Отговори
# 660
Едно поздравче сладурки  Hug
Много ми харесва песента  Whistling

newsm10 newsm10 newsm10

# 661
  • Под Сините камъни
Бибо честити дрешки  Hug

# 662
  • В света на мечтите... ❤
Релаксче ама таз роза малко по-прозрачна трябваше да я направиш бе джанъм  Mr. Green иначе супер се е получило,ама в тая жега вместо да се разхлажадаме се разгорещяваме повече с твоето творение

# 663
Пепии  Hug джанъм много добре те разбирам нали си мойта зодия  Hug ако пък и не си виновна а те хокат за без нищо...трудно се преглъща това особено от Стрелците  Naughty

ааа Слънцето си развява банския по морето,не я мислете толко  Mr. Green ще си дойде  Hug

# 664
Вярче за нея знам,ама пак ми липсва  Laughing Ама пък може и да е отскочила до Турция да види какво прави Ча  Laughing

# 665
Пепи spokoБлагодаря,но заслугата е изцяло на Ирка Hug

# 666
  • Под Сините камъни
Пепи spokoБлагодаря,но заслугата е изцяло на Ирка Hug
Браво и на нея.
Вярче така е.И не съм виновна да му се не види  #Cussing out

# 667
Привет и на другите Hug Hug Hug

Бонбонче Hug честити дрипи Laughing

Булка не при Ноле Naughtyпри твоя че и без това нещо не играе #Cussing outпоне на език да те научи Mr. Green със субовете е по гадничко Rolling Eyesаз дублаж претпочитам ама Laughing

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732415.new#new

# 668
Биби,честити дрешки и от мен  Hug

Момичета,да ви попитам,ако може да помогнете:
Скрит текст:
скоро ще ходя на сватба.Ще дам пари,но все още се чудя по какъв начин да ги поднеса.С някаква картичка ли?Искам да измисля някакъв по-оригинален начин,но не ми идва на акъла.Ако се сещате помагайте  Mr. Green

# 669
Кенан е освободен Party Party Party

# 670
айде да ви е честито   Hug
довечера чакаме подобаващо парти с цветни бонбони  Naughty  Joy

# 671
# 672
[email][/email]
Биби,честити дрешки и от мен  Hug

Момичета,да ви попитам,ако може да помогнете:
Скрит текст:
скоро ще ходя на сватба.Ще дам пари,но все още се чудя по какъв начин да ги поднеса.С някаква картичка ли?Искам да измисля някакъв по-оригинален начин,но не ми идва на акъла.Ако се сещате помагайте  Mr. Green
Романтиче HugБлагодаря
Скоро аз ходих има спецялни кутиики не знам как да ти обясня.Ще попиташ в магазин за подаръци или в булченски.
Рени Hugблагодаря

# 673
  • Варненска клюкарка
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H73KLbAqfgI

Гледам пак клипа и се питам дали грешката е в моя телевизор, както се казва, щото уж съм с отлично зрение.... та не ви ли се струва, че устата на Серенай е различна и по точно горната устна? Тук на трейлъра е тъничка, дори изглежда малка, а на други снимки и в Лалето чак стои като ужилена с хиалурон  направо като рибешка newsm78 Възможно ли е или така ми се струва newsm78 И сякаш ми се вижда напълняла в лице...някакси по едро ми стои, отколкото е в Лалето... От друга страна лалето го гледам на широкоекранен телевизор, но пък сигнала си е HD, но пък и мониторът ми е на цена на приличен лаптоп и дава много реална картина, та се обърках малко newsm78

пп Ча продължава да не ми харесва на клипа. Много дърт ми се вижда за тийнейджър и не само, ами и за истинската си възраст (леко с доматките и яйцата чИ съм крехка Crazy) Изглежда ми на 30 и определено усмивката му е много различна, крайчетата на устните му висят надолу и се е озъбил....

пп 2 Незнам защо така излезе клипа- изписа ми невалиден клип newsm78

# 674
айде да ви е честито   Hug
довечера чакаме подобаващо парти с цветни бонбони  Naughty  Joy
JoyОще 11 човека са освободени Partyна Баба да му направят салата от зеленилката и да му я наврът в устата та да се задуши и гътне:2gunfire: #2gunfire

Булка да те отразя Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт