Отговори
# 510
  • Още у мъглата ...
Клипът е страхотен, прекрасен, обхващащ те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирка  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 за режисурата, монтажа и участието в сценария  Hug
Релаксче  newsm51 newsm51 newsm51 за сценария  Hug

Толкова точно са напаснати музика, думи и сцени   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много благодаря  Heart Eyes

Ирка, направо ми иде да го метна веднагически в туитър да го видят клипа  Heart Eyes
Давай, меткай го ти, че си му продуцента  Grinning
Иначе аз с удоволствие го туитвам   love001

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох красота  Heart Eyes Heart Eyes

# 512
  • Още у мъглата ...
Ееее аз съм тука бе Whistling Whistling
Латинке  Hug гледам та на балконя клипа е от твоите ,с нашата любима  песен на Авентура  Heart Eyes Heart Eyes
Кой е изполягал, и аз съм тук  Laughing

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,туитвай го бе,ама той е във вбокса и само в Бг могат да го гледат ,иначе си го мяткай къде ти душа иска ,никви ядове  Mr. Green
Еееее направо тука така се зачервих от твоите комплименти  Blush Embarassed

# 514
  • Още у мъглата ...
Ох, очичките му, златен той  Heart Eyes

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това е като я цапардоса  ooooh!

# 516
  • Още у мъглата ...
Гъбке,туитвай го бе,ама той е във вбокса и само в Бг могат да го гледат ,иначе си го мяткай къде ти душа иска ,никви ядове  Mr. Green

Веднагически го мятам  Party, жалко само, че не може и извън България, тюх  Rolling Eyes
Чакай бе, сестра ми май е казвала, че отваря vbox и извън България.
Абе аз го пускам и ще се види  Grinning

Не са комплименти, Ирка, а усещане и почувстване  Heart Eyes

# 517
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes

# 518
  • У Диспансера ...♥♥♥

Веднагически го мятам  Party, жалко само, че не може и извън България, тюх  Rolling Eyes

Не знам аз мисля,че не става ,ама забравих да питам Ренате ,как да ги кача в тубето,че да можем да ги пускаме и на гъркините  Mr. Green
А и на Ча ще спретна веднага един,да не забравя старата любов все пак  Heart Eyes

# 519
  • Още у мъглата ...

Не знам аз мисля,че не става ,ама забравих да питам Ренате ,как да ги кача в тубето,че да можем да ги пускаме и на гъркините  Mr. Green
А и на Ча ще спретна веднага един,да не забравя старата любов все пак  Heart Eyes

Уф, още съм блокирана за брой туитове, трябва до 1/2 - 1 час да ме пусне, вече е подготвен, в кутийката за туита е  Laughing
То това тубе вече несигурна работа  Joy Joy Joy

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
То направо ми разби детските представи тубето  Mr. Green
Теб пък за кво те блокираха,за много туитове ли,хахахахха утрепахте ме направо  Joy Joy Joy

# 521
  • Още у мъглата ...
Покрай тоз туитър и туитване ни превод, ни лилави пердета видях таз вечер  Mr. Green

# 522
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ти трябват тия лиляци,я виж Ча като видя ,че ще го крият с перде и ква физиономия е направил  Mr. Green

# 523
  • Още у мъглата ...
То направо ми разби детските представи тубето  Mr. Green
Теб пък за кво те блокираха,за много туитове ли,хахахахха утрепахте ме направо  Joy Joy Joy
Ахаа  Laughing, нали имаш право на 1 час някакво определено количество да туитваш и те блокират, после май след около 1-2 часа те отварят пак, четох там писанията им, нещо такова  Laughing
Мани, мани  Mr. Green

Ама ша изчакам да ме отворят и ще го туитна хубавото туитче с клипчето   Grinning

# 524

http://vbox7.com/play:9321355319
Хайде милички за успокоени новата ни рожба с Влъхлата  Heart Eyes

Ехааааааа, вече си имаме и латино ФЕмирски клип.  smile3521

newsm68 newsm44 newsm68

Ееее аз съм тука бе Whistling Whistling
Латинке  Hug гледам та на балконя клипа е от твоите ,с нашата любима  песен на Авентура  Heart Eyes Heart Eyes

Оооооо, веднага го фиксирах, Ирка. Pefect.  
bouquet

ПП: Веднага щом го видях започнах да пиша, ама мозилата заби и писаницата ми отиде по дяволите. Ама на, ей сега го отразявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт