Отговори
# 675

ади тебриклер джанъм Hug

# 676
Белора Hugна мен ми се вижда устата и една и съща на Лалето и на фрагманта Rolling Eyes сега на клип ги съпоставях LaughingЛалето не го гледам и незнам на тв как е Серенайката Laughing

# 677
айде да ви е честито   Hug
довечера чакаме подобаващо парти с цветни бонбони  Naughty  Joy
JoyОще 11 човека са освободени Partyна Баба да му направят салата от зеленилката и да му я наврът в устата та да се задуши и гътне:2gunfire: #2gunfire

Булка да те отразя Heart Eyes
остана с пръст в уста май  Joy не са виновни хората и то се показа  Naughty

Влъх и ти ли почна с колажите джанъм  Hug браво браво ама сутрешния колаж трябваше късно вечерта да им го пуснеш та да немога т да спят после  hahaha

# 678
Булка,  Mr. Green

# 679
# 680
Беллора  Hug,
Да, устната на Серка има една такава подутина все едно е подпухнала с вътрешен херпес, а тук липсва и да лицето и не е кокалесто и е доста гладко, дали фотошопа у взел участие  newsm78

Бибонче, честити нови дрешки от дизайнерка Ирка, със здраве да си ги носиш  Hug

Романтичка,
Скрит текст:
Тя Биби ти е отговорила, но в магазините за опаковки има такива картички като плик за писмо, но от цветни листове с панделки и вътре са слага кеша, има си "похлупаче" и изглежда като подаръчен плик във формата на плик за писмо, мисля че можеше и пожелание да напишеш

Rенка, радвам се че са пуснали твоя човек, дано всичко да е наред  Peace
Relax   bouquet

# 681
Биби,Джейн,благодаря за отговорите.  Hug

Явно почнаха да ги пускат един по един,дано им се размине.  Peace

# 682

Rенка, радвам се че са пуснали твоя човек, дано всичко да е наред  Peace

HugДано всички пуснат Rolling Eyesпа ако си потърсят и правата Party

# 683
# 684
И като прибавиш Мурат и жена му от снощи та 13 Laughing май още 29 души разпитват още Rolling EyesБоклук долен #Cussing out

# 685
# 686
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дано всичко да е вече назад и да ги оставят на мира!

А на Релаксчето колажчето е за вечерната емисия след 23ч. затова не го коментираме сега. Laughing

Белорче, аз нощес коментирах тук външния вид на двамата и също казах, че Серенай изглежда по-добре за разлика от Ча. Не мога да се отърва от чувството за намушен имплант в брадата. Joy

# 687
Ай Чаги по цвете само ей опасни сте  поне да имаше една чисто гола снимка че да ни мине мерака. Mr. Green

# 688
Ай Чаги по цвете само ей опасни сте  поне да имаше една чисто гола снимка че да ни мине мерака. Mr. Green

джанъм Hug дали шЪ мине  или по голЯм шЪ стане (мерака де Winkд'ан си помислиш друго) билмийорум  newsm78 newsm78 newsm78

# 689
Тц тц тц ooooh!срам нема те ли бе #Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт