Звездни компромати - 179 част

• 55 509
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • На острова
Относно Венета, Божинов, НиЛо и маса народ още - хората тотално изплискаха легените  ooooh!
Гледайки и аз из Инстаграма ми прави впечатление, че всички ходят, правят и струват само с една единствена цел - да се снимат! Масово. Те не се забавляват, комуникират, не виждат красотата на даден пейзаж, не спират за миг да се насладят на емоциите - всичко е с подсъзнанието кой ще направи по-интересна снимка с муцка, и да я постне след две секунди...Задължително с пръстите - знака на победата, хеви метъл или сърце, евентуално...Не знам, не разбирам..Съжалявам ги. Всичките.

Благодарна съм, че имам достатъчно акъл да не съм като тях.

За n-ти път ще кажа, че много ми харесва Хайди с гаджето и. Приличат си. Харесват ми двойки, които си приличат. Сякаш наистина това са сродни души, две половинки на едно цяло. А една колежка-рускиня ми беше казала, че това че си приличаме с мъжа ми е...хубаво, да речем  Heart Eyes

# 362
Валери няма Инстаграм, вероятно е фалшив профил

# 363
За n-ти път ще кажа, че много ми харесва Хайди с гаджето и. Приличат си. Харесват ми двойки, които си приличат. Сякаш наистина това са сродни души, две половинки на едно цяло. А една колежка-рускиня ми беше казала, че това че си приличаме с мъжа ми е...хубаво, да речем  Heart Eyes
Аз също харесвам такива двойки. Има една приказка "Тези, които си приличат, се привличат". Wink

# 364
  • Бургас
Кой е този Брахим или Ибрахим на Мадж? newsm78
Гадже?

Аз като Сияна не съм много запозната с инстаграм.
Скъпи удоволствие ли е?Някакъв фотоапарат в телефона е явно,ама те всички имат.Каква е разликата?Не вярвам да е в качеството,защото снимките са ужасни и са като клонинги.

# 365
  • София
Instagram е социална мрежа, има и безплатно приложение за iphone и android.. Горе-долу като фейсбук, но идеята е да слагаш само снимки евентуално и някакво заглавие към тях. Пак можеш да имаш приятели и хора, които следиш. Можеш да "харесваш" и коментираш снимки и т.н. Има и някакви опции за ефекти, но са доста ограничени - затова всички снимки изглеждат еднакво... Можеш да се регистрираш и да го ползваш и само от компютъра, може да си го сложиш на телефона и като направиш някоя снимка да я качиш...

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 19:15 от Bordeaux

# 366
Кой е този Брахим или Ибрахим на Мадж? newsm78
Гадже?

Гаджета са, да, от около 3 години.

# 367
  • Бургас
Благодаря! Grinning  bouquet
Още време за губене за младите хора.

# 368
Да така си е-за по младички е!!
Ние ,които дори не знаем какво е точно докато разберем ще се появи нещо ново!! Grinning

# 369
Инстаграма за мен е голяма глупост, да ме извиняват родните и чужди звезди.

# 370
Да се включа и аз. Доста стари снимки на Емилия. Няма нищо общо със сегашната красавица, особено на първата снимка. А за видеото - без коментар   Rolling Eyes Joy

http://lifestylebg.com/emilia-predi-12-godini-snimki

# 371
 Shocked
приликата е случайна  Joy
след целия Пайнаринг

# 372
Валери няма Инстаграм, вероятно е фалшив профил

Снимките изглеждат прекалено "лични" , затова може да съм се заблудила.

# 373
# 374
  • Бургас
Даниел Д.Луис е остарял. Wink
Така си е!
Лошо е ,когато остаряват и звездите.
Съпругата му и тя ли е актриса?
След връзката му с Аджани не съм чела нищо интересно за личния му живот,може би човекът нарочно не го показва,то си е разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт