домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 668
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!  bouquet
Да са живи и здрави, щастливи и обичани!
Моята голяма дъщеря е именичка днес, мама и свекърва ми също. Да се ми живи и здрави!
Правя кекс, ще купя тортичка и разни други нещица и ще почерпим децата довечера пред блока. Така си пожела моята хубавица - да играят, да хапват и пийват.
Хубав ден от мен!

# 286
Ерма къде се загуби?Защо не пишеш по-честичко.

# 287
  • UK
Добър вечер Hug
днес голямо хойкане, голямо чудо, обачееее си имам подарък Blush купиха ми нов телефон, SAMSUNG GALAXY S4 Crazy Сига го разучавам, ама то много новости бееее hahaha

Тите защо не си с детето на Раковината newsm78 май беше, щяло да има концерт послучй празника на града Mr. Green

Аз нямам сили вече и ще го пропусна обачеее поне ще си гледам най-сетне Ферията
Joy

# 288
бях на плаж.Емо е при майка .Мен ме каниха на бира на плажа.Но се чувствам уморена и си лежа.Не ми се излиза.Станала съм голама домошарка.Не ми е скучно никак.Учих .
Новата ми  мания са лаковете.Сменям си цветовете за настроение.
Кокона 20 честита придобивка със здраве да я ползваш!

# 289
  • София
Добър вечер, мили приятелки!  Hug
Благодаря за пожеланията и вие бъдете здрави и живи.!!
Ермаааааа, къде ходиш, никаква те няма...
Момичета, страшно съм заета, толкова много работа имам, че свят ми се завива. Какво правя ли....ами няма да ви кажа, че ще срещна упреци от ваша страна и ще ми бъде криво после. Но някой ден мога и да ви разкажа с риск да ме плювнете...Ще дойда вероятно другата седмица, когато приключа с всичко. Страшно съм изморена,  но аз съм си такава кукувица, друга няма такава.!! Ще се гътна някой ден.....от чистене ....
Поздрав !

# 290
Хайде сега нямала да ни каже.
Само ни раздразни и избяга.Да не правиш ремонти?
Изтощена съм лягам да спя.Това слънце ми изпи силиците.

# 291
Марче14 -много потайна го раздаваш ? Кажи си ,пък какво ще ти кажем ние само отбележи и си свиркай Simple Smile)) Изкара ли добре празника си ? Подаръци дано са те затрупвали и неволи да са бягали от теб Simple Smile
titi888 Слънцето ще ти липсва след няколко седмици -тук валя няколко пъти днес си ни развали пикника .
kokona20 Честитооо! Да му се радваш много  Laughing
Хортензия Мушкатова ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ именниците ! Хвърли едно парченце насам от тези тори , кексове и баници
Ние си изкарахме добре  с майка , хапнахме , пийнахме, градинарствахме и пикникосвахме ,но дъжда ни изгони от градината. Едни БГ гевреци с мед и сусам ни беше купила маман ,облизахме си пръстите  Heart Eyes
Моят мъж ще работи пак целия уикенд и въпреки,че детето ще е на гости до неделя аз ще съм тук  Rolling Eyes
То работата не свършва ,а и какъвто е работохолик няма и да откаже още ..
Оплаках се и отивам да си почета малко Дийн Кунц .
лека нощ  Hug

# 292
  • София
Марче14 -много потайна го раздаваш ? Кажи си ,пък какво ще ти кажем ние само отбележи и си свиркай Simple Smile)) Изкара ли добре празника си ? Подаръци дано са те затрупвали и неволи да са бягали от теб :
Мда...имаше от всичко по-малко. Благодаря за пожеланията!  Няма да се оплаквам глезена съм си, признавам си без бой.  Simple Smile Не, не съм потайна и всичко си казвам, ама този път ще си замълча за сега, пък после може и да си кажа... Малко ме е срам, ама малко.. wavey  Девойки, ей така между другото забърках и сладкиш, нали си знаете онзи "Шоколадовото суфле"..... ммммм , много е добро. Перфектно е. Кой искаше Фъч ...имам разбира се, "Оригинален американски Фъч", ама нали си знаете, че при мен се работи с много масло и друг вид мазнини не ползвам + какао и шоколад, така че , ако пожелае някоя от вас, пускам рецепта.
А, сетих се да кажа нещо на Людка,.. Людачка, еклери се работят само с масло, никога с олио!  Ти беше пуснала по назад рецепта, та видях, но еклер трябва да ухае на масло, задължително. Френска работа си е еклера  Simple Smile
Изгледах един филм и сега вече трябва да си лягам, стана сутрин. Време е, утре с нови сили.
А, и утре всички на кафе ей, да не забравите.  Simple Smile
Лека ви!  Heart Eyes

# 293
Добро утро!
Днес рано, рано се събудих.
  food010

# 294
някои мойели да ми даде лин за тамата за децките

# 295
# 296
Добро утро и от мен!Днес презаредих батерията.Добре съм вече с нови сили.

# 297
  • при късмета
Добро утро

# 298
  • UK
Добро утро Hug аз пък ей сега ставам ooooh! Голям сън, голямо чудо  Crazy

Марче Hug аз исках рецептата, ама мама ми го направи Mr. Green аз само отидох и си го взех hahaha

ММ др сряда Rolling Eyes отлита за Антверпен и Амстердам, ще кара един курс и се връща в съботата, аз няколко дни съответно пак, ще погостувам на нашите Flutter А др седмица Rolling Eyes ние последна, и аз естествено отсега съм седнала да ревЪ #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 299
Добро утро!
Пия си кафето на терасата,
5 х 2 м и си мечтая за асмата на село.
Нощес малката именичка се въртя, става, говори, накрая се скарахме към 5,30 и до 9,30 спахме. явно вълнението й е дошло повече снощи. Ще дремуцам цял ден.
Хубав да е денят ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт