Мами в арабски страни!

• 29 207
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Кремакула мерси за линка.Много ми хареса   bouquet

Ей, да! млн, същата Илиана е! Поздрави я като се видите от Дария и Миро, Кувейт! Няма как да не се сети. Тя наистина е чудесен човек! Има и две страхотни дъщери! Стана ми много мило, че си раждала при нея. Знам още от БГ, че е голяма работа, ама ти си първия личен пациент, който ми споделя.
И аз мисля за БГ, ама май-юни. А дано тогава още да е поносимо. Ще ни е за първи път по това време да сме в Кувейт, ние пристигнахме през септември м.г.

Тук от вчера ръми, не мога да кажа, че вали, защото друго е истински дъжд. Странно. Два дни нон-стоп. И е едно мрачно, мрачно. сигурно това е нещо ала зима ooooh! И дечицата местни как ги обличат! Joy с по две шапки, ботушки, ръкавици, всичко! Еми, студено им е на хората!

Тука май вече е време да цъфне пустинята. Чух, че било страхотна красота! Имало пустинни цветя. ходихме 1 път на разходка - минахме през стадо камили с колата, Лазар беше изумен! А вчера видяхме розово фламинго на крайбрежната ивица - при отлива се бяха събрали две ята да поразгледат за вкусотии из пясъка. Красота!!! не съм вярвала, че ще видя фламинго на живо. В Дубай има ли местна екзотика? Какво? /Освен целия лукс и последния проект за хотел под водата...  Wink/

# 61
Сега се застояхме малко - в Саудито сме си, че много взе да ми личи новото бебче  Laughing. А и в тази връзка да попитам. При вас има ли планувано секцио /не знам дали това е правилния термин/? Още е рано де, но много ми се иска пак да родя секцио. Чували ли сте нещо по този въпрос?

Оле, три-четири дни ме нямаше на линия защото компютърът ми беше хванал над 60тина вируса /представете си/ и вие сте напреднали в темата толкова много, че не мога да ви смогна  newsm78

Не знам за С.А., сигурно да, ама по принцип има планирано секцио. Даже май и в Кувейт? Така съм чувала, ама дали за БГ или Кувейт сега не мога да се сетя. Но знам, че е по-добре планирано, малко преди да "слезе" бебето в долната кухина и родовия канал, за да няма усложнения. И аз бях секцио. Моето бебче беше голямо, 4.300кг и 54см и уж почна нормално, ама се заклещи горкия...Та и на мен това ми предстои, за жалост. Хич не исках, сега си нося торбичката на коремчето, май никога няма да ми се прибере и белега трудно ми зараства, че мойта кожа е такава, бяла и тънка и много чувствителна на белези. Моя приятелка сега роди нормално с местна упойка, каза че било съвсем без болка и лесно. Завидях й.

# 62
Тука има планово секцио,поне в 4астната болница където родих.Аз вторият пут се замислих дали пък да не ме срежата,но лекарката ми ме отказа и родих нормално с епидурална упоика.Много лесно и бързо родих.Като се сетя с каката как се мъ4ех като грешен дявол цял ден тръпки ме побиват.Ина4е и моят корем не се прибра.Но съм решила още едно бебе(след време) и след това ще играе ножът,4е положението е от4аиващо

Елип къде ше раждаш? В коя страна  Laughing    Какво ще е бебето или още е рано да се каже?

# 63
Реших този път тук да раждам затова ви питах за плановото секцио в нашия регион /четох в една тема, че в чужбина по принцип не го правили ако не се налага/. Но ако е така както казвате и с упойка не е толкова зле може да се замисля и за този вариант. От моето секцио /раждах в БГ/ съм много доволна. Много бързо се възтанових, а и за мой късмет и корема ми се прибра бързо. Но пък си провалих по този начин кърменето на бебка. С голям зор и повече чрез изцеждане успях да я кърмя само до 6-ия месец.

Новото бебе по първи данни ще е момче, но ще видим като излезне  Laughing. Да е живо и здраво за сега не ми дава зор.

mln, направо ти свалям шапка, след като си решила да имаш още едно бебче. Аз едва се реших на това и то само заради Рая. Но много уважавам жени, на които им се отдава да се справят с деца и искат това.

# 64
  • O.A.E./ Пазарджик
bowuu Момичета няма ли да ме поздравите? Снощи Египет спечели Африканската купа по футбол. Страхотен мач беше. Рая едва успяваше да ни успокои с тати. Два пъти се изплаши милата като започнахме да викаме.

Извинете ме, че се отплеснах, но съм голям фен на футбола и не можах да не го отбележа  Laughing
Мерси, мерси.

как няма да разберем като обикаляха цяла нощ езерото и бипкаха с колите Laughing. първо им се ядосах, но като не се събуди малкия спрях да ги забелязвам.
да ви е 4естита победата!  bouquet

# 65
  • O.A.E./ Пазарджик
кой питаше за зелен4уците? newsm78
утре 6те пробвам това
http://www.botanical.com/botanical/mgmh/p/parsni12.html
корените
ето и рецепти
http://www.epicurious.com/recipes/recipe_views/views/10312/
http://www.wchstv.com/gmarecipes/creamparsnipsou.html
http://homecooking.about.com/library/archive/blparsnip.htm тук има и с кестени мисля да ги опитам. имам и така си стоят в хладилника.

а зу4инито днес го видях като green courgette, което е едно и също и прили4а на зелена тикви4ка.
първото е като жълт морков, като ряпа. и има вкус близък до моркова.
абе, малко да разнообразя менюто на бръмбазъка.

# 66
Mersi Maria butti mnogo gotini linkove!  bouquet

# 67
Цитат
mln, направо ти свалям шапка, след като си решила да имаш още едно бебче. Аз едва се реших на това и то само заради Рая. Но много уважавам жени, на които им се отдава да се справят с деца и искат това.

Искам искам ма не казвам коя година Laughing Няма да е скоро 4е ще лудна

# 68
Вижте този сайт!
http://www.dechica.com
Има ммного готини приказки!  bouquet

# 69
От половин час слушам Малкия Мук беше ми любима приказка като малка!

Последна редакция: пн, 13 фев 2006, 11:45 от kremakula

# 70
Още един намерих!
http://store1.data.bg/jijix/mp3/Detski/
  bouquet  bouquet    bouquet
От този се дърпа малко бавничко!

Последна редакция: пн, 13 фев 2006, 12:32 от kremakula

# 71
Надявам се че ще ви харесат!
Аз като видях искам всичките приказки да си смакна!

# 72
Мерси кремакула.Аднах си ги.Дано и харесат на малката  bouquet

# 73
  • O.A.E./ Пазарджик
супер!  bouquet
малко бавно ми се отваря, но е хубав.

# 74
Аз имам племенник на 1г и той вече се заслушва в приказки.Много се заслушва като му пеят песнички но сестра ми е много зле в пеенето!
А това го кара за малко да е мирен!
Та си мисля може и вашите съкровища да се захласнат по приказки и за малко да имате време за вас!  bouquet
Хайде приятно слушане!

Общи условия

Активация на акаунт