домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 628
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
МАРИИИИИ  Hug Hug Hug
Девойки аз след малко отлитам на разходка, тук се поразхлади сякаш Blush

# 181
  • София
Добро утро!

Аз сега ставам, всички още спят ... какво ни става от 2-3 дни - поспаланковци Laughing Laughing Laughing

Мари,  Hug

Коконка, приятна разходка по хладничко.

# 182
  • UK
Ох, стоплило се е , ама няма как, не мога да стоя вкъщи Crazy Отиваме в един детски магазин слънце, да видим там, какво предлагат Heart Eyes

# 183
  • София
Голяма жега...

Приятелката ми и приятелят на Петьо Павка,  донесли колело на Петьо... Голяма радост!

ММ сготви боб, гъби, тиквички, кьополу (вчера)... аз изтичах за хляб Mr. Green Mr. Green Mr. Green и се наядохме вкууусно.

# 184
Аз току що наготвих мидите с ориз.Чакам Емил да заспи ,че ми вади нервната система.След малко ще заспи с шамари.Днес ме прихванаха и изчистих основно цялата къща.Дърпах легла.Напред назад в тоя малък апартамент не ме свърта.Да си отиваме септември в голямата къща.
Реших ,че от понеделник няма да готвя.Ще изкарам една седмица лека диета.А на Емо ще приготвям нещо на бързо.Майка е на село като се върне ще го взема пак няколко дни.
Вчера и се обади и заяви ,че искал кекс да му прави. Joy
Коконо къде бягате по - жегите?
Какво си избра дай да видим.

# 185
Кокона, ние от Слънце поръчахме кошарата и я чакаме идната седмица. Иначе ританки и бодита от Слънце са с леееко завишени цени в сравнение с Бебе борса на пазара:)
Но пък какви пелени имат там - качеството им е страхотно, но нямаше за момичета подходящи:)
Аз отивам да си доопека пипера:)

# 186
Много отпускарски  го раздаваме, момичета, няма никой в темата. Ние пътуваме към Пловдив, пълна кола сме. Взехме си едната баба за помощник, че съм планувала много задачи.
Утре с малката сме на ваксина, дълго отлагана и пак съм  втресена.
Пекохме патладжани и чушки тая сутрин, сега ще осъмвам да беля, пакетирам и замразявам.
Коконке, сварихте ли компотите?
Тите, мидите вкусни ли станаха с ориза?
Контесо, защо искате да се местите, ако не е тайна?
Ако остане време да се добера до компютъра посред нощите, ще се включа.

# 187
  • UK
Ооххх има още няколко партиди както и предпоалагах свеки ни затрупа и тя откъм плод Crazy Та и утре вечер и кой знае още колко вечери ще има пак маратон по затваряне и варене hahaha

Sonderzeichenда на 2 етаж има егатииии разнообразието (предимно откъм цветове) на легълцата, мен нещо ме навиват вс познати, все за тези, които са сгъваеми, подвижните, а пък аз, хич нещо не ги харесвам Thinking
А на 1-вия етаж има много дрешки и пелени и незнам си какво, ама на какви цени само #Crazy
Къде сте?

# 188
  • при късмета
Отпускарско е вярно и на мен ми е, нищо, че не взимам отпуска  Mr. Green
Мари  Heart Eyes
Кака Дака ти ли беше от Белоградчик?  newsm78 Имам питане, ако се появиш  Rolling Eyes
Замислила съм обикаляне на пещерите Магура, Козарника и Леденика с Белоградчишката крепост и скалите.Много пещери по вашия край, много дупки, Ша са вра у сите  Laughing
Та питането ми е за места за нощувка и хранене на сносни  цени, за една вечер ще сме.
Хортензия, защо се притесняяваш от ваксината?
На всички  Hug, довечера ще дойда
Коконче и моя беше със сгъваема кошара.Голямо предимство е особено за пътуване, защото детето не си сменя леглото и не е проблем да спи на друго място.Освен това са много леки и се мести лесно при чистене, имат и колелца.Друго предимство е почистването и посред зима да я изпереш е изсъхнала за 2 часа.

# 189
Пелени ползвах първия ден.Майка ми ми показа как се повиват уж.Но не успях да се науча.
Хортензия да вкусни бяха.Като за 1 път.Другия път ще ги направя с дом.сос.
Коконо Ние сме с дървена и съм много доволна.Другите пък са удобни,че са преносими.Прецени си.
Хаха луда пена като мен и дървената мести като се разчиств основно като днес.
 Joy
Така да се оплача какво ми се случи днес на площадката.Емил си играе с едно дете от доста време.
Бабата мърмори защото моя синковец си пази като очите си тротинетката и не я дава.Те така и не отделиха пари да вЕмат на детето им.Както и да е.Но ходи и дразни всички деца катоим взема тяхните.
Вчера му подмята бабошкерата: О ти как така даваш.Защото му взех чипс и почерпи децата.Отрязах я.
Днес излизаме.Детето го нямаше ,появи се и се гонят.В един момент тая мити жена вика: Върни му количката тя е негова.Защо крадеш?
А те имат едни и същи.Избеснях.Казвам количката сие негова.Емил се обръща и отговаря моя е,нося си я от вкъщи.Тая пак вика защо крадеш,че като нададах вой до небето.викам ти глуха ли си.После отидах и показах добре ,че и липсваше една кука,че да докажа.дори не се извини на детето ,че не е права.
Прави ми впечатление,че бабите са по- агресивни и нахални.
Ужасена съм просто.С цялата си наглост ме коментира,че го защитавам.Абе като е прав и очите ще и извадя.Цял живот съм била пряма и честна .А някоя си да ме обвинява в кражба за една кола от 2 лв много моля.

# 190
Заразихте ме.Майка ще прави лютеница.Утре отиваме с Емо да помагаме.Мин година той мели с машинката.Не даде да я пипнем. Joy
Майка като звънна,той и каза: Спокойно аз ще я направя.  Laughing

# 191
Аз да ви навестя преди лягане Simple Smile
По разместихме в къщи с моя мъж ии съответно пак чистих след това, че в събота ще посрещаме гостите , а през седмицата се получава така че едни дни аз ще съм сама а други той и няма да има кога.
Зимнина обикновено прави мама , понякога ако се случи да отидем в точния ден помагаме , ако ли не сме само консуматори  Embarassed
Аз моите деца не съм повивала , а и с проблемите които и без друго имаше големия повиването само би усложнило нещата , но с малкия ползвах многократни пелени   определено по -изгодно беше почти не съм купувала памперси , но и той си се научи и рано на гърне , сега ги дадох на сестра ми да видим дали ще свикнат с тях.

# 192
Добър вечер и от мен.
Преди малко се прибрах от работа, имахме мийтинг с шефа  ooooh! Пак до никъде не стигнахме с проблемите. Няма и да стигнем. Този човек не може да разбере пет прости неща на кръст и това е.
Коконче, ние си купихме сгъваема кошара и сме много доволни. Аз понеже се опасявах, че след секцио хич няма да мога да местя дървена кошара, за да чистя отдолу, бях решила че ще е такава. А и дървените тук са страшно скъпи. Всъщност каквито и да избереш, според мен най-важен е матрака, на който ще спят бебетата.  Hug
 J_M_M май ще ме навиеш за многократните пелени  Crazy Ако ти кажа пък, че хич не ми е минавало през акъла за такива... Но съм убедена, че ще излязат по-евтино. Май ще взема да се поразтърся...
На всички мацки, които затварят и замразяват зимнина най-безсрамно заявявам, че им завиждам  Crazy Колкото и лудо да звучи това... Така ми липсват на баба бурканите, не е истина... Ама нъц... Като нямаме условия, ще караме на купешко.
ММ излезе на бира с приятели, а не мен ми е едно смотано... Чак сама не се търпя... И ми е скучно... Жалко, че няма с кой да си правя компания по това време  Confused Май ще се къпя и ще лягам, пък дали ще заспя... Това вече е друга бира...

# 193
  • Бургас
Стефи,може да ти прозвучи нахално,но точно за теб мислех и как ми се иска да ти дойда на гости. Hug
Споко,дори и да се домъкна,не съм от тези гадните гости,всичко си плащам,искам само компания и приятелска усмивка. Heart Eyes
Гушкай малкия и недей да тъжиш. Grinning

Аз като късна родилка влязох без да искам в тези драми със захранването и направо се уплаших.
Това беше и причината да изчезна от Отчетната.
Кокон,не се притрисай толкова.Това не означава да захранваш с пържоли,но не издребнявай.
Ти после ще ме разбереш.Има две теми в БГ мама-кърмене и захранвене,където не е здравословно да си вадиш мнението. Mr. Green

Мари,Марчела и Ерма,моля ви!!!
Липсвате ми много! Hug
Мари поне почерпи кафенце!Тук съм,мила,следя те отвсякъде.Толкова ми тежи,че не смея да ти пиша и теб да не нараня. Cry
Ерма къде изчезна?
Смърфи каза,че ще липсва нета и.
Контеска,къде ще бягате в Канада?
При мен нищо ново.Мара-Пепеляшка,но много хепи! Grinning

# 194
Минавам само да ви проверя, кой се е явил на вечерна проверка. Старшината го няма - Марче, идвай си!
Славче, ако ходиш при Стефи, вземи и мен, моля!
Мама-коко, притеснено ми е за ваксините, защото и двете ми ги понасят трудно. На каката първото ДТК беше кошмар - рязах бодито, за да й го сваля, така й отече ръката. Рева три часа без прекъсване, вдига ми 3 дни над 39 Т. От тогава на всяка ваксина ходя с памуците със спирта, Нурофен по три дена, Фенистил...
А съвсем изтрещях, когато наше познато детенце след МПР остана с умствено и физическо забавено развитие. Та така, психо съм на тая тема.
Коконке, аз имам и дървена, и сгъваема кошара, ама питай колко са спали в тях! На обяд да, ама вечер, нъцки. Приспивам малката сега на спалнята, местя я в сгъваемата, отивам да си свърша работата и докато легна, тя вече е писнала и я местим на спалнята. Няма заспиване, ако не я преместиш. Успокоявам се, че се израства и това. При голямата към третата година стана.
А да ви кажа сега къде спи тя Joy
От известно време мрънка на баща си, че иска палатка да й купи. И тази вечер, като се прибрахме от село имаше изненада - разпъната палатка. Ама не детска, а голямата, с която ходехме преди да се родят децата. Такива писъци радостни, очи-монетки, рядко се чуват и виждат. Та сега баща и дъщеря спят в детската на палатка. Къмпингуват. Заедно с един смърф, едно куче, каляска и един куп други играчки. Колко малко му трябва на едно дете да е щастливо.
Много се разписах, а утре ставам рано. До 8 ч. трябва да съм приготвила закуската (поръчали са ми банички със спанак и сирене) и да поемаме към педиатъра.
Целувки на всички и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт