Звездни компромати - 179 част

• 55 492
  • 748
  •   1
Отговори
# 645

Кой я набеди тази Яна за красавица  Tired?

Чарлийз Терън на плаж

Риана, пак

Уилоу Смит това момиче обира много негативи в темата, аз обаче подозирам, че след време ще стане красавица с невероятно тяло.

Марая Кери прилича ми на наденица тази жена

Вики Бекъм с Е. Лонгория и фризьора им

Кармен Електра

Кара Делевайн с майка си и сестра си

# 646
  • Tам през Атлантическия океан

Уилоу Смит това момиче обира много негативи в темата, аз обаче подозирам, че след време ще стане красавица с невероятно тяло.

Peace

Споделям  Grinning

За Джъстин  Бийбър мисля същото  Wink  стига да не го слмели месомелачката на шоубизнеса  Sunglasses

# 647
  • в 1001-та нощ

Кой я набеди тази Яна за красавица  Tired?

коя от двете е Яна  Rolling Eyes лявата?

# 648
 Яна е с лилавата рокля. Тази прическа нейната е ужасна, гледах и други снимки, все едно си е вдигнала косата , за да влезе в морето.

# 649
# 650
  • До морето
Дайте албума на Найт Флайт  Rolling Eyes

# 651
# 652
  • До морето
Мерси   bouquet

# 653
  • София
Доста отслабнала ми се вижда, добре изглежда, симпатична ми е като се абстрахирам от половинката и.

Яна на Петко май направо от плажа си е намъкнала първото, което е видяла.

# 654
Koй е този Петко , певец , музикант , журналист , артист ?!   Rolling Eyes кой е той , мн. често го обсъждате тук  Rolling Eyes

# 655
Koй е този Петко , певец , музикант , журналист , артист ?!   Rolling Eyes кой е той , мн. често го обсъждате тук  Rolling Eyes

Управител на нощни заведения, известен с това, че уважава (  Mr. Green ) разни певици, моделки, водещи, танцьорки.

# 656
Оу , бизнесмен  Sunglasses ясно  Mr. Green като Коко нали ?

# 657
# 658
Доста отслабнала ми се вижда, добре изглежда, симпатична ми е като се абстрахирам от половинката и.
Скоро я видях в Слънчев бряг със семейството и, като кукла е красива. Много по-красива на живо.

# 659
Цветелина Янева я "познавам" само от тази тема. Мисля, че никога не съм слушала нейни песни, но визуално ми е много симпатична и винаги много ми е напомняла на тази актриса, само че с различен цвят коса.

Общи условия

Активация на акаунт