домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 664
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да ви почерпя момичета, защото съм Мария. Не си харесвам името, тежко, сложно с много условности, но така са ме кръстили.... Мария. Не го и ползвам, по друг начин ме наричат моите приятели, а и вкъщи, ....няма значение. Така или иначе имам имен ден
За вас

Всички, които носят това име и неговите производни, честит имен ден!!  Hug С най-добри пожелания!

Приятен ден от мен!!  Hug

# 271
Честит имен ден, Марчелотке!!!
Честит имен ден, Мари!!
Честито на останалите именници и близките ви!
Да ви е живо и здраво името!
Мерси за почерпката!
И добро утро!
При мен нищо ново и интересно. Ще водя Тедко след малко на ясла, чакам го да стане.
Хубав и усмихнат ден, момичета!
 Hug

# 272
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен  Hug Да сте живи и здрави, винаги обичани и щастливи!
Снощи съм легнала преди 11, та чак досега. И още мога, ама малкия вече иска да ставаме.
Решихме да го заведем на море - то лятото свърши, ние сега се наканихме, ама нищо. Голямо умуване падна, и от толкова умуване накрая пак ще сме на палатка. Засега тръгваме другата сряда, аз вече мислено оправям багаж и подреждам колата  Mr. Green Нямам търпение, ама никакво!

# 273
  • София
Добро утро,момичета!
Днес дъщеричката ни има имен ден,казва се Мария кръстихме я на Богородица.
Да ни е здрава и с късмет,тя е нашето щастие!
Почерпете се.
Хубав ден на всички. Hug    

Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

# 274
  • при късмета
Честит имен ден, мили приятелки, да сте здрави и щастливи   bouquet
di-t, да ви е жива и здрава дъщеря ви
Имаше още именници в темата, чакаме още почерпки
Вио приятно изкарване.
Аз все пак се надявам лятото да е още малко.Края на август и началото на септември винаги най-много ми е харесвало на морето.
Успахме се и ние днес, отивам да правя закуска
Усмихнат ден

# 275
Добро утро!Първо да честитя на всички именници в темата-да си носите още дълги години името!
Моята майка също е Мария!
Ние бяхме малко на гости при баби и дядовци и затова се изгубих.Поне си починах и поспах като имах помощници.Иначе сме добре,Гошко расте много бързо и всеки ден има по нещо ново в развитието му.Вече гука,смее се,говори ни.Последното,което май му е най-интересно,е да си разглежда ръцете и да ги лапа.Много е сладък  Simple Smile
Хубав ден и много усмивки ви желая!

# 276
  • София
Мари
Марче
Maria27
Мария на di-t

мама Мария на Sta_di

и всички МАРИИ

Честит имен ден! Здраве, щастие, благополучие, любов и късмет!

Почерпката вече я има... от мен само кафенцето...

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 09:36 от luss

# 277
  • UK
Мари
Марче
Maria27
Мария на di-t
мама Мария на Sta_di

и всички МАРИИ 
bouquet чЕСТИТ ПРАЗНИК, ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!!!  bouquet

Днес е и празник на града ни, затова деня е обявен от Общината ни за почивен  smile3534

# 278
  • Монтана
Честит празник на всички които носят прекрасното име Мария!!!

# 279
Честит имен ден на всички праЗнуващи!Бъдете живи и здрави.
Благодаря за почерпката.Аз отивам на плаж.С лекции в ръка.Ако не ги ползвам после ще уча вкъщи.Да използвам деня без детето да се поопека като риба Simple Smile
Лек ден на всички!

# 280
# 281
Честит Имен ден на всички Марии !

Голяма Богородица е , Почита се като покровителка на майчинството и на жените, като пазителка на семейното огнище. Нека денят е изпълнен само с любов . Днес не се върши къщна работа и се яде мед и жито, грозде и пити.
Отивам на обяд у майка ми ,ще оставя детето и после отивам на маникюр и на кола маска ,а за вечеря ще направя една питка с мед .
Имайте хубав слънчев ден ,при нас вали ,но е приятно !
 Hug

# 282
Честит Имен Ден! на всички, които празнуват! и благодаря за почерпките!

# 283
Здравейте,мили момичета!
marche14 , Heart Eyes Благодаря за почерпката! От сърце ти желая здраве,живот, изпълнен с радост и много обич, и нека името ти се споменава само с добро!
Честит празник на всички,които празнуват днес!
Богородица да закриля майките,децата ни и семействата ни
Поднасям по букет на всяка от вас с много обич!   love001

# 284

Честит празник на всичките Марии , аз благодаря за пожеланията , взимам си ги всичките  Hug Hug Hug
От мен по едно Малиново мохито за отскок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт