КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 251
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
От толкова оплаквания забравих да се поФаля.  Mr. Green Гого ходи вече трета седмица на стаж в Токуда. Присъства на операции, дават им да извършват някой дребни манипулации и е много доволен. Всяка вечер си описва какво е видял и правил през деня, защото ще му бъде полезно след време, а нещата бързо се забравят. Едно вижте - понеже всички са еднакво маскирани, пояснявам: Гого е този, който държи щипката: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1231528_7 … 0_565122722_n.jpg

# 151
  • Видин
Привет, момичета!

Юле,направо ми настръхва косата, като те слушам CrazyТази жена явно от нищо не разбира или го прави нарочно, защото вижда че на теб ти е гадно.Незнам...дано намерите някакво решение, че нервите ти не са за един ден Crazy

Фейче, прегръдки и за теб! Hug
Видях Гого Grinningбраво на него!Изглежда доволен, което е най-важното! Peace

На Мамчето, честита годишнина на патерици!
Бъдете здрави, обичайте се и неспирайте да се усмихвате!

Хейли,честит имен ден и на твоето фъстъче!Здраве и късмет!

Тази седмица има 1 работен ден по-малко, така че усмихнете се Grinning

Септември
 С ръка ще махна. Ще изпратя лятото,
 отправено към спомена на времето.
 Признавам си, че ще ми липсва вятъра
 и топлите лъчи на слънчогледите...
 И шарените сенки на тополите,
 в които си отглеждахме мечтите...
 Дъждът, за който толкова се молих,
 а после ме отнесе без да пита...
 Щурците ще ми липсват. Като песен,
 която е заспала недопята.
 С ръка ще махна. Ще посрещна есен.
 А лятото ще тръгне в необята...
 Но някак светлосиният му смях,
 разля се като звън по мойте устни.
 И слънчев лъч в сърцето си прибрах.
 Инат ли съм?. Отказвам да го пусна...
 Родена съм с дъха на топлината,
 и лято ще съм точно до забрава.
 Посрещам есента. Но във душата ми
 едно щурче се сгуши. И остава.

Мира Дойчинова - irini

# 152
# 153
Момичета, много ви благодаря за пожеланията за моето фъстъче Hug

Фейче, много щастливо изглежда твоето момче, дано прави това, което обича Hug

За свекитата ви - здрави нерви и много търпение Hug Hug Hug

# 154
Ееее,най-после да се класирам за сутрешното кафе,че все ме изпреварвахте.
Фейче,добре си се завърнала  Hug Вярвам,гледайки снимката,че Гого ще стане един успешен лекар  Peace
Момичета,момичета,чета за свекървите ви,нооо едно да ви кажа-лошо с тях,лошо без тях.С моята също сме имали проблеми,но знаете ли как ми липсва сега...Пък и някои от вас за в бъдеще ще станат такива,дано не повтарят техните грешки,както и аз де  Mr. Green ,ако доживея това време.
Пожелавам на всички ви успешен ден!Мен ме чака шопинг маратон за каките+готвене+консервпром.  ooooh!

# 155
Люска, мерси за кафето и прекрасната картичка! Ще се вслушам в съвета ти!  Simple Smile

Мамче, абсолютно си права! Ментата си е мента, ама без глог и валериан!  Joy Ние от Ахтопол си домъкнахме няколко бутилки газирана мента и даже сме сложили една в гардероба на Жорко, да се зарадва като си дойде. Имаме много хубави спомени от моретата и чаша ледена газирана мента след плажа. Добавяме много лимон, може и джин, алкохолна мента и лед и се кефим ! Hug

Какво става със Зичето? И във ФБ не се мярка  Thinking

Фейче, браво за Гого! Славна професия си е избрал, много му приляга така като го гледам! Желая му успешно реализиране и дълги години да практикува с удовлетворение от избора си!

Момичета, аз май не ви се похвалих  с моето гардже- станал е служител на месеца и в двата ресторанта, където работи в Аляска. Много съм горда, още повече, че всеки месец преди това беше един от тримата номинирани за най-добър служител  Heart Eyes

Целувки и хубав ден от мен!   bouquet

# 156
Луска, благодаря много за кафенцето.  Hug

Паце, браво на момчето ти! дано все така те радва Heart Eyes

# 157
Луси, напълни ми душата с това приказно кафе.  Heart Eyes

Паце, браво на момчето ти. Крушата не пада далеч от корена.  Hug

Аз излитам с малкия на доктор, че му правиха Манту в събота и сега трябва да отчетат резултата. Като гледам, ваксина ще му правят, няма кой знае каква реакция. Освен това той се оплаква от главоболие - почти всеки ден през последните няколко месеца, а още няма 11 години. Много е малък за мигрени. Може да е от очите, или анемия, че той мноого мрази да яде. Сега ще трябва да чакам доктора да приключи с всички, дето е извикал за Мантуто, а после да го прегледа, да искам направления и т.н. Не знам колко време ще ми отнеме, ама дано получа, каквото искам, че нашия доктор нещо много се разпусна напоследък и ще трябва да му понабия канчето. Понякога толкова ме ядосва, че се заканвам да го сменя, ама нали сме дружки от повече от 20 години и така. Simple Smile

Хубав ден, момичета, после ще ви разказвам.

П.П./ Зичка, моля те, пиши някой ред, че те мислим - теб и майка ти. Дано всичко е наред. 
Praynig

# 158
# 159
  • Пловдив
Здравейте момичета kiss kiss lovekiss lovekiss Flowers Bouquet
Нямам време само минавам набързо ви попрочитам и пак работа и в къщи.И аз като Люска правя зимнини но във фризера слагам и в бъркани де ама само такива които не се варят.
Мама е добре изписаха я вече и е кукуряк . Flutter
Ходихме през седмицата ,че не издържах от притеснение ....в 17ч тръгнахме спахме там при нея и в 4 ч пак се прибрахме ,че бях  на работа по цял ден по 12ч. понякога когато има много хора в ресторанта.
Умряла съм за сън защото ставам в 5ч всяка сутрин с колелото пътувам 30мин. до работа в тъмното и така ... Mr. Green   Върша и моята работа и на колежката.Луд умора нЕма. Mr. Green bowuu
Иначе ми е добре въпреки многото работа все пак съм сред хора . Това е при мен.

Поздрави и здраве на всички имали повод за празнуване ! smile3525

Фейче ,Гого ми напълни душата като го гледах.Жив и здрав да ви е! Hug

Паце наше лошо нЕма  Hug Hug Браво на момчето! Hug Hug Hug

МАРИ спря да пише при нас  Sad

ЖАКИ,ЕЛИ,ЮЛЕ,МАСТЕРЧЕ,ЛЮСКА,АНКАСЧЕ ,ТЕДИ,МАРИ,ФЕЙЧЕ,ПАЦЕ,ХЕЙЛИ,МАМЧЕ,МИКИ,МОНИ,РОЗАЛИ,И ВСИЧКИ НЕ СПОМЕНАТИ  kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss Kissing Heart

# 160
Ееее,най-после да се класирам за сутрешното кафе,че все ме изпреварвахте.
Повече няма да се пререждаме, обещавам! Blush

Искам специално да поздравя синовете на Фейчето и Пацето!

Да са ви живи и здрави момчетата, да ви дават още много поводи за радост и гордост!  bouquet

Зиче, радвам се, че с майка ти всичко е наред! Hug

Голяма работарка се извъди, еййй! Peace

Мастера и Юлето ми се губят по тъча, от мнооого време ... особено първата! Naughty

А Марѝ я разбирам, т.е. се опитвам да разбера, защото, който не го е преживял, няма да  го разбере! hug
Все пак, когато и да имаш нужда да пишеш мила, ние сме насреща с по една-две утешителни думи и виртуална прегръдка!
Не е много, но ще са от сърце и понякога имат голяма сила! Hug Hug Hug

# 161
Аз да кажа - здрасти

жива съм. Ама нямам време. Сама съм тая седмица в офиса и ми иде да заключа и да хвърля ключа нейде... ама още 2 дни само останаха - ще стискам.
Не съм ви чела.  Hug извинявам се. Обаче ще се поправя съвсем скоро

целувки на всички! Надявам се да сте добре! Hug Heart Eyes  bouquet

# 162
# 163
Привет сладурки.
И аз да драсна два реда.

Зичката я прочетох и се успокоих, че всичко е наред  Hug

Юле то днес почти свърши, аиде и утре и идва почивка (поне за два дни)

Гого ме изкефи максимално.Фейче знам, че ти си горда с него и с право.Много успехи му пожелавам за напред  Hug

Паце голямо браво и на твоето момче  Hug

Ама така си е-нашите деца са най-най  Sunglasses

Аз днес и утре почивам.Че имам да организирам много работи.
Анитка започна училище днес.И ми е едно много странно някакво.Ама ще свикна де, къде ще ходя.Имам да организирам ходенетоо сутрин и вземането следобед.Тя е на училище от 8:45 до 15:00, а аз съм на работа от 8:30 до 17:30. Да са ми живи и здрави приятелите, че благодарение на тях го натаманявам някакси  ooooh! Пускам ви една снимка и бягам, че и пазаруване ме чака.

# 164

Мастера и Юлето ми се губят по тъча, от мнооого време ... особено първата! Naughty

Две птички летели......Особено втората!!!  Mr. Green
А,пардон! "Втората" сЪ е пУявила!  hahaha Joy

Оффффф.......Нещо не ми се пише бре!....Затва не пиша.....ш'мА простите,ама таквоз ми е настроението напоследък. ......

Да пУфаля децата на Пацето и Фейчони!......Фейчони,видОх го Гогата! Браво на него,явно добре се справя......То за тая професия си трябва призвание.....Иначе не става! Пожелавам от сърце да стане ИСТИНСКИ лекар! Добрият лекар само с добра дума лекува болния още преди да му е предписал хапчетата......За съжаление такива доФтори липсват в днешно време......Има рядко такива и трябва с лупа да ги търсиш.......

Паце,Бравос! Щое наше все си е най-хубаво! Много съм доволна,че са оценили момчето по достойства!.....мА то винаги така става.....Кадърното го оценяват в чужбина.....Там поне няма тън-мън......

Люска,браво за консервпрома.......Аз тая година се изложих тотално......Само едни печени чушки и патладжани във фризера засега...... ooooh!

Юле,Хейли Hug Hug Hug

Зичоноооу.....Радвам се за мама,че е пушка вече!....Ама ти да Фнимаваш,а? Пази здравето да не клекнеш от толкоз умора ей,момиченцеееей !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Еле,честита ви ученичка! То май.....Не се знае коя е точно ученичката кат ви гледам снимките.....хихихихихих......Така кат гледам май и ти си ученичка..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Засега толкоз от мен.Ще чета и ще се включвам като мога..........Момичета много си ви обичам,ама що така ми е депресивно не знам.....Айде маЩам се да не ме биете задружно Mr. Green Laughing......

Общи условия

Активация на акаунт