мустафа.
Нарин търси опора при Сердар. Той идва да я види, и водят разговор, при който почти всяка дума носи подтекст:
- Мислех, че няма да дойдеш...(Надявах се да дойдеш)
- Бях в Мардин. Разбрах късно. (Не намерих сили да дойда)
- Няма да си тръгна. Ако си отида, ще ми бъде още по-тежко. (Не мога без теб)
- Няма ли? А Харун? (Бих бил щастлив с теб, но имаш съпруг)
- Дияр не ти ли каза? Получих съдебно решение. Станах съдружник на чичо. Ще се боря за своето право. (мога да бъда самостоятелна)
- Значи, си съдружник на мустафа. Добре, а готова ли си да се бориш с тях?
- Готова съм. Дият ще ме подкрепи. А и ти си тук...(Разчитам на теб. Ще бъдеш ли до мен?)

Не мога да реша каква е символиката в сцените с Мелек. Детето става, защото тъгува за майка си "Мамо, мамо..."събужда се и излиза.
Искат да ни кажат, че детето трябва да е при майка си - Атеш при Нарин, Нар при Асие.
Но защо Мелек се подслони точно в църква? Свещеникът хвана мюсюлманското дете за ръка и го заведе при майка му. Може би, подчертване на религиозната толерантност? Хората са различни, но всеки има нужда от подслон и закрила?

Когато се случва немислимото, Харун отвлича бебето и Нарин обезумява от мъка, кого викат на помощ?
Мустафа.

Кажи на Нарин да не плаче. Ще й върна сина.

Кратко и ясно. Без колебание.

# 72
  • Пловдив

">#at=34[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=tqTaEYnwaps#at=34

Наслада за окото и ухото - Енгин.... Музика - Модър Токинг...

# 73
Delyna, helen,  Hug радва ме вашето присъствие в темата!  Grinning
Глътка свеж въздух в атмосферата на фанатизирано преклонение и агресивно неприемане на различно мнение. С такава компания е лесно да намразиш и Енгин, и себе си. Хората са го казали за прекаления светец, че и Богу не е драг...но, трудно е да намериш мярката.
В поста на дива-ойка не усетих нито злоба, нито презрение, само предположения на база снимков материал. Всички това правим - предположения - защото нямаме нищо сигурно като информация.

Нейсе, използвам момента, че има фенове със запазен разум, и предлагам малко разсъждения по преговора.  Simple Smile Simple Smile

Сцената, когато Нарин отваря прозореца и гледа в тъмнината, е огледална на сцената от еп.14, когато Мустафа помоли Яшар да доведе Нарин. Тогава Мустафа гледаше от прозореца на болницата, а Нарин беше долу. И в двата случая той копнееше за нейния поглед, но не се срещнаха очите им. И двамата горят всеки в своя огън, мъка разяжда сърцата им, но не могат да си помогнат един на друг. Подобна сцена, същата музика Tu kulilki, която преминава в приспивната песен на Асие. Един сложен триъгълник, или части на едно цяло, в който са и двете невинни душички Нар и Атеш. Как ли ще се разплетат тези трудни взаимоотношения? Мустафа търси утеха при Нар. Спящото детенце е нещо свято, символ на чистота и невинност. От него черпи сила Мустафа.
Нарин търси опора при Сердар. Той идва да я види, и водят разговор, при който почти всяка дума носи подтекст:
- Мислех, че няма да дойдеш...(Надявах се да дойдеш)
- Бях в Мардин. Разбрах късно. (Не намерих сили да дойда)
- Няма да си тръгна. Ако си отида, ще ми бъде още по-тежко. (Не мога без теб)
- Няма ли? А Харун? (Бих бил щастлив с теб, но имаш съпруг)
- Дияр не ти ли каза? Получих съдебно решение. Станах съдружник на чичо. Ще се боря за своето право. (мога да бъда самостоятелна)
- Значи, си съдружник на мустафа. Добре, а готова ли си да се бориш с тях?
- Готова съм. Дият ще ме подкрепи. А и ти си тук...(Разчитам на теб. Ще бъдеш ли до мен?)

Не мога да реша каква е символиката в сцените с Мелек. Детето става, защото тъгува за майка си "Мамо, мамо..."събужда се и излиза.
Искат да ни кажат, че детето трябва да е при майка си - Атеш при Нарин, Нар при Асие.
Но защо Мелек се подслони точно в църква? Свещеникът хвана мюсюлманското дете за ръка и го заведе при майка му. Може би, подчертване на религиозната толерантност? Хората са различни, но всеки има нужда от подслон и закрила?

Когато се случва немислимото, Харун отвлича бебето и Нарин обезумява от мъка, кого викат на помощ?
Мустафа.

Кажи на Нарин да не плаче. Ще й върна сина.

Кратко и ясно. Без колебание.

Без думи съм...  smile3501 страхотен пост   bouquet
Нямам какво да добавя, само ще подчертая най-силната реплика за мен, от поста ....

# 74
  • Пловдив

Поредната красота. Очите говорят.

Общи условия

Активация на акаунт