Звездни компромати - 179 част

• 55 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • New Zealand
Отново Венета Райкова ooooh!
Цитирам коментарите й под снимката:
"И нека градинското парти в комшиите започне сега!!" .... " Ей така си комшийстваме цял ден на басейна а после заедно на софри!! Наздраве!!"  Mr. Green
Много си тъпа,Венето,мноого  ooooh! Whistling
Поне е махнала екстеншъните Crazy

# 151
  • в 1001-та нощ
не ги ли слага само за екран?

# 152
  • Варна
Новия клип на Преслава и Анелия ...

http://vbox7.com/play:06f85e22c6 

# 153
  • в 1001-та нощ
нямаше да позная кой пее  ooooh! отдавна ли са с тези визии  Shocked

клипът е умопомрачаваш  ooooh!

# 154
Simple Smile  Интересно е за фенките на футбола! Отворете на втората страница!
http://www.e-79.com/news-66241.html
Ужас, срамно е и жалко, който и да е отбор да има такива псевдо фенове!  Sick

# 155
Simple Smile  Интересно е за фенките на футбола! Отворете на втората страница!
http://www.e-79.com/news-66241.html
Ужас, срамно е и жалко, който и да е отбор да има такива псевдо фенове!  Sick
Абсолютно!

# 156
Една агитка трябва да подкрепя отбора си в слаби и силни моменти!!
Аз съм очарована от феновете на Ботев ПД, на всеки мая, няма значение къде са хиляди хора, но и Ботев в последно време много успехи имат

Относно дали са разделени Н&В
Nikoleta Lozanova
преди 18 часа чрез мобилния
Е кажете ми как да замлъкна поне за ден и да не се "натрапвам" с присъствието си, като постоянно ми се налага да опровергавам нечии фантасмагории. Версията, че бракът ми се разпада днес не е актуална за жълтите медии и си съчиниха, че обиждам Камелия. Ако обичате, спрете да ми слагате думи в устата и да ми създавате изкуствени скандали с хора, с които съм в прекрасни отношения. Наслаждавайте се на хубавите неща от живота и се вдъхновете най-накрая за нещо позитивно.

После е публикувала
Научил си си урока от мен...доволна съм как отново размаза конкуренцията новата песен на Азис

# 157
Една агитка подкрепя отбора си, ако отборът и играчите го заслужават и са се раздавали до последната секунда,
ако са се влачели като черва срещу третокласен отбор, заслужават много повече обиди от това което виждам на клипа.

Една жена на 44  Heart Eyes
Кристи Търлингтън в нова реклама за бельо на  Калвин Клайн

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 09:30 от Бумър

# 158
Венета е селска пръчка и се държи винаги като такава. Всички и се подиграват, където и да е появи, а в интерес на истината изглежда добре, за моя изненада Тишо също. Все се върти и одумва хората около нея и вместо да си гледа в чинията със сушито, все става, уж да наблюдава детето и гледа околните. Явно си е съчинила, че е много фьешън да яде суши в Кемпински, в Хепито, защото все за това говори, а не е чест гост.

# 159
  • в 1001-та нощ
Венета .... все става, уж да наблюдава детето и гледа околните. ....

... вероятно и за да не остане тя самата незабелязана, току виж - някой я снима и сподели снимките  Joy hahaha

# 160
Няма голям шанс някой да я снима, хората просто гледат на нея с досада и жест като отпъждане на нахална, конска муха. В никого не съм видяла да предизвиква нищо. Хората си ядат спокойно и се наслаждават на прекрасните компания, заведения и кухня. Simple Smile

# 161
  • София
Нещо забелязвам тенденция към къси коси и Бионсе с нова  прическа, 2, 3, 4

# 162
Нещо забелязвам тенденция към къси коси и Бионсе с нова  прическа, 2, 3, 4
Харесвам Бионсе и то много, но с тази прическа...еми, не и стои добре според мен.

# 163
  • Варна
Елена Петрова е ужасна с тази прическа. Красиви къдрици в комбинация с обръсната част ... малко ми е в стил "Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак"

# 164
Елена Петрова е ужасна с тази прическа. Красиви къдрици в комбинация с обръсната част ... малко ми е в стил "Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак"

Не знам защо умишлено си го причиняват?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт