Отговори
# 690
Ей вярно може да стане по голям мерака ей не се сетих.
ето ви фрагмента на Чаги серияла.
http://www.vbox7.com/play:749ae030e6

# 691
Ай Чаги по цвете само ей опасни сте  поне да имаше една чисто гола снимка че да ни мине мерака. Mr. Green
Тц тц тц ooooh!срам нема те ли бе #Crazy Mr. Green

йооооооооок немаме ами Laughing Laughing Laughing

# 692
Ай Чаги по цвете само ей опасни сте  поне да имаше една чисто гола снимка че да ни мине мерака. Mr. Green

JoyДруг отговор и не очаквах Mr. Green

# 693
  • Под Сините камъни

ко туй срам  newsm78

# 694
Срам ли какво  е това мирише ли се,ядели се или се пие..... Mr. Green

# 695
Аз забраих че у диспансера много от чувствата са изключени Laughing

# 696
Много се радвам за ашкъмчето ти Ренка, както и за Мурат, и за Бурчин, дано невинните бъдат пуснати.
Охххх, чета Ви, чета Вииииии и ме напушва на смях, Joy то не е имплант в брадичката на Ча, то не е корекция на горната устна на Серенай, фотошоп, големи сте скици, ей. Joy Много се забавлявам четейки предположенията Ви.

# 697
  • Варненска клюкарка

Белорче, аз нощес коментирах тук външния вид на двамата и също казах, че Серенай изглежда по-добре за разлика от Ча. Не мога да се отърва от чувството за намушен имплант в брадата. Joy

Пу пу пу дано да не е вярно bishop bishop bishop И аз в тази част на лицето се вглеждам нещо, има там нещо дето сякаш ме дразни и затова ми се струва, че е от усмивката нескопосаната... Гледам и подписа на Жанчето ( той само левия крачол е останал- жалко) ми съвсем различен ми е там,( майкоууу Embarassed Embarassed Embarassed) а пак е усмихнат newsm78
пп Като почне първа серия и ще стане ясно ....

пп2 Наде аз казах за Серенай, че ако е имало нещо е било преди, защото в стари продукции и снимки ми изглежда различна от сега- сега устата и е малка за разлика от преди Peace

# 698
Аз забраих че у диспансера много от чувствата са изключени Laughing

а'м сящаЙ сЪ пък и ти де Hug

# 699

Белорче, аз нощес коментирах тук външния вид на двамата и също казах, че Серенай изглежда по-добре за разлика от Ча. Не мога да се отърва от чувството за намушен имплант в брадата. Joy

Пу пу пу дано да не е вярно bishop bishop bishop И аз в тази част на лицето се вглеждам нещо, има там нещо дето сякаш ме дразни и затова ми се струва, че е от усмивката нескопосаната... Гледам и подписа на Жанчето ( той само левия крачол е останал- жалко) ми съвсем различен ми е там,( майкоууу Embarassed Embarassed Embarassed) а пак е усмихнат newsm78

ами джанъм  Hugдесния хукна по плажовете и нерде е билмийорум,ама нейсе WinkшИ ходи шИ ходи па пак шЪ си додИ
Скрит текст:
майтапа на страна опитвам се да си го върна ,ама немога незнам защо

# 700
Новинки за Хазал

A.S.K. ЗАПОЧВА СНИМКИТЕ В ПОНЕДЕЛНИК 12 АВГУСТ

Девойката дето се отказа, ще бъде заместена от Aslı Tandoğan , Ламия от Мелодия на сърцето   bouquet
УСПЕХ НА ЕКИПА!

# 701
Новинки за Хазал

Девойката дето се отказа, ще бъде заместена от Aslı Tandoğan , Ламия от Мелодия на сърцето   bouquet
УСПЕХ НА ЕКИПА!

Джейн  Hug и аз тъкмо това четях http://www.televizyondizisi.com/index.php/a-s-k-dizisinde-asliha … n-oldu/151567/31/

# 702
  • София !
Ето го и втория ми колаж  Hug

# 703
Новинки за Хазал

УСПЕХ НА ЕКИПА!
 bouquetСупер Laughingи за 2 новини Laughing

# 704

Скрит текст:

Скрит текст:
пп2 Наде аз казах за Серенай, че ако е имало нещо е било преди, защото в стари продукции и снимки ми изглежда различна от сега- сега устата и е малка за разлика от преди Peace
Няма значение кой какво е казал/написал Ивче, просто отбелязах, че много се забавлявам четейки Ви, с най-добри чувства беше поста ми, не да Ви критикувам.
Браво за чудните колажи, които творите момичета.

Общи условия

Активация на акаунт