КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 470
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
днес е дъждовно в очите ми...
болка е свила гърдите ми...
бирата трудно преглъщам...
тихо спомена връщам...
Луси сервира кафе
усмихнато, ведро лице..
спомени... истински... парят...
сълзите - очите изгарят...
Днес е дъждовно в очите ми
болка тупти във гърдите ми....
Душата свободна е вече...
без болка - отлитна далече.
Спи спокойно -
аз ще поплача -
спи спокойно - обичаме те Маги...

# 466
  • Пловдив
ami utre shte e pogrebenieto
a to shte e na selo
nqma kak da obqsnq za adresa tam oswen da dam adresa w kushti

Това е от Янито значи отпада за букета момичета Sad

Диди  молбата на децата е  да не кореспондираме със Светла не желаят да я питаме за нищо това ме помолиха. Rolling Eyes

ЮЛЕ,  smile3518

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 11:57 от ЗИЧЕ

# 467
Снощи си писах с дъщерята на Магдето, каза, че още нищо незнае! Днес Светла, жената дето беше все край Магдаленка, и много и помагаше, ходеше навсякъде с нея ми е пуснала това съобщение....." диде днес почина магдалена в 4.00 сутринта.Разбрах че погребението ще е утре в 13„00часа  в горен близнак." Ако наистина е в Горен Близнак, ще ми е по-трудно да ида там!
Писах на дъщеричката и, че може да ме пита за всичко, което не и е ясно, защото тепърва ще са много объркани!
Много тежка съдба, без думи съм! Сестра и почина след толкова тежко боледуване, сега и тя..просто  е ужасно!
Имам само номера на Магдето, но не мога да звъня на него, представяте ли си мъката в душичките на всички у тях, ако и звънне телефона и! Ще чакам или дъщеря и или приятелката и Светла да ми пишат пак!
Аз съм по-малката и дъщеря Яница и искам да кажа,че това което е казала Светла въобще не е вярно.Мама почина на 27 октомври в 17:00 часа и погребението ще е в Долен Близнак,защото доколкото си спомням селото ни се намираше там.Така че,каквото и да ви пише Светла не и вярвайте.Даже вчера идваше в нас и пита как е станало и пита  къде е погребението при условие че на некрологът пишеше всичко къде ще се състои и кога.Моля ви не контактувайте със Светла,мама и беше до последно много ядосана и казваше,че ако излезе ще я набие.
П.С. Благодаря за съболезнованията

# 468
Отворих темата и видях, че последно е писала lucia ... и за миг изпитах безумната надежда, че пак е тя, че е сложила кафето, че всичко е било лъжа, както предишния път, но.... сега е истинско....

Яничка, другите са ти казали, ако имате нужда от нещо и мислите, че ние можем да ви помогнем по някакъв начин, не се колебай да пишеш. Моля те. Сега вие сте и наши деца. Не можем да заместим майка ви, но можем да ви подкрепим при нужда, както нея....

# 469
Отворих темата и видях, че последно е писала lucia ... и за миг изпитах безумната надежда, че пак е тя, че е сложила кафето, че всичко е било лъжа, както предишния път, но.... сега е истинско....

Фейче, и аз така, но .. истинско е дявол да го вземе...  Sad smile3518

Яничка, другите са ти казали, ако имате нужда от нещо и мислите, че ние можем да ви помогнем по някакъв начин, не се колебай да пишеш. Моля те. Сега вие сте и наши деца. Не можем да заместим майка ви, но можем да ви подкрепим при нужда, както нея....

Яни Hug, ето това което Фейчето е казала искам да ти кажа и аз. Винаги, винаги пиши когато имате нужда от нещо, може и на лични съобщения, когато както прецениш  Peace  Hug Hug Hug

За съседката .... просто нямам думи .... не ми го побира умът как може да има такива хора  Sad

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 11:26 от Анонимен

# 470
  • Видин
днес е дъждовно в очите ми...
болка е свила гърдите ми...
бирата трудно преглъщам...
тихо спомена връщам...
Луси сервира кафе
усмихнато, ведро лице..
спомени... истински... парят...
сълзите - очите изгарят...
Днес е дъждовно в очите ми
болка тупти във гърдите ми....
Душата свободна е вече...
без болка - отлитна далече.
Спи спокойно -
аз ще поплача -
спи спокойно - обичаме те Маги...

smile3518

Яни, силно ви прегръщам Hug
Каквато и нужда да имате, пишете!Ние сме насреща Hug

# 471
  • Пловдив
Днес погребват нашата приятелка и толкова много ме боли smile3518 smile3518

ПОЧИВАЙ В МИР МИЛА ,ТОЛКОВА МНОГО ЩЕ МИ ЛИПСВАШ! smile3518

Яни тука  всички сме готови да ви помогнем  при нужда! spoko

# 472
Звън на камбана
и една дълбока яма -
наоколо само скръб и сълзи
и много тъжни души...
Всеки поднася тъжен цветя -
не ще те видим вече у дома...
и ето, дъжд започва да вали,
но не навън, а в нашите очи...
Отиде си, остави ни сами,
дано над нас духът ти бди!
Почивай в мир!!!

Patence87 (Джабула)
(http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=167344)

Сбогом, Маги. Почивай в мир. А раната в душите ни ще продължава да кърви и мястото ти сред нас ще е празно....

# 473
  • София
Здравейте!Включвм се от днес във вашата темичка.Надявам, се че ще ме приемете. Зиче  Голямо благодаря за поканата!
Сбогом Маги!Винаги ще те помня с добро!
Аз още не мога да повярвам ,че Маги я няма.

# 474
  • Пловдив
Здравейте!Включвм се от днес във вашата темичка.Надявам, се че ще ме приемете. Зиче  Голямо благодаря за поканата!
Сбогом Маги!Винаги ще те помня с добро!
Аз още не мога да повярвам ,че Маги я няма.

Приемаме в темата всички които познават лично или виртуално Маги ,и тези които ми писаха на лични да помагат ако има нужда на децата.
Знаете ,че  тука ще си споделяме за нея и семейството и винаги ,защото няма да я забравим... тя е била част от нас и ще остане такава, макар вече да не пише. Sad

# 475
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Почивай в мир , приятелко!
.............................................Яни, значи са ми били правилни съмненията относно личността на Светла! Напиши ми тук на лични или във фейсбука, телефон за контакт, искам да се чуем и видим като си дойда във Варна! Сърдечна прегръдка за всички ви!

# 476
Тайничко ви четях, истински ви се радвах. Днес вие тъжите, с вас тъжа и аз. Сутринта запалих свещичка в църквата в памет на Маги.
Почивай в мир непозната моя приятелко  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 477
Спи спокойно вечния си сън, мила Маги!
И нека душата ти намери покой!
Поклон! Flowers Rose
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 478
  • София
Спи спокойно вечния си сън, мила Маги!
И нека душата ти намери покой!
Поклон!

Зиче,още веднъж Благодаря за милото посрещане!

Сбогом ,Маги!

# 479
Мама на трима - ние се познаваме мисля???

Общи условия

Активация на акаунт