КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 350
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Кьолн
Много ти благодаря Зиче! Hug
 Много ми е мъчно ,без да я познавам за милата Маги! Бог да я прости!

Много готини момичета сте се събрали! Приятно ми е да ви чета! И обещавам ще пиша редовно!
  Аз ходя на училище тук за да уча езика и няма да мога да пиша сутрин,но щом се прибера ще влизам непременно!
  Желая ви една много спокойна вечер!

# 541
Добре дошла, Мозила!   bouquet

Моят фъстъчко ми го върнаха болен и с температура, обаче утре няма кой да го гледа и ще ходи на градина Tired . Поне Т свалих, тя беше 37,1, ама горкото като парцал.
Поне заспа спокойно и нямаше драми от това, че баща му го връща при мен, че предишния път като беше при него за уикенда, много тежко изживя раздялата им. Сега беше съвсем спокоен Heart Eyes .
Милата ми душичка, как всичко приема Heart Eyes .

Мамче, на прекрасно място сте били, браво! Много се радвам и аз на нашата природа и много я обичам, жалко, че вече нямам възможност да пътувам.

Анкасче
, дано трайно са стабилизирали свекър ти, много неприятна ситуация преживявате Hug Hug

Мама на трима, и тук беше адски мъглииво уикенда, въпреки че през деня беше много топло и приятно. Тази сутрин толкова беше гъста мъглата, че на 5м. от нас нищо не се виждаше.

Диде, дано вече си по-добре. Ужасно звучи...

Спокойна нощ, мили момичета Hug Hug Hug

# 542
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла на Мозила...

На всички останали по една голяма прегръдка! Hug

# 543
 Добре дошла Мозила. Още една многодетна мама. Simple Smile А и мисля че с двор и градина?  Или се лъжа?? Simple Smile Чувствай се у дома си.
Анкасче,  много ви дойде на вас ... дръж се момиче.
Хейли,  може да е бил уморен,  Т не е хич голяма,  дано е от топлото и умората. Утре да се събуди весел и здрав.
Мамче - чудна есенна картина - къде одихте а? Simple Smile
Ние сме още уморени и превъзбудени. а утре ще натоварен ден,  че нали в петък не работихме... затова
искам да ви пожелая една хубава,  спокойна седмица - ако може и дъждовна да е - грешка  нама да има. Не че нещо,  ама пак ще ни спрат водата....

# 544
Ох, Юлееее, забравих да ти кажа колко прекрасно е било партито! Браво! Много се радвам на ентусиазма ти, на изобретателността ти, страхотна си! Hug

Ще го видим малкия накъде ще го духне вятъра. Изпадам в ужас, защото мин. година по това време бяхме в болница, по-миналата пак, даже 2 пъти и все с пневмонии Tired . И сега като наближава пак този период изпадам в ужас. 4-та пневмония вече ще ми дойде в повече. ooooh!

# 545
Здравей, Мозила. Помня те от многодетните. Ако не греша, имаш син Георги (като големия ми син), а малката ти дъщеря е горе-долу колкото моята (на 5 г.), нали? Много се радвам да се срещнем пак.
Добре дошла сред нас.  Hug

Хейли, мисля, че Фъстъчко утре ще се чувства добре. Децата на тази възраст често вдигат температура и от превъзбуда, промяна, емоции. Като се наспи, надявам се всичко ще бъде наред. А ти как се чувстваш?

Анкасче, нормализираха ли се нещата? Дано свекър ти се позакрепи и да нямате повече такива "пожари". Поздрави на половинчо, че сигурно е много притеснен.

Марѝ, прибрахте ли се?

Диде, Зиче, Юле, Мамче   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хубава вечер, момичета, прегръща ви и ви пожелавам утре да започне една хубава и топла седмица за всички ви. А при Юлето да завали.
 Wink

# 546
  • Талант на 2012,2013 г.
Феичка, МарИ се прибра и утре или вдруги ден пак пътува. Така ще е при нас до
 една година докато изнасяме ще бъдем все на път...

# 547
Ехей, момичета, много сте дейни, браво! Здравей  и добре дошла, Мозила!  Hug

От мен хубава вечер и успешна нова седмица от утре!

# 548
Феичка, МарИ се прибра и утре или вдруги ден пак пътува. Така ще е при нас до
 една година докато изнасяме ще бъдем все на път...

Ох, милата ми...  Hug

Паце, какво стана с изпита на Жорко?

# 549
Фейче, на 5 ноември е назначена комисия от 6 души, която ще изпитва Жоро. Той учи усърдно, но ме притеснява, че вдига кръвно от притеснение и пулса му е ускорен. Дано мине успешно, че голям зор това записване за 3 курс. Мерси, че попита, дано във вторник да има повод да се похваля!
 Hug

# 550
Ще стискаме палци дружно. И всичко ще мине успешно. Силно вярвам в момчето ти. Само да гледа да си почива редовно, че и почивката е важна при ученето.  Hug

# 551
Ще стискаме палци дружно. И всичко ще мине успешно. Силно вярвам в момчето ти. Само да гледа да си почива редовно, че и почивката е важна при ученето.  Hug
  fingerscrossed  Много ти благодаря!  Heart Eyes

# 552

Баща му невероятно ми лази по нервите, не мога да го понасям тоя човек, а той не ще да го разбере. До инфаркт ще ме докара Crossing Arms .
Иначе, като нямаме допирни точки ми е много спокойно Whistling

# 553
  • София

Почерпете се с кафенце за добро утро.момичета!
Добре дошли на новите !
Болните дечица бързичко да се оправят!
Аз вчера не смогнах да седна пред компютъра.

# 554
Добро утро и честита нова седмица!
Благодаря за кафенцето!
Аз моето го изпих по-рано, и тъкмо хапнах една Активиа закуска.

Юле, бяхме в Родопите уикенда, и точно такава е природата ни - всичко е невероятно красиво сега - преливат цветове в зелено, жълто, оранжево, червено ...  
Много хубава мама-пиратка си! Heart Eyes
Хейли, позна, че се чувствам по-спокойна.
Надявам се да не допуснеш моята грешка да се предадеш, а да намираш опора във фъстъчко и близките си хора! Hug
Паце, успех на Жорко!Щом учи и е амбициозен, ще се справи! Praynig
Добре дошла, мозила!(както и останалите нови момичета).  bouquet
Тук е уютно и винаги ще получите съвет, добра дума и подкрепа!
Желая ви още една слънчева и успешна ноемврийска седмица!

Общи условия

Активация на акаунт