домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 626
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Коконке, ще имаш ли помощници за бебетата?

# 166
titi888  Hug
kokona20 По свечеряване е така красива във Варна ,използвай това време Simple Smile
Аз си правех пюретата както казах сама и имах много по разнообразна храна от нишестените десерти, запържените/застроени манджички и супите с две топчета вътре Sad Ето сега ми попадна един подпис на съфорумка относно пюретата и се притесних ,аз захраних на 6 месеца с купено пюре и давах две седмици такива ,като продължих сама ,и много рядко съм купувала такива :
http://zabliznacite.wordpress.com/2013/04/11/bebeshki-pureta-istinata/
Ако имаш желание да ги правиш сама ,има и такава тема за захранване и грижа за близнаци .
Мъжът ми боядисва вратите и стаята на детето, аз махах стикерите й от стената и подредих безбройните играчки сортирайки ги за пакетиране .Едната част е пакетирана ,а другите тепърва ще се започват  ooooh!

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 15:48 от Анонимен

# 167
  • София
Здравейте и от мен!

Днес станах много късно. В 11 дойде един приятел на гости на кафе, взе ни фотоапарата да снима реклама на едно светещо делфинче. Довечера ще го върне, че Миленка и тя всеки ден снима си нещо...

После ходихме с ММ на пазар и аз накупих солена риба - дояде ми се и досега съм я чистила...

Миди така и не съм купила, но ресторант с София намерих, дори мога да поръчам за вкъщи...

Коконке, важно да са здравички, няма значение кога ще се родят Peace

# 168
Контеса Кокона, аз захраних щерката с домашно приготвено пюре от тиква, после пащърнак, моркови. После нямах домашни или надеждни продукти, с които да продължа и започнах да давам пюретата на Хип. Захранването започнах на 6 месеца, което беше през април. Живея в малък град и не мога да се доверя на продуктите на пазара, скъпо излиза пазаруването във Варна, защото трябва да зареждам на 2-3 дни. Много четох, много се чудих и взех решението за готовите пюрета (чета много внимателно етикета, не знам дали лъжат, но ми се струва достоверна информацията). Сега вече в сезона правя пюрета от домашни продукти като добавям от купешките каквото нямам. За съжаление едно от лошите неща в малкия град е, че няма надеждни продукти извън сезон, а не можем всичко да отглеждаме на село.
п.п. Съвсем добронамерен ми е поста  Peace, понякога се налага да избираме по-малкото зло.  bouquet

# 169
Наспах се.Варя картофи за салата.
Мидите ще ги готвя като се разхлади.Аз ги обработих после реших с ориз.
За първи път ще готвя миди.
В английската ни тема в фейс обсъждаха тези пюрета.И те не били много наред.
Аз също съм давала и на тая фирма разни маджи и пюрета.Въпреки,че установих ,че в бг хип и в Лондон хип са различни.

# 170
Контеса да не би да пристигна визата?

# 171
  • UK
Коконке, ще имаш ли помощници за бебетата?

Оооо колкото си щеш, кой ще ги изтрайва само незнам  hahaha

newsm44 newsm44 newsm44 Ура, ура ура майстора си замина и ММ се разчисти, аз ще мятам едни пърджолки на скарата, ама още се ослушвам  Joy
Ами, ние като сме били малки и нас, са ни захранвали с готовите пюрета, а пък я вижте, какви красавици Flutter сме станали Mr. Green

# 172

Щях да се похваля ако е дошла ,не е още, но подготвяме нещата си лека по лека .До към октомври трябва да сме тръгнали ,дай Боже!

# 173
  • UK

Щях да се похваля ако е дошла ,не е още, но подготвяме нещата си лека по лека .До към октомври трябва да сме тръгнали ,дай Боже!

После ще споделиш ли какъв е пътят към Канада Crazy Стискам палци да се наредят, както искате нещата Hug

Отивам да начуквам пържиолките, досега ги подканях Mr. Green ама, не искат сами да се оправят  Joy Joy Joy Joy

# 174
Кокона  Heart Eyes пътят е трънлив , всеки има различен начин на стигане дотам , но дал си заслужава ще ви споделя. При нас отне поне 2 години с решението да заминем , с много пари на агенция за намиране на работа ,документи и пречки и много чакане . Заминаваме с работна виза, а не с официалната програма з точкова система за търсени специалисти имиграция ,защото беше спряна за две години ,а сега я отвориха пак ,но вече бяхме тръгнали по този по трудния път и няма да се отказваме.
Засега разпродаваме неща тук  ,оправяме си транспорта на вещите , училища, квартали и квартира и куп други интересности Simple Smile)
Фортуна- и аз така , нямам им вяра на кухни,  ясли и градини Sad

# 175
  tiptoe
Ммммм,помните ли ме???
С новата работа много изостанах с четенето,току-що изчетох старата и се записвам в тази,че пак ще ви изтърва.Мнооого е натоварено,доста често съжалявам ,че напуснах старата.Там поне си знаех-от 8 до 17 и събота и неделя съм вкъщи.Сега по документи пак е така,но реално...Е,парите са повечко,но почти не си виждам детето,а къщата ...
коконо,честити сини гащи
Смърфи,честит ти мъж
Марчето е пуснала едни вкусни рецепти  Heart Eyes
Мари   Praynig
Изпускам толкова много,но инфото е доста.
Целувки на всички и извинете отсъствията ми.

Скрит текст:
искам да съм си вкъщи

П.С. Аз съм от Силистра,след 2 месеца ще навърша 30 години,една златна кокошка на 2,5 години и едно дърто бебе/моя мъж Mr. Green/.По образование зооинженер,по професия началник производство.

# 176
Помним те, Бонболинке, и още как  Hug
Контеса Кокона, и на мен ще ми е много интересно да споделяш за Канада. И ние обмисляме да хващаме пътя нанякъде, но ни спира това, че съм бременна. Ще изчакаме бебето да се роди, и тогава ще се решава накъде. Имаме много, много стабилни приятели в Норвегия, и най - вероятно ще опитаме там. Аз междувременно подавам и за Зелена карта - ако стане, и там има кой да ни посрещне...И така.
Ванко го захраних късно, беше навършил 6 месеца. Захраних с домашно приготвени пюрета, но зеленчуците съм ги купувала от пазара и от магазини, че си нямаме село. После продължих с купешки, нямали сме проблеми.

# 177
  • Пловдив
Момичета, в темата има ли ветеринарен лекар. Имам нужда от помощ и консултация.

# 178
  • UK
Добро утро
ние вече варим първите партиди компоти
  Crazy

# 179
  • Талант на 2012,2013 г.

Общи условия

Активация на акаунт