КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 241
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, благодаря на всички, които честитиха рожденият ми ден и ме приеха чудесно във вашата темичка  Hug Hug Hug.

Аз нямам много време да влизам да ви проверявам, защото съм студентка 2 курс и съм малко заета  Blush. Искам да ви се представя първо: казвам се Димитрина (може да ми казвате Дидка или Диди, както ви е удобно),на 20 съм, студентка в Пловдивския университет, втора година както казах по-нагоре, уча биология и английски език Heart Eyes. Ами това се сещам засега  Laughing

Все си мисля, че този сайт още не е за мен, но тук мога да намеря по-добра компания отколкото в teenproblem  Grinning.
Извинявам се, че още не ви познавам всичките, но ще се запозная с течение на времето с всички вас.   bouquet

Само забравих да спомена, че много обичам животните, имам същински зоопарк, включващ - кучета, котка, заек и рибки. Всичките са с паспорти и ваксинирани  Laughing (без рибките и котката)  Laughing. А зайчето си търси нов дом, защото не мога да се грижа за него на 5 месеца е. 

# 571
Здравейте и от мен.
Най-напред да кажа, че силно стискам палци на Жорко и вярвам, че довечера Пацето здраво ще ни черпи.  fingerscrossed  Hug

Елинце, направо съм в шок от разказа ти. Знам, че прехваленото здравеопазване на запад е само мит, но това направо ме изуми! Много ме е яд, че нашите идиоти се надпреварват да им подражават и съсипаха българската система, която беше на светлинни години пред западните. Дано най-сетне ти направят прегледа и резултатите да бъдат добри. Не се притеснявай за Анитка, всичко ще бъде наред. Това им е лошото на плановите операции - имаш много време да чакаш и да си мислиш какво ли не. Когато зимата оперираха Гого по спешност, дори нямах време да се уплаша. Чак вечерта, след като всичко приключи, се отпуснах и осъзнах какво е станало... Пожелавам да мине леко, бързо и успешно и Анитка да се възстанови бързо.  Hug

Марѝ, този портокалов бебчо беше тъкмо за мен. Обожавам бебетата и оранжевия цвят.  Hug

Анкасче, разплака ме. Това наистина е написано за нашата Маги.... Колко е пусто без нея.... Не ни е писнало да се оплакваш, но силно се надявам вече да имаш повод да се похвалиш.  Praynig

Диде, аз лично много ти се радвам. Звучиш невероятно свежо и позитивно. Просто си като свеж полъх тук. Няма да ти казвам, че си далеч по-млада от повечето от нас. Само ще ти кажа, че имам син и дъщеря на твоите години - студенти 2 курс.  Wink Той учи медицина в София, а тя - строително инженерство в Англия. Чувствай се като у дома си - мисля, че ще има полза и за двете страни.  Hug

Хейли, как е Дребчо днес? Дано се размине само с хремата и червеното гърло.  Praynig Между другото, и Поли е в същото състояние, само без температура. Пустата му хрема, от нищо не се повлиява бързо!

Хубав ден, дами. Ще се видим чак довечера, че днес имам много задачи навън.
  Hug Hug Hug

