Американски, дръзки, красиви, приказни, сияйни, триумфални - Тема 5

• 56 218
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • The point of no return
Днес Ким Матула има рожден ден   bouquet и отделно целия каст се среща с почитатели в ЛА  Peace

Не отписвайте толкова бързо HFTF - вчера в нета се появиха снимки на шоустопър-а и Хоуп изглежда просто ослепително  Peace 

# 46
Аааа значи Хоуп ще предотврати пълния провал на батко... Joy
И какво- един успешен модел от цяла колекция и с това Рик ще докаже на Торн и Томас колко е над тях ли? newsm78

# 47
СуперГеоргиии,не знам дали си разбрал,но мисля,че ако беше,щеше да споделиш новината затова бързам да ''хвърля бомбата'' за GENERAL HOSPITAL - нашата любимка РОБИН се завръща!!!!!!!!!!!!!!!!И то не за един или два епизода,а за постоянно!Пише,че е подписала договор за постоянно участие,а дългочаканото завръщане ще стане идната есен.Нямам търпение да видя реакцията на Патрик когато я види жива от плът и кръв!Както и на всички останали. Wink

# 48
Дааам, още вчера разбрах за Робин... Много се радвам за нея, но се надявам Сабрина да не остане на съвсем заден план след като голямата любов на Патрик се върне. Мисля, че и сценаристите няма да насочат нещата натам- по-скоро ще си имаме дългогодишен триъгълник.
А вие не знам дали разбрахте ДиК новината, спомената в темата за сериала- Али Форестър най-накрая ще порастне! Провежда се кастинг за руси момичета на възраст между 19 и 21. Най-накрая един сериозно застъпен Форестър- при това първороден наследник!

Честит рожден ден на Ким Матула- много добра актриса!   bouquet

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 22:41 от SuperGeorgi

# 49
Уау,това,че Али ще порастне сега разбирам,явно не се ровя в правилните сайтове щом съм не съм разбрал. Laughing Междудругото,последните 10-ина серии не съм ги гледал,любопитно ми е Торн стана ли малко по-активен или пак го дават от дъжд на вятър?Дано пак го вкарат в редовният каст щом ще се появява и Али на хоризонта. Praynig
А Карън появява ли се пак или все още си наглежда офиса в Ню Йорк? JoyМисля,че е време да се появи и бащата на Каролайн все пак.А това,че Мая и Рик ще се разделят ми е хем тъпо,хем от друга искам пак да се събере с Каролайн.Ама и това беше малко зле скалъпено - толкова се искаха Рик и Мая,какви ли не пречки имаха и сега хоп - тя да му изневери. Confused Брад Бел си ги режисира както иска и както му скимне без грам последователност!

# 50
За Мая май не е много сигурно дали е спала с Картър. Като говорят за случилото се казват, че 'той е прекарал нощта в дома й'. Загатва се за нещо сериозно, но не е съвсем ясно дали не говорят само за единичната целувка, която им показаха на канапето. Но аз лично предполагам, че си е имало и лягане, иначе не знам защо Рик ще бъде чак толкова огорчен, че (спойлер) ще скъса с Мая и ще си легне с Каралайн.
Карън си наглежда офиса, разбира се- ако го изпусне от поглед, туко-виж някой е гепнал я химикалка, я гумичка... Joy
Торн стана малко по-активен, но не е ясно докога. В момента той и Томас са в борба с Рик, но ще видим дали ще е задълго. Поне покрай появата на Али си знаем, че най-вероятно ще го показват малко или много.

# 51
  • Разпиляна във въображението
Най-накрая и Али. Време беше. Ще се вземе с Уаят, или ще хлътне по Лиъм. Трета възможност не виждам. И все пак тя не е единственият първороден Форестър наследник. Да не забравяме, че и Рик си е чист Форестър Peace

# 52

Извинявай, че не съм съвсем по темата. Но има ли тема за филма "Амеpиканска наследница"? newsm78 newsm78 Даваха го по бТВ всяка сутрин от 9.30, но виждам, че от понеделник няма да го излъчват и искам да питам някой знае ли нещо? newsm78

# 53
Явно тази есен ще е доста разтърсваща за сапунките - след като стана ясно,че Робин ще изгрее отново в General Hospital,а Торн ще се сдобие с порастнала дъщеря,предстои и друго голямо завръщане  - това на любимата Шийла Картър!Кимбърлин Браун ще се завърне тази есен в отново в играта и така Шийла ще възкръстне след 6 години и половина,но не в B&B(поне не за сега),а в Y&R.Добър ход от тяхна страна да върнат любима героиня след като преди няма и месец се разделиха с друга такава - Филис,която за сега е ''пратена'' в кома.
Дай Боже и в B&B  да се вземат в ръце и освен да вкарват нови герои,да върнат някой любим - Мейси,Амбър,Бриджит,Джаки,а след като Шийла,която беше застреляна ще се окаже жива,защо пък да не стане същото и с Дарла!Би било страхотно. Wink

# 54
Най-накрая и Али. Време беше. Ще се вземе с Уаят, или ще хлътне по Лиъм. Трета възможност не виждам. И все пак тя не е единственият първороден Форестър наследник. Да не забравяме, че и Рик си е чист Форестър Peace

Рик е Форестър, но е много далеч от това да е първороден. Peace Такива деца на Ерик са Ридж (небиологичен) и Торн (биологичен), а съответно и внуците- Томас (небиологичен) и Александрия (биологична). Откъдето и да го погледне човек, наследниците на Ерик от Стефани продължават първородната линия.
Рик му е първороден син от Брук, но това вече е доста по-нататък по пътя.

Рик, новината за Шийла ми харесва! Забавно ще е да се види как ще й измислят обяснение да е жива, а и да е отново с вида на класическата Шийла, а не на Филис. Joy Може отново да подхвана БиЖ, които не съм гледал доста време. Жалко, че голямата Катрин вече няма да е част от сериала. Sad
Страхотни идеи даваш в ДиК да се върнат всички онези герои, но от изредените аз честно казано най-много виждам да върнат Бриджит или евентуално Амбър. Нещо не ми се струва, че Бел иска да се концентрира толкова върху по-старите герои, може би затова единствените постоянни 'ретро' лица са само Брук, Ерик и донякъде Рик. Е, и Кейти и Дона също, но те са си с други актриси.
Интересна подробност обаче е, че с Александрия малко се възражда и семейство Спектра. Така де, Дарла определено си беше един от най-значимите в това семейство- макар и да не беше истинска дъщеря на Сали, тя си я зачиташе за такава... а и определено семейство Спектра нямаше да е същото без щурата секретарка. Joy А сега вкарват сериозно дъщеря й в сюжета- нямам търпение!

В GH за съжаление като че остават само 1-2 епизода с Кони. Вече я простреляха (разбира се, не показват кой го е направил) и в следващия епизод май ще издъхне в ръцете на голямата си любов Сони... Sad Много кофти край за една героиня, която мисля, че можеше да изпълва сериала по разнообразни начини още дълги години.
Дано някоя от другите сапунки (а защо не и филм или сериал извън сапунения свят) даде шанс на Кели Съливан- страхотна актриса, от която GH се освобождават прекалено рано...

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 21:25 от SuperGeorgi

# 55
Наистина не разбирам логиката ти. Наследници са всички, които произлизат от Стефани и Ерик. Това е. Без парите на Стефани, няма да е бил възможен успеха на Ерик. И обратното е валидно. Хванах се за твоето "първороден". В крайна сметка е важно какво правиш, а нито Томас, а още по-малко Торн, са доказали, че нещо могат да направят. И те ще получат възможност. Може би.
Последните серии ми бяха адски скучни и като цяло май ми доскучава този ДиК. Превъртях Брил, превъртях заговорническите физиономии и мечти на Торн/Томас, а за Мая/Картър/Рик - съвсем. Не изгледах ревюто и очаквам май успех. Другото ще е предвидимо имайки предвид очевадното объркване на всички в шоурума.

