Звездни компромати - 179 част

• 55 517
  • 748
  •   1
Отговори
# 390

А Джо Ландо с какво е заслужил мястото си при красавиците? Сигурно заради косата  Laughing.

# 391
Повечето от тях са хубави и в настоящето! Грозно остарява например Мелани Грифит, там и пластичните операции са безсилни!
Тя е пушачка  Mr. Green

# 392
На мен много ми харесваше тази дето играеше близначките в "Другата в мен". А сега прилича на фолк звезда.  Около тази,  която играеше Диана Саласар май имаше нещо много жълто,  тип Путин-Кабаева. Че има деца от техния президент.
Не..сега гледах пак снимките,  не беше Диана Саласар.

# 393
  • In The Middle Of Nowhere
И аз си чудих Джо Ландо какво прави там Joyможе би няма да е лошо да направят една статия и за латино/и не само/ красавците от сериалите.
Аз също харесвах актрисата от "Другата в мен", но пък не харесвах Андреа Селесте, която майка ми и баба ми обожаваха.
Сетих се за други актриси, които са пропуснали - Вероника Кастро/Дивата Роза и Богатите също плачат/, актрисата, която играеше в Чиста Кръв Корасон/макар, че е малко спорна красавица/...Лилибет Морильо се казваше май... И Наталия Орейро, която беше много сладка в Дивият Ангел, но сега е поизгубила от чара си, а съвсем не е толкова дърта.

# 394
На мен много ми харесваше тази дето играеше близначките в "Другата в мен". А сега прилича на фолк звезда.  Около тази,  която играеше Диана Саласар май имаше нещо много жълто,  тип Путин-Кабаева. Че има деца от техния президент.
Не..сега гледах пак снимките,  не беше Диана Саласар.
Жералдин Сивик от Другата в мен преди 2-3 години играеше в испанската версия на сериала Клонинг..Още някъде я бях гледала, но не мога да се сетя къде.
Но просто е неузнаваема.

# 395
Потресаваща е тази, която играеше красавицата в сериала Стъпка по стъпка. Винаги съм се чудила, защо тя е красивата, а русата е умната, като е 100 пъти по-красива.

# 396
Тази с президента играеше в един сериал дето беше бедна, моделка, а собственичката на агенцията и беше майка, зето я изоставя на младини Mr. Greenкласически сюжет.

# 397
  • Русе
Сори, че се намесвам, но Корайма Торес не беше ли загинала в катастрофа на съвсем ранна възраст или грешно съм разбрала тогава?
Не, никъде в нета не излиза такава информация.
Не е от нета, така бях чула след "Касандра". Радвам се, че е жива и здрава жената.  Peace
Селесте-то и тя навъртяла 47.

# 398
Някой питаше за Вип брадър..
от официалната страница

VIP Brother Bulgaria
"Димитър Бербатов е неизменна част от титулярния отбор на Фулъм, но Vip Brother, чу тайно, че Митко се прибира тази есен в България. Може би, за да влезе в къщата..."

Силно се надявам да не влиза, ще бъде очернен, какво всички влезли в предаването.
Пък и на есен има мачове, Митко могат да го поканят само за гост звезда за 3 дни, както беше Памела. Нищо повече. Mr. Green

# 399
Деветдесетарски?!? Каква е тази дума ooooh!

# 400
Моите любимци от вампирския сериал Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са спечелили награди на Teen Choice Awards 2013.

- Choice TV Show: Fantasy/Sci-Fi
“The Vampire Diaries”

- Choice TV Actor: Fantasy/Sci-Fi
Ian Somerhalder, “The Vampire Diaries”

- Choice TV Actress: Fantasy/Sci-Fi
Nina Dobrev, “The Vampire Diaries”

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1150368_5 … 5_556937046_n.png

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/644243_58 … _1624275846_n.jpg

# 401
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А Джо Ландо с какво е заслужил мястото си при красавиците? Сигурно заради косата  Laughing.
и извитите устнички Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:29 от joy_r

# 402
А Джо Ландо с какво е заслужил мястото си при красавиците? Сигурно заради косата  Laughing.
и извитите устнички Mr. Green

Мда, класическа красавица е той  Laughing.

# 403
# 404
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, Муре, разбъркваш ми хормоните с този Франко smile3544

Общи условия

Активация на акаунт