Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Не знам на кой сайт го пише. 2016та съм била и нямаше ограничение.

"Оплаквания от нашествия на външни хора"...ОМГ. Значи правилно съм усетила тона на заведението към обикновените посетители. Колко да е снобарско?! Те и нашите снобарите едни...основно първенюта Joy Явно негативните коментари под постовете във ФБ са самата истина. 5 табели е направо унизително и надменно.

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 20:40 от Джулая

# 91
Аз лично не виждам нищо унизително и надменно в това да се търси първо спокойствието и качеството на обслужване на гостите, които са си платили пакет. Била съм там по времето, когато всеки който искаше да дойде влизаше и не ми бяха никак приятни нито лудницата, нито факта, че нямаше никакъв контрол над приходящите и трябваше да съм до децата си непрекъснато. И абсолютно съм съгласна, че "дневни приходящи" нямат място в хотел, който привлича именно публика с малки деца. Каква снобария, за бога!?!?
(по стечение на обстоятелствата съм била на ОИ на 3 континента, няма такава бира като да влиза свободно (платено или не) публика!)

# 92
  • Sofia
Да, всъщност май съм виждала хора на обяд през 2016, навътре беше забранено, но ресторантът не.
Не знам снобарско ли е, но аз лично намирам бизнес логика - първо изчезва недоволството на плащащите за спокойствието си xxx лева, после - това е планина, колко ли хора ще се катерят за един обяд, колко ли ще се спечели, като трудно се планира...решили са два проблема наведнъж.

# 93
  • Тра-ла-ла
Е, аз ясно написах 2 пъти кое е унизителното. Жокер - не е бизнес логиката. Ясна ми е концепцията на затворените комплекси и ол инклузива. Просто Фабрика странно са се затворили на фона на отворената им концепция и вид. И някак си надуто го играят. 5 табели за Бога. ..на 1 метър една от друга. Да бяха боднали и един билборд със забраната на входа на Равнища, бариера и на паркинга, зло куче пред ресторанта, оохранители да въртят около комплекса Joy...

Аз също не знам защо мястото се води снобарско. Сигурно заради ценовия клас. А до колкото съм чела -  типа клиентела също се е попроменил. В повечето случаи съм ходила там за вечери.

# 94
И с тези пет табели пак има хора които ще седнат в ресторанта ,ако има достъп и ще питат"мчи къде гу пише"! Явно нямате представа колко много хора има, където не четат никакви табели,бележки,указания и тн.н. ,това е някак обидно за тях ,
особено ако са гладни.Нищо нередно не виждам в това да е само за гости,приветствам го.

# 95
  • Sofia
А да, забравих да посоча къде на сайта пише, съветвам всички да прочетат упътването, преди да резервират или отидат:
https://www.fabrikazahranaitanci.com/bg/upatvane

# 96
На мен пък не ми харесва това, че има реално сегрегация. Т.е. семейство без деца не могат да отидат,  така ли? В нашата компания имаме и с деца, и без деца, но ако решим да идем там, тези без деца трябва да си стоят вкъщи.
Възмущават се хората  от хотелите, които не допускат деца, а това тук не е ли пак вид дискриминация? Но иначе собствениците  са много кул и хипи.... Хипократи....

# 97
  • Тра-ла-ла
А да, забравих да посоча къде на сайта пише, съветвам всички да прочетат упътването, преди да резервират или отидат:
https://www.fabrikazahranaitanci.com/bg/upatvane
ОМГ, то като упътване за кандидатстване във ВУЗ Joy  Само няма написано как точно да се прави секс в стаите. Joy Това ми е много далеч от концепцията за айляшко място.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 01:00 от Джулая

# 98
Няма списък за секса, защото е забранен ! Grinning

Това ми харесва, плащаш за някакъв си там ол инклузив и отделно:
" В ресторанта продаваме алкохолни напитки , които да се консумират за удоволствие в умерени количества."

Наистина много са си повярвали.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 09:54 от aiwabg

# 99
И някак си надуто го играят.

На мен пък не ми харесва това, че има реално сегрегация.

ОМГ, то като упътване за кандидатстване във ВУЗ  Само няма написано как точно да се прави секс в стаите. Това ми е много далеч от концепцията за айляшко място.

Няма списък за секса, защото е забранен ! Grinning

Това ми харесва, плащаш за някакъв си там ол инклузив и отделно:
" В ресторанта продаваме алкохолни напитки , които да се консумират за удоволствие в умерени количества."

Наистина много са си повярвали.

Изобщо не е снобария Simple Smile
Вчерашните хипари станаха големи бизнесмени явно.
Нема да им стъпим.

# 100
Blush

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 17:44 от koki1

# 101
Това пък защо?

# 102
Ми явно да върви клюката....Rolling Eyes
Мен не ме интересува що за хора са,  а как си въртят бизнеса. Нещо не могат да намерят златната среда, люшкат се от едната крайност в другата.

# 103
  • Sofia
Според мен точно са я намерили средата тази година. 20 семейства, занимания от сутрин до мрак. Приятно, отпускащо, спокойно. Освен това тази година всичко в инклузива беше отлично, особено храната. За мен си заслужиха парите. Алкохол почти не пия и не ме касае.
За Руслан, приятен човек, нон стоп работи. Понякога ми идва прекален философ, но има невероятен талант да занимава децата. Моите го гледат с отворена уста. Жена му е мила и тиха, и прави страхотен чийзкейк Simple Smile
Сега сме на море, Дюни, питам децата харесва ли им, отговорът - Хубаво е, но най обичаме фабриката.

# 104
Grinning

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 17:45 от koki1

Общи условия

Активация на акаунт