# 572
Толкова съм бясна..че чак ми личи...
Съжалявам за това което ще напиша. Знам, че не бива да говоря така за хората, при все че това не са точно хора а гадни роднини... но ще ме извините - трябва да си излея някъде яда - и огорчението.
Няма да ви питам дали сте познали... познавате ме знаете за кои роднини става въпрос #Cussing out
В събота свекърва ми яла някакви панирани чушшки - тя си ги панирала - цяла чиния. Яйцата стари , храната пържена... а тя е на 80 години. Организмът на 80 години не може да се справи с това.
Обаче на нас , нищо не ни се казва...що да ни се казва... ми ние сме по тичането , върви за жито, върви за тор, закарай ме там, да идем за това или онова...
Зълва ми , дето не е стъпала от 2 години при тях, не само прозорците им да измие ами и да ги види... сега влязла в ролята на добрата дъщеря
забравих да кажа че от 10 дни силно присъствие - то едни имоти се оправят , едни мази ремонти се правят... на нас нищо не ни се казва.. ние не сме от тази къща явно...И сега свекърва ми , дето съм и на един двор разстояние - не ни казва на нас , а на зълва ми. Водила я на бърза помощ, в събота още, - ние не знаем! Днес решава да я води на изследвания. Сутринта идва моят чичо и вика - свекърва ти в болницата със "кака ти" - викам добре - не са сметнали да ни  уведомят - те си знаят...
Става 17ч. и звъни на Галин телефона... той разговаря нещо затваря и ми вика - сестра ми.
Майка била в болницата искали по спешност да я оперират. Била и подута злъчката.
Пак повтарям - тя е на 80 години и изобщо не съм сигурна че това е правилното решение.
Галин продължава : сестра ми ме вика - да взема решение!!!!!
Прочетохте ли го????
ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ - той!
ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА! - той!
изведнъж вече - имат нужда от неговото мнение и решение...
Е мама му стара...
да, Галин е на мнение че не трябва да се бърза с операция, щото каквото и да си говорим на тази възраст я гледат не като човек а като клинична пътека. Обаче...не дай Боже нещо да стане...кой носи отговорността???? А кажете ми?
пита ме - какво да правя -
какво да му кажа?
казах му че аз не съм съгласна , но не аз а те трябва да вземат решение - заедно 4мата. Ама не... 3мата , щото свекъра си бил у тях и не знаел....
Ей това вече много ми дойде....
Това е - какво да кажа повече ?!
какво да напиша?!
Май няма нужда...
вярвам ще ме разберете...

# 573

Много благодаря за стиснатите палчета!!! Имам си студент в 3 курс вече!

Утре ще разказвам, благодаря ви за подкрепата, помогнахте с положителните си мисли!!!  Hug

Юле, не успях да прочета, утре.. обаче не се ядосвай излишно! Wink

# 574
  • Пловдив
Юле, скоро мама я оперираха от жлъчка и беше много тежка операцията защото жлъчката сраснала и даже не са посмели да я махнат а само камъните са изчистили и са я затворили.Много се притесних наистина защото и тя е на 80години ,но всичко мина добре.Ако е належащо трябва да се оперира защото ако се спука наистина няма да издържи операцията. Peace
Колкото за свекита  и зълви ми това е нищо ново под слънцето макар че аз с моята зълва никога не съм се карала и със свекърва ми също.
Не се задълбочавай толкова ,научи се да отминаваш тези неща малко по лежерно не с толкова нерви.Всеки кой каквото си прави е за него си.

ДИДИ, ние сме съгражданки брееее Hug  някой ден ще си спретнем срещичка и Пацето ще поканим нали? Wink

АНКАСЧЕ, КРАДВАМ ГО ТОВА ДЕТО СИ ПУСНАЛА Peace Ти се пази Hug

Ели бе какво е това при вас бееееееее как се лекуват тези хора в тази страна не знам ooooh! ooooh!

Паце, и аз стисках палци но нямах време да пиша. Peace
Жаки радвам се че се оправяш вече ,някакъв вирус пак е май ,защото и мама беше така два дена.
Хейли оправяйте се по бързо! Praynig Hug
фЕЙЧЕ, свърши ли работата днес Hug Hug
Мамче ,МАРИ,РОЗАЛИ,и Мамче на трима , И ВСИЧКИ ДРУГИ Hug Hug Hug

МАСТЕРЧЕ ВЕДНАГА В ИЗПОВЕДАЛНЯТА ДА СЕ ЯВИИИИИИ!!! Naughty Naughty

ПАЦЕ, ПИСАЛИ СМЕ ЗАЕДНО  Hug Hug Hug ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е СТУДЕНТА ЗНАЕХ СИ ,ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ МОМЧЕТО НИ! Hug Hug Hug

# 575
  • Кьолн
Здравейте мили момичета!
 Започвам така защото наистина сте много мили!Защото ми се насълзиха очите от топлото ви посрещане!
 Искам да благодаря на всички! Няма да изброявам поименно за да не изпусна някого! За всички вас една топла прегръдка в този студен ден от мен! Hug
  Хейли,как е детенцето днес? Много е неприятно като е болничко дете. Знам какво е защото моите двама все са болни! Дано бързо оздравее!
 Пролетна фея,имах градинка и къща в България,но тук съм в апартамент. Много е топъл и уютен,но нямам градинка! Тук квартала ми е много красив и тих ,за деца е просто идеален.
 Паца,браво на момчето ти! Да ти е жив и здрав и много успехи да пожъне!
  Аз ходя на училище както ви казах и днес имах тест.Справих се отлично,но съм много уморена. Този труден немски ми взима силите. На стари години да учиш е просто кошмар.
 Спирам за сега и ви желая много късмет и една спокойна нощ! Малко трудно стигам до компа,но ми е толкова приятно с вас,че все открадвам по малко време за да ви прочета!

# 576
  • Видин
Добра вечер! Hug
Наистина е добра, защото прочетох новината за Жорето Grinning
Паце, честито ти третокурсник!Жив и здрав и само напред от тук нататък! bouquet

Хубава вечер на всички!Утре ще ви дочета Heart Eyes

# 577

Добро утро!

Паце, честито! Много, много се радвам! Браво на Жорко!  bouquet Сега само напред и нагоре!

Мозила, честит взет изпит! Браво! Може да е трудно, важното е, че се справяш Hug

Ели, стискам палци за 18ти Praynig Hug

Юле,
  Hug Hug в ужасна ситуация са те поставили. Ама така е, хората не искат да поемат отговорности  Tired .

Дидка, успех с търсенето на нови стопани на Зайо Hug

Малкия не знам как е... Ще видим как се развиват нещата Rolling Eyes .

Спокоен ден, милички Hug

# 578
добро утро.
днес ще я оперират . Имам нужда  от стиснатите ви палци и подкрепа. Много ме е страх от упойките... Дано всичко мине наред

Успешен ден дами

Паце - браво за Жорето- браво

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 09:12 от JuliS

# 579
  • София
JuliS          ,миличка наистина са те поставили в много неприятна ситуация.Всичко  ще е наред  с упойката.Може би трябва да направят тестове на жената .Те се правят предварително.Не с е страхувай и напрягай.Пази си нервите за твоите юначета!Стискам палчета и показалчета!

Паца      ,знаех си аз че ще успее момчето ти!Честит семестър и Нова учебна година!
  hailie       ,веднагически си сипвам от твоето ароматно кафенце!Пиеми се!
Малкия да се оправя бързо ,бързо!
   mozila          ,честито!Все така да се справяш с изпитите!
    ankas      ,да силния човек Маги  ,ще бъде винаги с нас!
Станах ,направих закусчица и изпратих моята чета на училище ,на работа, и сега сядам да пия кафенце,после малко пазар ,разходка,и деня минал.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 09:11 от Мама на трима.

# 580
  • Видин
Добро утро и от мен!

Хейли, благодаря за кафетцето Hug
Юле, стискам палци всичко да мине успешно fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Неприятна ситуация, но гледай по-малко да се ядосваш Peace
Мозила, честито за теста!  bouquetТи в Германия ли живееш?
Анкасче, наистина е точно за нашата Маги SadВинаги ще бъде с нас, милата Sad
Диди, и аз имам зайче Шуши и куче, но живеят на село.Там са много щастливи и свободни Flutter
Паце, как сте днес след купона снощи Wink

Мастерчеееее, дека си бре? ooooh!

Зиче,Фейче,Маме...и всички неспоменати Hug Hug Hug

# 581
Добър ден, момичета! Да ви кажа, че снощи дружно следвахме девиза :" и да паднем и да бием пак ще се напием" Joy. Важното е, че труда се увенча с успех! Изпита е бил по-тежък и от дипломна работа, на академично ниво, заяждали са се здраво, но ... справедливостта възтържествува! bowuu

Юле, стиснала съм палците здраво, пиши какво става!  Praynig
Жаки, с махмурлук следкупонен съм..но се радвам много!
Хейли, мерси за кафето, чак сега отпивам..мммм  Heart Eyes
Зиче, не бях забелязала, че имаме още една майничка..повод да се видим скоро е това!  Hug

Фейче, Анкасче, мамче, мама на трима, Диди, Мастерчееееее..целувки на цялата чета от мен и хубав ден!
Време за следобедно кафе наближава, заповядайте, моля!

# 582
Операцията мина. Още беше в реанимация, но казаха че всичко е минало добре.
Галин замина преди малко - да види дали вече са я свалили.

Аз още ме държи яда...ама ще ми мине. То пък защо се ядосвам?! ooooh!все едно цял живот не е било така...  сутринта с глас се смях - когато Галин извади пари и взе да брои. За да иде да плати операцията. И ми вика... пита ме доктора - " можете ли да си позволим тази сума, щото сестра ви не може!" и ми стана ясно че не за отговорност - за пари са му се обадили. Той ме пита що се смееш - викам на селски тарикатщини - затова. Галин винаги ще плати и никога няма да разреши на друг да плаща... не е този начина да го третират обаче

и така Mr. Green

# 583
Аз още ме държи яда...ама ще ми мине. То пък защо се ядосвам?! ooooh!все едно цял живот не е било така... 
Точно така, Юле! Hug
Препоръчвам ти по 1 хапче от тези, всеки път когато някой те ядоса! Mr. Green

Радвам се, че операцията е минала добре!Скорошно възстановяване на свекърва ти! Praynig

Паце, честит ти третокурсник!  bouquet
Да ти е жив и здрав Жорко, и все повече поводи за радост и гордост да ви бъде!
Изобщо не съм се и съмнявала, че ще се справи.
Благодаря ти за следобедното кафенце - имах нужда точно от това сега. Grinning

МастерЪт не е влизала от 1 седмица!!!
Много моля, да се яви веднага на отчет в изповедалнята, че да не идвам да я изплющявам! Whistling

# 584
 wavey Здравейте и от мен   bouquet

Паце, браво на Жорето  Peace, не съм се и съмнявала, че ще завърши успешно това, но  имайки  предвид, че сме в БГ не изключвах, че всичко е възможно защото не винаги тук справедливостта тържествува. Еее, че се отплеснах  да филосовствам ама Mr. Green, както и да е, браво и се радвам за вас  Simple Smile Hug

Диде, ама ти  направо  и на мен можеш да си ми дъщеричка  Hug, пък защо не да не те крадна и за една снахичка  Laughing  Hug

Хейли, как е малчо  newsm78, дано да се е оправил вече  Hug

Юле, много хубаво, че всичко е минало и е добре, дано сега  и възстановяването да е нормално  Peace Само се зачудих, какви пари броите, на нас за свекъра нищо не са ни искали  newsm78

Момичета кокичета  Hug, няма да ви изброявам поименно, пък и вие си знаете, че за всички ви се отнася и затова сега ви пожелавам една лека и спокойна вечер на всички  lovekiss Two Hearts  
Ако се вредя за компа по-късничко може пак да намина да ви видя какво си прайкате  Simple Smile

ПП Мамче, писали сме заедно  Heart Eyes Hug и аз се присъединявам към изплющяването за Мастеркони, ехооо Мастеркониии, обади се Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт