Мами в арабски страни!

• 29 215
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Той е по сладкишите, а аз ги намалих с идеята да яде нормална храна, той пък си кара като мишка - с по две-три хапки и повече не иска.

Все едно за моита дъщеря говориш,само 4е аз съм изклю4ила сладкото като цяло.Сега ходим в един сентър където има фонтани та се забаламосва и хапва малко.Да е здрава пук колкото толкова.То и аз  съм била скарана с храната като малка,но ела ме виж сега.4удя се коя диета да по4вам

Даре разкажи ти какво правиш в Кувеит?Работиш ли или си гледкаш юнака?

# 46
Даре провери в ситито и в султан центар продават пастет,в ситито е при пакетираните колбаси, и кремвиршите!
сиренето което е като балгарското там се води турско и е много по ефтино от балгарското.Shocked
в ниакои bacery има баници, ако си пробвала фатаирите им са много вкусни,като закуски с месо или с кашкавал са да си облиеш прастите  chef

# 47
Кои са най-удобните полети Кувейт - България? Говорят за Турските авиолинии, чакало се "само" 11 часа в Истанбул...
Ако е 11 часа, би трябвало да ви осигурят хотел безплатно, независимо че е през деня. Ние пътувахме преди две години така, само че от Дубай. Приятен хотел, (с басеин), супер закуска, човек може да поспи след нощен полет, или да отиде до забележителностите да разгледа. То си е даже предимство. Ако обаче вместо хотел трябва да се виси на летището, сигурно е ужас.

# 48
  • O.A.E./ Пазарджик
Благодаря, за първи път чувам, че летят до БГ - ще проверя веднага. Оф, откакто се регистрирах се мъча да си наглася профила и все ми отказва и уеб-адреса на снимката и лентичката с броенето, явно не знам къде да ги сложа - моля, помощ!

Лазар напоследък не яде. Той е по сладкишите, а аз ги намалих с идеята да яде нормална храна, той пък си кара като мишка - с по две-три хапки и повече не иска. Освен пилешко, агнешко, дайте идеи за хубаво месо? Извинете ме, ако не сте християнки, ама на мен ми липсва тук свинското, наистина, не се сърдете - какво да готвя за разнообразие на детето? В магазина има поне 20 зеленчука, които никога не съм виждала...

не знам от кога се дава свинско на дете, но не вярвам да няма при вас. тук на специални места има пресно, замръзено и колбаси. за зелен4уците и аз съм така. ще ти дам съвет, който аз следвам. питай за името, ако го няма написано и после търси в нет. ще се изненадаш колко много информация , вклю4ително и рецепти ще намериш.
давай му риба и рибни. днес му направих супа от моркови, аспарагус, кромид, ролца от раци, 2 органи4ни гъбки, картофи. застроих я с фул крийм и цареви4но брашно.магданоз.масло.
 хапна си детенце.

# 49
Цитат на: mariabutti link

не знам от кога се дава свинско на дете, но не вярвам да няма при вас.
[quote
В кувеит наистина ниама никаде свинско,има забрана както за свинското така и за алкохола,строга забрана за внос,така 4е наистина няма дори колбаси от свинско!не е като в дубаи!!!! newsm78 #Crazy

# 50
  • O.A.E./ Пазарджик
Цитат на: mariabutti link

не знам от кога се дава свинско на дете, но не вярвам да няма при вас.
[quote
В кувеит наистина ниама никаде свинско,има забрана както за свинското така и за алкохола,строга забрана за внос,така 4е наистина няма дори колбаси от свинско!не е като в дубаи!!!! newsm78 #Crazy

Shocked бях останала с впе4атление, 4е е по-свободно. сега знам защо кувейтци като дойдат тук са като "пуснати от клетка".

# 51
Те кувеитита наистина са като разварзани в дубаи!
и аз им се 4удех много!
Особенно по празници!Мажете все пиани,заляни идват на полети!
А и shopping центровете ви са по готини,има подобни но голям като ситито и луксозен като bur jumana няма.нашето сити е много зле,китаиски стоки.
Ами жените и те са луди да ходиат в дубаи не знам дали си забелиазала!
Те кувеитки са едни такива с ниаколко чифта дрехи и много накипрени!все с при4ески с много грим,абе............... newsm78
Може би ги разпознаваш вече! bowuu

Последна редакция: чт, 09 фев 2006, 10:44 от kremakula

# 52
http://misli.hit.bg/
вижте какьв готин саит намерих,раз4уствах се!

# 53
  • O.A.E./ Пазарджик
познават  се отдале4е Laughing
здраво скъпо пазаруване, на4ина на обли4ане с много цветове, закръглените ханшове....
и не знам къде им са мъжете, но все на женски групи4ки ги виждам.

"мислите" са страхотни.  bouquet

# 54
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.caledonianrecord.com/pages/recipies_2003/index.php?menu=soups

хубави здравословни супи4ки

# 55

Сега ще разгледам, благодаря. Виж, съвсем бях забравила рачешки ролца, а Лазар в БГ много ги ядеше. Как е в Дубай? Имаме една приятелка там, Илияна - мисля, че е гинеколог. Много е готина! Цялото семейство са ни приятели Hug В Кувейт в момента е гадно, мрачно е, прашно, духа силен вятър, вече е е стъмнило. Опитахме днес малко разходка, ама нямаше много деца в градинката, а и оджапахме до кръста в една локва...Аз работя отскоро, може би три месеца. Взех една жена от Шри Ланка, много е мила, на средна възраст е. Има деца, което е важно за мен. Тук масово гледачките са от Филипините, млади момичета-не са много ангажирани с децата. Събират се да си говорят, пият кафе, пушат си, пък децата около тях се оправят както могат. Това са общи наблюдения. Иначе е готино да имаш помощничка, тука по арабските страни го усетих. И в БГ вече много майки имат, ама ние не можехме да си го позволим. Понякога ми пречи - беше пуснала в пералнята супер скъпа дантелена рокля - извадихме я на парцали, ама като цяло е добре с нея. Гледа Лазар до обед, след това си идвам, ама той вече спи и го виждам чак като се събуди към 17.00. Та през седмицата много ми липсва малкото джудженце. 

# 56
Кремакула мерси за линка.Много ми хареса   bouquet

Даре а тука е такава жега ве4е.Сигурно тази година лятото ще по4не по-рано.Така 4е аз маи ще стягам куфарите и април  живот и здраве към България на хладно
Тук познавам една гинеколожка др.Илиана Димитриева.Невероятен 4овек и специалист.Аз раждах в неината болница но при колежката и също българка.Димитриева ми следеше втората бременост за около 2 месеца.

А за помощни4ката добре си направила щом се налага.И аз имам у дома само 4е от индонезия.Леле докато влезне в "релси" големи ядове.Занимава каката в къщи докато аз храня бебето или готвя и това е.Аз не давам да пипа малкият ила да   ги храни.Особено след един инцидент преди броени дни сега гледам да се справям и с двамата сама..Но пък ми е в голяма помощ за домакинската работа.
Аз си гладя само по  "финните"дрехи и готвя.Останалото тя.
И в България имах помощица 4е тогава каката беше бебе и така се бях шашнала.Но сега ве4е с опит карам по спокоино.Даже ве4е и за трето се замислям. Mr. Green (Пу да не 4уе дявола) Шегувам се

Последна редакция: сб, 11 фев 2006, 16:11 от mln

# 57
 bowuu Момичета няма ли да ме поздравите? Снощи Египет спечели Африканската купа по футбол. Страхотен мач беше. Рая едва успяваше да ни успокои с тати. Два пъти се изплаши милата като започнахме да викаме.

Извинете ме, че се отплеснах, но съм голям фен на футбола и не можах да не го отбележа  Laughing
Мерси, мерси.

# 58
Аиде да ви е 4естита купата.  bouquet Мен от ма4ове ми става лошо.Баща ми е бил футболист на времето.Заклет цесекар е.Гледа ли ма4 в къщи вси4ки се изнасяме.Мъжът ми е същият.Де що има спортен канал тои си го е сложил и ако не се намеся може да си гледа цял ден.Всеки с хобито си.
Вие къде живеете?Така като гледам не се спирате на едно място  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 фев 2006, 16:12 от mln

# 59
Сега се застояхме малко - в Саудито сме си, че много взе да ми личи новото бебче  Laughing. А и в тази връзка да попитам. При вас има ли планувано секцио /не знам дали това е правилния термин/? Още е рано де, но много ми се иска пак да родя секцио. Чували ли сте нещо по този въпрос?

Оле, три-четири дни ме нямаше на линия защото компютърът ми беше хванал над 60тина вируса /представете си/ и вие сте напреднали в темата толкова много, че не мога да ви смогна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт