Звездни компромати - 179 част

• 56 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Не съм гледала никой от филмите, в които участва Минка. Но не ми харесва - много ми е обикновена и безлична хубост има, не запомняща се.

# 466
  • In The Middle Of Nowhere
Тя не, че е някаква неземна красавица, по-скоро е симпатична и нежна, има топли черти.

# 467
# 468
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В кой, Фани? И с кой любимец, че аз имам много? Laughing

# 469
  • София

Този филм е много готин, ама тази Минка въобще не си я спомням, но за сметка на това Джоузеф Гордън-Левит си го спомням много добре  Grinning

# 470

Shocked
Сериозно ли, никога нямаше да я позная.

Джой, 500 дни от лятото, но може би ролята ѝ е епоизодична, аз не съм го гледала.

# 471
Но не ми харесва - много ми е обикновена и безлична хубост има, не запомняща се.

Точно хубава е, но някак няма нещо характерно с което да я запомниш.

По принцип се зашумя около нея с ребуута на телевизионния вариант на Ангелите на Чарли, който се оказа голям провал.

# 472
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, значи щом е този филмът, ролята и е 3-минутна, в края (две бяха момичетата във филма, Зоуи и явно другата тя). Прекрасен филм между другото, препоръчвам ти го Simple Smile

# 473
Ммм, значи щом е този филмът, ролята и е 3-минутна, в края (две бяха момичетата във филма, Зоуи и явно другата тя). Прекрасен филм между другото, препоръчвам ти го Simple Smile

В уишлистата ми е от доста време  Hug.

# 474

Мислех, че е някаква моделка в клипа.
Тази Минка само в темата съм я срещала, обикновена ми е, не ми е правила впечатление с нищо, освен с името си.

# 475
  • София
Ирина Шейк
Бианка Балти
Дакота Фанинг много бяло ми се струва това момиче  Shocked
Шер с братята Dsquared и само братята, 1, 2, 3 много са ми  Sick
Холи Бери

# 476
В началото на кариерата -

Петко Димитров планира сватба с Яна Акимова, пише „Всеки ден". Макар че връзката им е само от няколко месеца, двамата вече са решили да я скрепят с официални подписи.

За венчавката натискала Яна, а Петко най-накрая склонил. Тържеството ще бъде през октомври - най-вероятно между 5 и 15, като датата още се уточнява. Сватбата по всяка вероятност ще е в Правец, а купонът по-късно ще е в заведението на плейбоя Night Flight.

от тук - http://www.vij-me.com/lifestyle/5684,0-petko_dimitrov_se_zheni_za_yana.html

# 477
Малей,явно сексът е много основателна и достатъчна причина за брак Mr. Green

# 478
Искам да съм незапомнящо се красива като Минка Кели  Praynig
между другото във фейса много ми прилича на поохранена Але Амброзио Laughing

# 479

Почти не си личат оперативните намеси  Grinning Grinning

https://www.facebook.com/antonia.petrova.7  - Личният профил на г-жа Бередин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт