Звездни компромати - 179 част

• 56 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А какво споделя Жени К. в интервюто в списанието? Някой ако има желание да разкаже Praynig  Много грозно ми се вижда вече да си пускат общи снимки във ФБ Тачо и новата му приятелка, все пак е ясно, че жълтите вестници ще ги препечатат, това дете все ще ги мерне някъде... Не че и Жени не се е напивала като казак в национален ефир... ooooh!

# 601
  • в 1001-та нощ
Честно казано - аз Жени - никога не съм я харесвала  Blush звучи еретично, знам, че е хубава - но не е мой тип  Blush

в случая - от снимки не може да се усети присъствието на една жена - била тя Жени или Зорница, както и въздействието върху Тачо  Blush

# 602
Казва, че последна е разбрала за любовницата. Още го обича, но ще му даде развод. На 1 септември подават документите. Тачо искал жена-домакиня, Жени пък имала много професионални ангажименти и така се стигнало до развода.

# 603
  • In The Middle Of Nowhere
Честно казано - аз Жени - никога не съм я харесвала  Blush звучи еретично, знам, че е хубава - но не е мой тип  Blush

в случая - от снимки не може да се усети присъствието на една жена - била тя Жени или Зорница, както и въздействието върху Тачо  Blush

Аз също не я харесвам визулно, ама грам дори  Rolling Eyes Една от най-нелицеприятните миски ми е, в която не виждам нищо красиво. За поведението й същото мисля.

# 604
  • в 1001-та нощ
освен това  Mr. Green когато спечели конкурса - краката й бяха ужасни, особено прасците, не съм ги гледала след това, там корекциите са трудни, но предполагам е поработила  Mr. Green

# 605
Ето още снимки от въпросната Зорница Линдарева, според мен е много по-привлекателна от Евгения.
Как успя да прецениш? Та то нищо не се вижда от лицето и.

Колкото виждам ми е достатъчно за да я намирам за по-симпатична от Женито.

# 606
Ето още снимки от въпросната Зорница Линдарева, според мен е много по-привлекателна от Евгения.
Как успя да прецениш? Та то нищо не се вижда от лицето и.

Колкото виждам ми е достатъчно за да я намирам за по-симпатична от Женито.

Тази Зорница е чак страшна Twisted Evil Жени никога не ми е била любимка, но тази е...нямам думи http://www.blitz.bg/news/article/217019

# 607
Е добре де не е някаква уникална красавица, по-скоро не е много фотогенична в лице, на някои снимки е добре, на други не чак. А и тялото й не е никак зле. Или сигурно и него намирате за грозно.

# 608
  • в 1001-та нощ
аз не мисля, че Тачо е "търсил" специално "по-красива", важно е как се чувства с нея  Blush

# 609
аз не мисля, че Тачо е "търсил" специално "по-красива", важно е как се чувства с нея  Blush

Da, така е, има явно тръпка към нея..

# 610
Вие сериозно ли сравнявате тази с Жени?Най-мекото нещо,което бих казала за новата на Тачо е,че е доста грозновата  Peace

Жени е със специфична красота,не ми е сред любимките,но не съм и сляпа  Naughty

# 611
Жени казва,че причината за раздялата може да е само в тях двамата.Описва Тачо като домошар,който обича да готви ,да гледа филми,а нейното ежедневие не и позволява да бъде такъв тип съпруга.Мисли ,че в Зорница сигурно е видял това,което от нея не би могъл да получи.Не му се сърди и няма да се тръшка или да го манипулира чрез детето. Обича го и смята,че времето ще покаже дали отново могат да бъдат заедно. Чуват се всеки ден.

# 612
  • в 1001-та нощ
Все пак не е глупава и обича детето, грозно би било да има и такива манипулации  Hug

# 613
Даже последно са обсъждали на какъв спорт да го запишат. Simple Smile

# 614

Общи условия

Активация на акаунт