Звездни компромати - 179 част

• 55 522
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Алисия

"Лили Иванова е величие и съм безкрайно щастлива, че имах възможността да се насладя на концерта й. За този специален повод бях избрала рокля от марката, на която съм рекламно лице - Cliche. Благодаря ви за комплиментите относно външния ми вид! Прави сте, че той се дължи и на вътрешното ми състояние. Но нека да поясня за пореден път - НЯМАМ ВРЪЗКА СЪС СТЕФАН СЕЧКОВ."

Mr. Green

# 377
# 378
  • Sofia
Алисия

"Лили Иванова е величие и съм безкрайно щастлива, че имах възможността да се насладя на концерта й. За този специален повод бях избрала рокля от марката, на която съм рекламно лице - Cliche. Благодаря ви за комплиментите относно външния ми вид! Прави сте, че той се дължи и на вътрешното ми състояние. Но нека да поясня за пореден път - НЯМАМ ВРЪЗКА СЪС СТЕФАН СЕЧКОВ."

Mr. Green

Значи никакви клюкарки не сте  Naughty Трета тема не можете да разберете на кого е гадже Алисия  Crossing Arms
Нали уж някой тук ги беше видял?  newsm78 От друга страна пък има снимки с Михайлов на морето  Rolling Eyes

# 379
# 380
Може за Алисия това със Стефан да е само секс. Whistling

# 381
  • In The Middle Of Nowhere

Ауу за Корайма пише, че е само на 40г., а е толкова повяхнала...
Преди известно време попаднах на снимки на актрисата, която играеше навремето в "Госпожа Съблазън" и " Странното завръщане на Диана Саласар", голяма южноамерикнска красавица е била навремето мис Свят и т.н. Доста остаряла беше и тя. Ако се сетя името ще постана снимки.
пп: видях я - Лусия Мендес

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 10:02 от angeles

# 382
Имаше я и Диана Саласар в този линк  Peace

# 383
  • София

Ауу за Корайма пише, че е само на 40г., а е толкова повяхнала...
Преди известно време попаднах на снимки на актрисата, която играеше навремето в "Госпожа Съблазън" и " Странното завръщане на Диана Саласар", голяма южноамерикнска красавица е била навремето мис Свят и т.н. Доста остаряла беше и тя. Ако се сетя името ще постана снимки.
Ако е Лусия Мендес, има я в показания линк- 22-ра снимка.

# 384
  • In The Middle Of Nowhere
Da, видях я по-късно Peace

# 385
Няма нищо общо Корайма Торес с любимката ни от "Касандра". Годините са си казали думата Sad

# 386
Няма нищо общо Корайма Торес с любимката ни от "Касандра". Годините са си казали думата Sad

Тя нямаше вече нищо общо още след сериала Касандра.Реши да отслабва и да се превръща  в едно съвсем обикновено момиче.Изчезнаха чарът и обаянието,което излъчваше именно с красивата си знойна фигура, бузки и сочни устни  Crossing Arms

# 387
  • Русе
Сори, че се намесвам, но Корайма Торес не беше ли загинала в катастрофа на съвсем ранна възраст или грешно съм разбрала тогава?

# 388
  • София-Младост
Сори, че се намесвам, но Корайма Торес не беше ли загинала в катастрофа на съвсем ранна възраст или грешно съм разбрала тогава?
Не, никъде в нета не излиза такава информация.

# 389
Повечето от тях са хубави и в настоящето! Грозно остарява например Мелани Грифит, там и пластичните операции са безсилни!

Общи условия

Активация на акаунт