домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 670
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Що ревеш, Контеске?

# 301
  • София
Добро утро и от мен!

Закуската и кафето е сервирано!

# 302
Добро утро и от мен ,Лусс мерси

Уж щях да спя до 11 ,то по навик още в 8 не ме свърташе ,а и събирачите на рециклирането забучаха долу и слизах да занеса още пакети преди да отминат нашата къща.
Другата седмица цялата съм на работа и се чудя дали още днес да оправям униформите , но май ще е след другата седмица ,когато ще работя два дни само Simple Smile Вчера маникюристката ми взела една друга жена и докато отида се наредили още 5 и ще ходя днес ,а кола маската я отложих също и нея за днес да се свършва всичко в един ден.
Хортензия Мушкатова И аз ще дремуцам цял ден Simple Smile)
Исках да идем някъде двамата ,а то работа ,та работа . Нали два пъти в годината за по 2-3 дни ни е помощта и е такава рядкост да сме сами без детето ,но такава е чужбинската съдба  Sad
kokona20 само два пъти за по 3-4 месеца бях без мъжа ми за почти 10 години заедно и на втория път си хванах детето и багажчето и се пренесох обратно в чужбина при него . Това няма да си го причиня отново и те разбирам  Hug

# 303
 #Cussing out ще убия съседите .Разчукали са се от сутринта.Излизам да си платя изпита.Кто се върна ако не са спряли ще има скандал.Не мога да чета от тях ,чак главата ме зацепи.

# 304
Здравейте ,
аз се завърнах и седнах да ви изчета .
Честит празник на патерички на всички които вчера са празнували .
Ние погостувахме на мама ,а тази сутрин качих за първи път малкия на влак .Сега вече го убедих че влака не си поставя сам релсите ( както се случва в клуба на Мики Маус ) , а са си там на мястото постоянно. Сега ще приготва нещо за обяд и ще пооправя из къщи и приспивам момчетата, че ги дигнах рано.
titi888 много неприятно дано се разберете.

# 305
  • София
някои мойели да ми даде лин за тамата за децките
Е, може ли толкова грешки в едно маааааалко изречение, то няма дума без грешка.... newsm78 толкова ли е сложно ?

Добро утро, дами-красавици!
Благодаря за кафето!
Започвам да се "вихря", по- късно ще намина отново та да ви прегледам.
Що я няма Смърфи?
Приятен ден от мен!  Hug

# 306
Здравейте и от мен  Grinning

Днес поспах до 8ч., изведох кучето на разходка, направих си редовната тренировка, взех си душ, пих едно кафе, приготвих пилешка супичка за децата и то стана обяд. Нещо не го усетих днес времето.

А имам още куп задачки из нас - прахосмукачка да пусна, да измия подовете, прах да изчистя, цял куп дрехи загладене имам... Гледам да си свършвам работата в петък, за да не се занимавам в събота и неделя. Хубавото на стоенето у дома е, че все върша по нещичко и няма как да ми се струпа много къщна работа накуп, което си е облекчение.

Кокона, съчувствам ти, наистина. Много ми е самотно без половинката. Не мога да спя добре нощем без да го усещам как диша до мен в леглото, как се върти... Дълго ли няма да го има?

# 307
  • при късмета
Изчистих, изпекох чушки да ги правя с доматен сос и понеже не можах да реша червени или зелени изпекох и от двата вида.
Марче, Смърфи каза, че ще идва към София и няма да има нет.
Смърфи да не ме забравиш и този път  smile3506 пак да се измъкнеш по търлъци и да викаш "Здрасти прибрахме се ". Скоро гледах "Васко да Гама от село Рупча" ще се скрия в някай сак да знаеш  Laughing
Славчето ми се загуби на мен  newsm78
Мари  Heart Eyes радвам се, че се появяваш макар и само с картинка.Все ви мисля, да знаеш  Heart Eyes
Коконче честита придобивка
Контеса и ние рядко сме без детето.Понякога се събират и по-малко от 3 дни в годината. Все си е с нас.
Днес май сме вкъщи, дребния не ще да излиза. Пак ще дойда

# 308
Добър дееен  Flutter
Как сте, мили дами?
Първо искам да честитя най-сърдечно именния ден на всички, които празнуваха вчера   bouquet Да сте живи, здрави, много щастливи и усмихнати, да постигате с лекота лични и професионални успехи. Топлината, уюта и разбирателството никога да не напускат домовете ви. Господ да ви пази!  Hug
Коконче, честит ти телефон! Със здраве да си го ползваш докато ти омръзне  Mr. Green После нов  hahaha
Ние сме добре. Работим, гледаме малкия, тичаме по задачки... Виждаме се с ММ за по два часа на ден общо. Покрай детето и някои ежедневни проблеми, които си имаме всички, чак понякога не сварваме да си кажем всичко. Но остана месец и половина, аз след пети октомври съм си вкъщи. Днес малкия е много спокоен, усмихнат... Сега спи, а аз се възползвам от намалението, за да изпера, простра и т.н. Чак сготвих (а не съм го правила от  newsm78 ми и аз не помня от кога  Mr. Green срааам!  Embarassed )
Сега ще ходя да пушна една цигарка, да пия 2-3 глътки кафе и продължавам с шетаницата. На малкия утре ще му бият поредната ваксина и леееко ми е притеснено, но се надявам и този път да я понесе добре както предишните.
Цун и гуш от мен, пак ще намина.  Hug Heart Eyes

# 309
  • UK
Контеска аз няма как да си хвана багажчето и децата ииии да отида hahaha къдееее на кораба ли???
Ами, това му е професията, така  ни храни, всичко има и такава страна и опака страна Wink Какво да се прави! Важното е да сме живи и здрави и да се обичаме, а и контрактите му сега са песен само по 45 дни, което е в пъти по-добре отколкото преди по 5-6 месеца Crazy

#2gunfire Писна ми от тези новини  и протести/контрапротести. Това вето на президента ми ... #Cussing out

# 310
Кокона20- не знаех ,че си Капитанска морска съпруга Simple Smile Живи и здрави, ще се върне , но те разбирам ,че е самотно така  Hug Скоро ще си заета и няма да имаш време да ти липсва ,поне докато не заспят децата вечерите Heart Eyes
Stefkaki Такава е чужбинската съдба, вече го казах  Hug
Успех и стискам палци утре за мъничето и ваксината  Hug
мама-кокоДа ,така е , трудно е да нямаш време за вас като двойка , но затова и така оценявам тези кратки и така ценни помощи Simple Smile
След малко тръгвам по козметичните процедури .

# 311
 kokona20 Hug много добре те разбирам
[/quote]
Скоро ще си заета и няма да имаш време да ти липсва ,поне докато не заспят децата вечерите Heart Eyes
Ами да си кажа от опит, по- тежко е ,не само нощите.Преживях 3 пъти по 6-7-8 месеца сама веднъж без деца , веднъж с едно последния път с две.Ами колкото и да запълват ежедневието липсва, пропусна първи рождени дни , първи стъпки първи думи и на двамата , най - важно е да са живи и здрави.

# 312
Без детето не мога.Без мъжа мога,както и той без мен.Приемаме го по -философски.Пък и не съм от тези ,който се гевезят и реват с крокодилски сълзи.През тея периоди съм минавала в по-ранни години.
Сега го приемам не е приятно,но се преживява.Но аз съм си дивак.
Имах съквартирантки които все мърмореха как щели да летят без мъж ,как неЗнам си какво.Ела да видш как.Жени сме ама трябва да има и инат и упоритост понякога.рекорда ни е 5 месеца единия тук ,др там.
Виж относно децата да.Те трябва да са до родителите си.Благодарна съм ,че изпусна само бременноста ми.Но пак си идваше на 3 мес и беше в течение.
За това съм казала,че ако реша да забременея с 2. Държа да съм си в Лондон.
Емил един път се е отделял от мен за 2 седмици и уревах света.От тогава съм казала ,че е за първи и последен път докато расте.
Не разбирам и родители ,който имат възможност,а детето им расте в бг.Те са си в др държава.
Имам такива познати.Е не мога да го проумея.Да изпусна развитието и възпитанието му абсурд.
Кокона 20 точно така приемай нещата философски ,все пак се прави в името на семейството ви.
Важното е ,че като родиш тати ще е при вас.Дано се устройте в някоя държава и да сте си заедно постоянно.Късмет!

# 313
Направих си кафе и ви чета. Свекърва ми приспа малката, а аз "гледам" каката и двете деца на приятелката ми вече пети ден. Те сами се гледат, де. Баткото, на 8, въдворява ред, че момичетата понякога влизат в спорове.
Ще се разходя из форума да се посмея - има направо безумни теми.

# 314
  • в сърцата на децата <3
Привет, прекрасни! На село сме и нямам нет, само на телефона имам, а той е една антична нокиа с1 и е жива мъка... Надявам се скоро да ме огрее с нов телефон и да се навъртам по-често! Липсвате ми!!! Чета ви по малко, но телефона много бързо ми изчерпва търпението Simple Smile Иначе тука хич не ми е скучно, в къщата не е живяно 2 години, а и преди това бабата като беше болна и не можеше да се справя самичка... Та представяте си всичко в какво състояние е... Хайде целувки на всички и ще опитам по-често да минавам :-*

Общи условия

Активация на акаунт