Отговори
# 600
Здравейте, момичета.  wavey
И аз много се ядосах, че са изтрили сериите от ютуб, защото аз там си гледах любимите моменти. А на компютъра след като изгледам някой преведен епизод го трия, защото паметта на компа е доста запълнена и няма как да запазя всички серии.  ooooh! Много лоша работа.. Всички фенове много са се ядосали и с право. Дано по-скоро се изясни причината и да върнат сериите.
Изгледах фрагмана и ми хареса.  Peace Освен Ча и Сери, Хазар също е много хубава. Heart Eyes А този Сет никак не ми харесва. Rolling Eyes

# 601
Цялата работа е да не се урони престижа на Фатих и сие  Mr. Green

# 602
  • Варненска клюкарка
Белора,ама сега положението е много по сериозно  Peace  говорим за един от главните актори ,че е дилър какво ще стане за имиджа на компанията помислете малко  ooooh!
Така е -сериозно е, но пък Чаатай беше баш баш главен актьор и престоя доста време в ареста, а този го прибраха едва вчера и айде трият...не ми се вярва, пък и не беше чак толкова главен- нали игра само в първия сезон Wink А и този сериал се следи в цял свят и така лесно Аксой бей да се лиши от слава.... newsm78 Всичко е за пари- сигурно тези дни мазната гадина си е избил загубите от минала година Peace
ама Чатай не беше пряк виновник някъв друг беше и покрай него тях,а тука говорим главния е дилър  Peace

Ох Релаксче Hug явно сме на различни мнения, но според мен, когато са се разделили още преди две години с този човек и имам спомен, че там ставаше въпрос за пари, значи отдавна са се абстрахирали от него и няма как да се чувстват отговорни за бъдещите му действия и да се лишават от продукт, който ги изстреля в небесата. А и Чаатай беше спряган по едно време, че търгува- нали бяха намерили солидно количество у тях. Но ние незнаем и там как се измъкна нашия...в крайна сметка никой не направи изявление пред обществеността....
 Аз съм на мнение, че сега един ще опере пешкира, за да се сещат и другите какво ги чака, ако тръгнат пак да рипат по барикадите

# 603
малеее още обсъждате снощната тема  ooooh! немога да разбера защо нападате Аксой сега  newsm78 нищо не се знае,виждате в Турция какво става всичко е много объркано и много хора са набедени без да са виновни. за този актьор незнам дали е истина,но дано не е. А за Аксой не мисля че той го е направил,няма причина да си затрива проекта при положение че са вложени много пари и труд... и той все още му носи пари,слава също дори и да е лоша през повечето време. това са пълни глупости,ако беше само той разбирам,но и другите му филми са премахнати. дори и да е имал пречка с Хазал и да не се обичат много много заради една актриса да си погубиш паричките не мисля...няма да има по глупава постъпка ако е така.
а за Серенай о боже тя пък къде се бута между шамарите...да си гледа сериала и много много да не си отваря устата че не и се получава много с мисленето. сама се бута в пропастта. има една поговорка - да би мирно седяло не би чудо видяло...та за нея същото и после ооо защо феновете не ме харесват и като онази Гиземкта - ти плюи по хората и после що не ми върви сериала.
пууууу запалих  #2gunfire

# 604
Привет и на другите Hug Hug Hug

Не вярвам да е заради Прилив и отлив Хазал Фемир и тъй нататък Rolling Eyes

Днес щели да обявяват присъдите Rolling Eyesкво ли е измислил Баба ooooh! #2gunfire

Наде таз пастичка за коя по напред newsm78 Mr. Green

# 605
Вярче  Hug Запали мотора  hahaha

Не знаем наистина,просто казвам,че е свързано с него,щом негови сериали са махнати оттам.Може би никога няма да се разбере причината или истината довела до това.

А Аксой ни е малко трън в очите още от АФК и ако прекаляваме,еми...затова сме диспансерки  Joy

# 606
Вани направо го подпалих  Joy

никой не прекалява свободна тема е все пак...а си се ядосвам и на онези в туркието откачени хора. а Фатих момента е една пионка в ръцете на по висши от него.явно е сгазил лука за нещо и са го погнали.
той не е вчерашен за да направи тази глупост сега и да си съсипе бизнеса,явно някой друг иска да му го съсипе защото феновете в момента мисля че са още по ядосани от края на АФК и вероятно много малко вече ще му гледат сериали. еми честито на Аксой и къмпани  Peace

# 607
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Добър ви ден!  love001   
Четох, четох, чак се засинях от четене. В чуденка съм какво се случва, но съм най-съгласна с Верчето.
малеее още обсъждате снощната тема  ooooh! немога да разбера защо нападате Аксой сега  newsm78 нищо не се знае,виждате в Турция какво става всичко е много объркано и много хора са набедени без да са виновни. за този актьор незнам дали е истина,но дано не е. А за Аксой не мисля че той го е направил,няма причина да си затрива проекта при положение че са вложени много пари и труд... и той все още му носи пари,слава също дори и да е лоша през повечето време. това са пълни глупости,ако беше само той разбирам,но и другите му филми са премахнати. дори и да е имал пречка с Хазал и да не се обичат много много заради една актриса да си погубиш паричките не мисля...няма да има по глупава постъпка ако е така.
а за Серенай о боже тя пък къде се бута между шамарите...да си гледа сериала и много много да не си отваря устата че не и се получава много с мисленето. сама се бута в пропастта. има една поговорка - да би мирно седяло не би чудо видяло...та за нея същото и после ооо защо феновете не ме харесват и като онази Гиземкта - ти плюи по хората и после що не ми върви сериала.
пууууу запалих  #2gunfire

Да видим днес каква информация ще излезе. В Дизи епизодите все още си стоят. Наистина има няколко липсващи, но други са си там. По-скоро в Ютюб някой си разчиства канала от стари работи, друг е въпросът защо и защо точно тези. Остава ни да се надяваме да разберем.

Да видим и какво ще стане с вчерашните арести.

# 608
Булка Laughing

Скрит текст:
http://bestkinofan.ru/board/tureckie_serialy_filmy/u_menja_vse_e … 0867#.UgIbCG3IClg  1 еп на Гиземката с руски субове Peace под видеото пише гледай онлайни го натискаш Peace

# 609
Скрит текст:
Привет и на другите Hug Hug Hug

Не вярвам да е заради Прилив и отлив Хазал Фемир и тъй нататък Rolling Eyes

Днес щели да обявяват присъдите Rolling Eyesкво ли е измислил Баба ooooh! #2gunfire

Наде таз пастичка за коя по напред newsm78 Mr. Green
А дано ти стигне, само за теб е. Joy
Скрит текст:

Рени, като намираш епизодите на сериала на Гизем с превод, мятай ми ги и на мен да им хвърлям по едно оЧо. Laughing

В Дизито нямам проблем ни с влизането в него,  ни пък с епизодите.

# 610

А дано ти стигне, само за теб е. Joy
Скрит текст:

Рени, като намираш епизодите на сериала на Гизем с превод, мятай ми ги и на мен да им хвърлям по едно оЧо. Laughing

Ааа таз ша стигне Heart Eyes  bouquet ок няма да ги крия вече да са виждат Hug

# 611
Хахахах как са ги наредили един до друг  Joy

# 612
Нямам търпение да им почнат сериялите направо ще се побъркам.

# 613
Профче  Hug

# 614
Нямам търпение да им почнат сериялите направо ще се побъркам.
HugПий хапчета Joy Joy

Профи Hug

Общи условия

Активация на акаунт