Какво мислите за фелациото на плажа?

• 36 859
  • 410
  •   1
Отговори
# 30

Скрит текст:
" Едната всъщност още не е де, ама тя е малка (на 3 г.  Laughing)"

Сигурна ли си, че не е на 3 мес.? И не знам кое е по-неестествено, на три
детето може съвсем нормално да яде всичко. По-скоро неестественото е
силната пропаганда от последните години, която удължи традиционните срокове
на отбиване. И макар да има резон дете на суче на 3, да го правиш на плажа
не е точно необходимост.
Скрит текст:
Моята баба е кърмена до 4 годишна възраст. През 20-те и 30-те години на мин. век.  Simple Smile

# 31
Имам предвид, че фелациото е демонстрация на подчинение. Както и, как е културният термин, кунилингусът. Единият партньор демонстрира на другия (подсъзнателно или не) желание за подчинение, за доставяне на удоволствие, без да получиш нещо отсреща, освен удоволствието на партньора (което не е малко) , а другият партньор приема и разбира това, подъзнателно или не. Самата позиция на правещия "нещото" е подчинена. Той/тя се намират по-ниско от другия. Не, че при правенето на "нещото" жената или мъжът не могат да гризнат малко по-силно пениса/клитора и да вземат надмощие, но повечето хора не са такива психопати  Laughing

# 32
Хипер простащина от страна на съпрузите. Гнусно и противно.
Чудя се, ако това се случи до мен на плажа, на който съм с детето си, как ще реагирам Sick
П.С.
Противно и неприемливо/за мен/ е и 4годишно дете да суче на плажа Sick

# 33
  • До морето
И всички седят и зяпат, а един- двама тарикати снимат с телефони  ooooh! Как пък никой не се обади на полиция или как не се намери някой да му вкара един в мутрата на тоя, ей така докато си блаженства......поне да я запомни тая свирка ooooh!

# 34
Имам предвид, че фелациото е демонстрация на подчинение. Както и, как е културният термин, кунилингусът. Единият партньор демонстрира на другия (подсъзнателно или не) желание за подчинение, за доставяне на удоволствие, без да получиш нещо отсреща, освен удоволствието на партньора (което не е малко) , а другият партньор приема и разбира това, подъзнателно или не. Самата позиция на правещия "нещото" е подчинена. Той/тя се намират по-ниско от другия.

А при 69 какво се демонстрира?
 Мъжът като е легнал по гръб жената все се пада отгоре.

# 35

Скрит текст:

не е точно необходимост.
Скрит текст:
Моята баба е кърмена до 4 годишна възраст. През 20-те и 30-те години на мин. век.  Simple Smile

Ама на плажа ли? Сега не сме 20-те на миналия век.

# 36
 Ей, на каква провала отива светът!Някои махат филиите с лютеница без капчица свян, други сучат и на четири години все още, пък вие за една свирка напълнихте терасата горе...

# 37
  • София

И да се оплача, че преди малко, неволно чух тел. разговор, от който ми се наистина повдигна  Sick

Това какво общо има с темата  newsm78 За свирки ли си говориха  Mr. Green

По-зле - някакъв дъртак /70+/, обсъждаше пред магазин "момичетата" - Дърти били, не ставали за клуба - зърната им били по-зле от на неговата  родила кучка - лабрадорка. Чакал нещо качествено, а тия да ги "шиткат" бързо за "магистралки".

# 38
Имам предвид, че фелациото е демонстрация на подчинение. Както и, как е културният термин, кунилингусът. Единият партньор демонстрира на другия (подсъзнателно или не) желание за подчинение, за доставяне на удоволствие, без да получиш нещо отсреща, освен удоволствието на партньора (което не е малко) , а другият партньор приема и разбира това, подъзнателно или не. Самата позиция на правещия "нещото" е подчинена. Той/тя се намират по-ниско от другия.

А при 69 какво се демонстрира?
 Мъжът като е легнал по гръб жената все се пада отгоре.

При 69 демонстрират желание за равнопоставеност и умение за мултитаскинг  Wink  Жената чисто физически обикновено е по-слабият пол и по този начин се изравняват нещата  Laughing  Аз лично не мога да се концентрирам точно при тази поза.

# 39
Скрит текст:

не е точно необходимост.

Скрит текст:
На 3 г. е. Голямата пиеше кърма до към 4 и половина.
Неестествено е насилственото отбиване, което си е чист експеримент на миналия век.
Познавайки детето, именно необходимост е.
Както лъвчетата и др. бозайници пият млекце, нищо че ръфат и месце.

Не разбирам и защо едно дете, което е научено да пише мляко по изкуствен начин в боклучива пластмаса, има право да го прави, а другото, което е на кърма няма.
Да не говорим, че 99% от кърмачките кърмят без да се заголват до кръста, а съвсем дискретно.

Това е личен избор на майката, аз самата не съм кърмила, както казах, така че "не съм от тях", но и не схващам как може храненето да е намесено в тема за свирки на плажа. Най-вече, когато говорим за плаж в България, където веенето на цица е нещо едва ли не задължително. Но явно ако е с мляко е проблем.

# 40
Ама на плажа ли? Сега не сме 20-те на миналия век.

Нали страничният ви спор беше дали е нормално или не кърменето в такава възраст.
И едната теза беше, че в последните години изкуствено се е вдигнала границата.

# 41
  • Galaxy 13197853088
тези да не се онези?
http://www.vbox7.com/play:ae7af0f7

# 42
Тук въобще не коментираме "нормално и естествено", а дали е
приемливо поведение за плаж, където хората са на гъсто и не
могат да избегнат гледката, ако искат.

Щото съгласете се, човек, който просто не иска дадена гледка, няма
да седне да слуша разумни аргументи кое колко е нормално, какви
хормони има и колко е полезно за обществото.

# 43
  • София
Ох, таман се чудех дали да кърмя на плажа!  Mr. Green

По въпроса за тутурутката - много зависи на какви плажове ходите.

А това с изкуственото вдигане на възрастта за кърмене ми е ужасно смешно. Алоу - кърменето може да се спре изкуствено, но не може да се удължи изкуствено! То е естествен процес.

# 44
  • на брега на морето
Че хората изкуствено са си измислили някакви граници за възрастта и кърменето, както и пластмасата и стъклото, за да пият от бутилки, не значи, че другото е ненормално.

Не се излагай, някои жени - като мен - се на имали кърма, та си хранех децата от бутилки с адаптирано мляко. Не са боледували повече от кърмените деца.

Общи условия

Активация на акаунт