От плода на нашата любов,през МАРТ ще се роди нов живот!

• 24 685
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Сега се връщам от кабинета ....бебчо ми махаше с ръчичка и се виждаха отчетливо костичките на ръчичката. Praynig....Уникално е!Док ми показа и мозъка и крачета,стомахче и и и ,сега съм пълна с енергия.Карам си колата и се смея...щастлива съм!

Оле, чудесно! Много вълнуващо и мен ме усмихна. Поздравления  smile3525

# 271
  • Пловдив
Сега се връщам от кабинета ....бебчо ми махаше с ръчичка и се виждаха отчетливо костичките на ръчичката. Praynig....Уникално е!Док ми показа и мозъка и крачета,стомахче и и и ,сега съм пълна с енергия.Карам си колата и се смея...щастлива съм!
Ох,колко мило ми стана Party Flutter Hug  И нас скоро ни очаква това Party Party
Ти си само с два дни пред мен по седмици,аз съм в понеделник на преглед Party

# 272
  • Велико Търново
Да се включа по-подобаващо Simple Smile
Добре дошли на новите мами  Hug

морско момиче страхотно, радвам се за теб, няма по-хубаво чувствто от това. Като го виждаш така и почваш да го осъзнаваш.

За помощта, нямам намерение някой да ми се пречка, ние сме си достатъчно народ в нас с мъжа ми и Ани, че и някой друг да е там. За щастие ММ помага много и не мога да се оплача и грам. Миналия път си мислех, че ще имам нужда от помощ за показване. Ама майка ми как да ми покаже как се слага памперс, като си няма и на идея. По наше време с брат ми не е ползвала, че трябваше аз да я уча. Те тези неща се научат в процеса. Като го сложиш няколко пъти и изтече, ще му намериш цаката. Пък и в родилното, акушерките обикновено показват основните неща. Само няма да се плашите, бебетата не са от стъкло, няма да ги счупите, колкото и малки да са. Мен от това ме беше страх, най-много но се престраших и си къпах Ани отначалото.

Вече седмица се чувствах добре, но днес пак повръщах, явно съм на моменти. И аз трябва да ходя на обиколка за обновяване на гардероба, че се смаляват възможностите ми откъм дрехи Simple Smile
В четвъртък съм на преглед, преди да се запиша на ЖК. Не е ли рано да се записвате, като не сте минали 12 седмица  newsm78 Ама пък щом ви записват, няма лошо.

# 273
 Simple Smile Ми да взема и аз отношение по текущите теми:
1.Помоща-направо незнам.Това е мнооого дълго чакано бебе и като се знам какъв съм цербер сигурно няма да дам на никой да докосне бебето
1.За ЖК...записването става след 10 г.с -аз още не съм се записала,но пък си ходя регулярно на "шпионаж"

# 274
Момичета  да ви кажа какво ме посъветва моят ЛЛ. Никакви сокове от кутии да не пия. Ако имам желание за сокче КОМПОТ. Само и единствено Касис ми препоръча. Другите били пълни с консерванти и въобще да не си купувам производните Капи, Флорина и т.н.  newsm10
Всички сокчета се правят от пюре от тиква и се слагат оцветители и подсладители Simple Smile

А стига бе, аз доста се наливам с Флорина Sad Сутрин пия фреш че, но понякога вечер си пийвам такова фалшиво сокче. Друго какво каза? А защо касис? След малко отивам да купувам плодове!!!

# 275
  • Пловдив
И на мен доки ми каза - многооо вода,фрешчета и никакви сокове в кутия Peace

# 276
  • София
Ох, това пък "преди еди-си-коя седмица било рано да се записваш за ЖК" направо ми бърка в здравето - ами ако не се запишеш на ЖК, как ще си вземеш болничен, ако ти се наложи?  ooooh!
И предишният път, и сега се записах сравнително рано за ЖК. И сега съм в болничен, просто защото съм неспособна да ходя на работа.

# 277
Сокът от касис се препоръчва при авитаминоза, малокръвие, гастрит с понижена киселинност, остър бронхит, грип и ангина. Той спомага за унищожаване вирусите, повишава имунитета, притежава общоукрепващо действие и е богат на витамин С.    newsm10

# 278
За ЖК ме записаха преди 2 седмици. Взеха ми кръв и микробиология

# 279
  • Велико Търново
За ЖК споделям от опит практиката тук каква е. Преди да си на влязла в 13 седмица не записват, а болничен според мен може да ти даде гинеколога, все пак можеш да го посетиш с направление за друг проблем, не е задължително да си с направление за първоначален избор на специалист. Може в София и по другите градове да е различна практиката, затова попитах.

# 280

Леле, супер, морско момиче Hug нямам търпение за това!
Аз съм чак след седмица на такъв преглед, чудя се защо толкова време не ми насрочи док преглед след първия (в края на юли беше), ама явно така се прави, чета, че и други мами е било така.

# 281
 newsm24
Сокът от касис се препоръчва при авитаминоза, малокръвие, гастрит с понижена киселинност, остър бронхит, грип и ангина. Той спомага за унищожаване вирусите, повишава имунитета, притежава общоукрепващо действие и е богат на витамин С.    newsm10

Ясно! Вземам значи касис и плодове за фреш, добре, че има кой да ми угажда сега и да ми прави сутрин вместо кафенце. А кафе доприпи ли ви се вече, преди не ми минаваше и през ум защото ми беше гадно само като си помисля, но напоследък взех да си пийвам понякога по едно.

# 282
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох, това пък "преди еди-си-коя седмица било рано да се записваш за ЖК" направо ми бърка в здравето - ами ако не се запишеш на ЖК, как ще си вземеш болничен, ако ти се наложи?  ooooh!
И предишният път, и сега се записах сравнително рано за ЖК. И сега съм в болничен, просто защото съм неспособна да ходя на работа.

ДАм и мен не пожелаха да ме запишат че ходих да си сменям направлението, сега трябва за ново да ходя икаот занм личната ква е особена и тяяя  #Crazy

Сокове от кутия отдавна не пия, за съжаление малкия се сеща на всяко излизане на площадката и му купувам по една малка кутийка...нопък и компоти и домашни сокчета много пие.

# 283
  • Пловдив
На новите мами добре дошли в отбора  Hug

Морско момиче страхотна новина, искаше ми се и на мен да се случи, но с тези скапани апаратури поне в ЖК нищо неразбрах за бебо, а сега се връщам от прегледа. Утре си пускам изследванията и газ към другия док на частно да ми показва пулс, ръчички и краченца. Малко се притеснявам,че ме изръчкаха за цитонамазка и другите му там вагинални изследвания.

# 284
Ми то аз само на часно ходя....Д-ра има супер апарат 4Д,пък и специализира ФМ и аз се възползвам,е вярно е,че всеки път са 30лева,ама пък спокойствието ми е безценно

Общи условия

Активация на акаунт