# 56
Това е ключовата дума- 'първороден'. Както в кралските семейства примерно- първият син наследява, а ако няма син- дъщеря.
Не отричам какъв е Рик- даже изтъкнах, че е първороден син от Брук, а в момента точно тя е единственият, аналогичен вариант за някакъв матриарх (колко е достойна е друг въпрос). Но това не променя факта, че някъде там в мазето си го има и истинският първороден, биологичен наследник... а скоро може би някъде на по-горните етажи ще видим и първородната му, биологична дъщеря. Joy
Томас не се е доказал чак толкова много като някое велико лице в компанията, но същото важи и за Рик- той дори няма таланта да рисува модели (което за ДиК е просто невероятно Joy). Не отричам, че като е в екип с можеща дизайнерка като Каралайн би могъл да постигне много, но съвсем не мисля, че е заслужил президентското място повече от Торн. Още от първия епизод се вижда колко сериозно Торн е въвлечен в този бизнес- даже мисля, че по едно време беше заложено като идея, че без неговата работа 'в мазето' и неговите отношения с персонала там, Форестър можеше да не е в онези висоти, където е сега. Така че дори и на една по-ниска позиция е показал достатъчно способност- защо да не му се даде шанс да покаже какво може и на върха? И не ми посочвайте някакви примери от миналото, защото тогава и аз бих могъл да ви посоча един от най-потресаващите периоди за компанията, в които усета на Ерик работеше 'безотказано'- когато заместването на Стефани с Дона повлия пагубно на компанията и тя стремглаво полетя към дъното, но разгонения Дядо Мечо нямаше как да го види от толкова много мед. Joy И накрая стигна дотам да продаде компанията на Бил...

Както и да не е, да не се отнасяме в толкова раздърпани приказки за 'правото на някой да се бори за власт', а да погледнем настоящата ситуация. Вече съм 99%, че Бел отново брутално се подигра с феновете на Торн, Томас и изобщо нямащите общо с Лоугън герои... и че в следващия епизод Ерик ще каже, че за първи път вижда в кариерата си такъв прецедент- никаква реакция по време на ревюто, но невиждан интерес след него... Част от това му изказване даже е в трейлъра.
Надявам се обаче Торн и Томас да не се откажат. Или най-малкото Али като се появи рано или късно да се пребори за мястото, на което баща й така и нямаше възможността да застане стабилно, с уважението и одобрението на хората. Разбира се, тази идея към този момент е свързана само с представи за нещо евентуално, а доколкото познавам Бел като нищо няма да се замисли много над нея и пак тези с Лоугън кръвта ще побеждават...

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 22:02 от SuperGeorgi

# 57
Голяма работа "първороден". Ако почне да управлява Торн ще го видим. Ако правилно се сещам идеите на Томас бяха основно по отношение на дистрибуция. За визия не се сещам.

И аз мисля, че ще изиграят Торн и Томас, но може и да ни "изненадат" като се случи закономерното - ревюто да е неуспех.

Аз викам направо да идва и сина на Брук от Ридж, както и самият татко. 

# 58
Темата за първородните тръгна от Али- аз лично се радвам, че ще ни бъде предоставена възможността да гледаме едно такова ново и свежо поколение Форестър, необвързано с натрапчивите Лоугън. Съжалявам, но дори и вие не можете да отречете, че те и Спенсър окупираха сериала... Друго си е да се насладиш на глътка свеж въздух... засега... Joy

# 59
Напълно съм съгласна. Мисля, че и аз съм писала за Али и малкия Ридж преди време. От предишните ми постове е видно къде превъртам и е ясно, колко ми зацикли сериала.

Общи условия

Активация на акаунт