Отговори
# 585
Сис,какво е това голо творчество  Crazy

Имаш ли туйтъра на оня,който играе Керем и на главната актриса също.  Laughing

Ирка,браво,много ми хареса.Песента не бях я слушала и съчетана с ФЕмир,направо страхотно.  smile3501

# 586
Белора,ама сега положението е много по сериозно  Peace  говорим за един от главните актори ,че е дилър какво ще стане за имиджа на компанията помислете малко  ooooh!

# 587
  • Още у мъглата ...
Лудосчето що не се появява да каже какво става с брат и Cry newsm78

Снежи я няма Rolling Eyes

Ренка, предполагам, че нещата с брата на Лудосчето са на същото положение, затова не ни казва нищо  Sad

А Снежи къде го търси това зарядно две седмици  Mr. Green

# 588
Сис,нямам ги ,ама ще погледна ей сега  newsm78

# 589
Добро утро  Hug

# 590
Сис,това би трябвало да е ноговия https://twitter.com/KeremBursin а нейн не намирам

# 591
Сис,мерси.Ей сега ще видя как се казват и ще потърся  Hug

# 592
оставям ви за малко  Hug

# 593
  • Варненска клюкарка
Белора,ама сега положението е много по сериозно  Peace  говорим за един от главните актори ,че е дилър какво ще стане за имиджа на компанията помислете малко  ooooh!
Така е -сериозно е, но пък Чаатай беше баш баш главен актьор и престоя доста време в ареста, а този го прибраха едва вчера и айде трият...не ми се вярва, пък и не беше чак толкова главен- нали игра само в първия сезон Wink А и този сериал се следи в цял свят и така лесно Аксой бей да се лиши от слава.... newsm78 Всичко е за пари- сигурно тези дни мазната гадина си е избил загубите от минала година Peace

# 594
Този е неговия,ето и нейния Сис: https://twitter.com/dogandemirhande

Бре,момчето и на английски пише  Laughing

# 595
Ирка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesИскрени Благодарности за положения труд!!
Клипа е страхотен!! Просто мехлемче за душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 596
Така е -сериозно е, но пък Чаатай беше баш баш главен актьор и престоя доста време в ареста, а този го прибраха едва вчера и айде трият...не ми се вярва, пък и не беше чак толкова главен- нали игра само в първия сезон Wink А и този сериал се следи в цял свят и така лесно Аксой бей да се лиши от слава.... newsm78 Всичко е за пари- сигурно тези дни мазната гадина си е избил загубите от минала година Peace
ама Чатай не беше пряк виновник някъв друг беше и покрай него тях,а тука говорим главния е дилър  Peace

# 597
Скрит текст:
  Mr. Green
Миленчееее, много горещ колаж си сътворила и след него малко да се разхладим с по парче сладоледена торта, и питие, че имаме нужда. Joy
Я не се кахърете и се подсладете. Heart Eyes

Скрит текст:

# 598
Сис,не ми се вярва да е за това.  newsm78

По-скоро самия Аксой е навързан,тъй като са изтрили и други негови сериали,а не само АФК.  Peace

# 599
Привет,

Много се забавлявах тази сутрин четейки Ирка и Габи  Hug
За съжаление разбрах за свалянето на сериите и за мен няма съмнение, че зад всичко седи плазмодия  #Cussing out Mr. Green, а и началото на новия сериал, всичката му омраза към Хазал/Ферия лъсва, абсолютно подкрепям Беллора, че се е нагушил здраво, той за пари е способен на всичко, но си мисля, че и този път сметките му ще излезнат криви  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Фенската омраза така ще се стовари върху него и компанията, че жална му майка, само дано Ча да не пострада, много съжалявам, че работи с този ............., и още повече се радвам, че Хазал се отърва от него.  С тези си действия май даде голям аванс на A.S.K.,  а че Серка целеносочено каза думите в онова интервю, аз още онзи ден казах, че не е случайно и е преднамерен удар срещу Хазал.

Ирчеее, джанъм, супер е клипчето, поздравления   bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт