домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 594
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
До 16 септ. На 17 летим.Днес си купих сач и машинка за месо за мелене за там.Идея си нямам как ще побера всичко.платихме водата.Тъпата сметка за ток пак ще я чакам да излезе.плятих и интернета.
А тея пяти как хвърчат между пръстите ми свят ми се вие чак.
Взех си боя.Сряда ми е ден за мен -педикюр,маникюр,зъболекар .свекърва ми ще го гледа.
Ако успея може и да се нацапам с боя същия ден.
Взех пипер.Довечера ще го пека.Ще правя буркан с пипер с дом сос и ще го варя пак за там.
Обещах на мм. Joy
Ще е едно пренасяне като бабите .
Кокона 20 приятно изкарване.
Марче не се притеснявай излишно.За това пък сте организирани мами .
То си е част от характер.

# 541
  • София
Изследванията на Миленка видях по интернет:
Не са в норма следните:

СУЕ - 28 (<25)
Ср.обем тромбоците - 5,5 (7,5-11,5)

Желязо - 2,9 (6,0-26,0)

С-реакт.протеин - 6,93 (до 0,5)

IgM - 0,23 (0,33-2,93)

Не знам какво означават тези букви, тези термини...

Всичко останало й е в норма, урина също, секрет от гърлото ще е готов в четвъртък  ...

Утре следобед ще занеса резултатите на педито...

# 542
  • UK
Луси педито ще ви каже, но с това ниско желязо newsm78 на анемия ми прилича Hug

Моето СУЕ е  102 #Crazy Много е но засега нищо не се предприе иначе оплаквания аз нямам Crazy

кекса, не  е мой тип, рецепта от тука, бананов кекс, стана леко глетав, заради бананите, аз обичам по-сух, абе класическия кекс си ми харесва, тоя ще го намаже кучето hahaha на него  му харесва Joy

чакам мъжа и ще ходим на разходка, много топло стана и не отидох до плажа, а дружките ми отидоха на плаж,ама аз нещо на слънце не трая Crazy

# 543
  • София
Люси, доктора ще ви обясни, обаче тоя С-реактивен протеин е доста над нормата, тоест трябва да се обърне внимание, може би има някаква бактериална инфекция. Обаче не съм сигурна да не би това 6,93 да  евсъщност 0,6 там обърнато в измервателните единици. Ако е така е ок. Питайте доктора. И желязото е малко, да.
Кака ви днес изкачи връх Шипка и сега има мускулна треска  Crazy. Почивам си в едно много хубаво хотелче в Трявна, де, ще ми мине. Laughing

# 544
Лусс- не разбирам ,но доброто е,че сте проверили всичко и докторите ще ви кажат има ли поводи за притеснения.  Hug
Тити- браво на теб ,голям шопинг си заформила ,а багажа с куриер ли го пренасяш/ ние така си пренасяме всичко ,че с тези ограничения з куфарите нищо не мога да взема Sad
Валенцето -само така .Аз се чувствам много уморена днес след разходките вчера и днес. Знам усещането,но поне си почиваш на прекрасно място  Heart Eyes
Дарилче- честит ти нов цвят   bouquet
Ние ходихме до панаира ,качихме са на блъскащите колички, на скачащия замък ,замъка с препятствия, само на виенското колело не успяхме , харесаха и се на бързото влакче и на самолетите. Яде близалка и много й хареса ,видяхме две от съученичките й , поговорихме си с майките и утре на работа . Другата сряда започват училище и мен треска ме тресе за отписването и колко и кога предизвестие да дам .По принцип  я спирам от занималнята две седмици след започването ,защото аз спирам работа , а отпусното (две седмици предизвестия искат) ще го искам като поискат паспортите за визата от консулството. Ей ,голямо чакане ,голямо нещо  Crazy

# 545
Люси, защо не й звъннеш на личната да я попиташ по телефона ? На мен би ми било притеснено да чакам до утре следобяд  Hug
Марче стискам палци за утре, всичко да мине много хубаво и с усмивка да заминеш за Гръцко.  Hug В Солун ли ви е хотела?
Дарилче честит ти нов цвят на тебе  Hug
Вале блазе ви за хубавата разходка  Hug
Коконче и на тебе блазя ...вила на морето леле,че кеф Simple Smile)) а аз да питам защо не може бременния корем да топиш?Забравила съм   Hug
Вио напълно те разбирам за морето, на мене също много ми липсва, отпреди да се омъжа по 5,6 пъти ходех лятно време а сега едвам успяваме и един ...
Аз да се оплача. Интервюто мина добре от утре започвам, не съм съгласна със смените и ще имам спор тук а заплатата е хубава  и мястото ми хареса, страшна дилема...Почвам от утре и ще видя.
И другото оплакване , другия понеделник отиваме на море а в петък се видяхме с детенцето на приятелката ми и тя ми звъни вечерта,че е болен от варицела. Не мога да се сетя кой друг ден се видяхме точно и направо ми идва да се гръмна...Дано да ни подмине, иначе незнам ...Резервацията е без право на анулиране.Мислех,че нищо не може да ни спре и за какво 200 отгоре да плащаме... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Контеса защо решихте в Канада? И в коя част Simple Smile Като ти чета постовете искам да съм ти дете  Hug

# 546
Вале браво.Ходила съм като малка и иямм хубави спомени.
Контеса не съсъ самолета.Долу гореедно и също е кято пари.
Ако не успея да взема всичко.Девера ще ми донесе едното от 2 тежки неща.
Миме честита работа.С варицела незнам как ще ходите на почивка.До 10 дни ще се разболее ако е това.Вземи си ментолов спирт кажи,че е за дете.
Аз ще правя пиперки с дом.сос тая вечер.Ще заваря буркана.Обещах на мъжлето.
Уморена съм с тея разходки сутрин и вечер.
Лека вечер!

# 547
  • София
Добър вечер, красотници!  Hug
Ох... от къде да ви почна не зная. Много писане, много нЯщо. Обърках се. Но, първо Людка . Имате инфекция някъде и трябва да се открие и отстрани. IgM, това е имуноглобулин т.е. антителата в организма.  СУЕ - това е утайката и при вас е висока. Говори също за инфекция, желязото е много ниско, вероятно ще ти ѝ се даде да пие хапчета за да го вдигнете. Задължително. С реактивен протеин също висок.  Ще се намери проблема и ще се отстрани. Няма страшно, но вероятно още изследвания ще ти кажат да направите.
Марче стискам палци за утре, всичко да мине много хубаво и с усмивка да заминеш за Гръцко.  Hug В Солун ли ви е хотела?
Не, не в Солун а на първия ръкав ходим. На Касандра. Днес си платих и резервацията. За съжаление можех да резервирам и на втория ръкав в Ситоня, но късно се усетих. Места за моите дати нямаше вече. Всичко е full. Пътуват хората...На теб ти пожелавам успех с новата работа. Завиждам ти , че отиваш да работиш, най-благородно, честно!!  Hug
Контеска, и на теб успех ти пожелавам с цялото си сърце. Ще успеете!! Как не тръгнах преди години, когато моите приятелки тръгнаха....достраша ме. Сега ме е яд, жестоко.
Вале, къде се катериш по баира бре, жена.  Simple Smile
Коконке, я вземи се изкъпи в морето, полезно е. Нищо няма да ти стане. Не се пази толкова много, не си рохко яйце, а само малко бременна.  Simple Smile Зная, зная всичко около теб, но я по-спокойна бъди.  Hug
На всички ви прегръдка голяма от мен. И не забравяйте, че утре имам нужда от вашата подкрепа, най-сериозно го казвам. Тези които умеят да се молят, нека ме споменат в молитвите си. Там една кукувица има нужда от помощ, нека да ѝ се даде. Благодаря ви от сърце. Спирам, защото съм изключително притеснена.
Поздрав най-сърдечен!  HugМарчето

# 548
Марче, ще се помоля за теб. Искрено ти пожелавам всичко да е наред.

# 549
  • София
Добро утро!

, моля се за теб! Дано всичко да стане така както искаш!
Благодаря ти за разясненията... Дано педито да знае какво да прави по-нататък... Сигурно няма да мине без антибиотик... Защото нищо не я боли Миленка, дори хрема няма...  Днес следобед ще сме на доктора с Миленка...

, завиждам ти за Канада... Ние не можахме... отхвърли ни тя... Не съдба значи Peace

Тити, вълнуващи моменти за пренасяне Laughing Laughing Laughing

Дарилче, честит нов цвят Hug

Кокончепази се, много трудно стана при теб... Hug

Мария, честита работа! Дано да се оправи детето на приятелката ти... Мисля, че детето почти ще е на свършване на шарката и вече няма да е заразно... Ама не знам newsm78 Нещо пропуснах, къде и какво ще работиш?

Валенцето, браво на теб, катерачо! Ние в неделя се качихме с лифта, аз минах 100 метра и седнах в кръчмето... Хапнахме и отидохме да видим по-близо камъните, аз едвам дишах ... ама трябваше да снимам... И се върнахме обратно с лифта. такъв съм турист Mr. Green Mr. Green Joy. Хората са казали, че следващия път без мен - а планинската храна ще ми донесат в кутия. Joy Joy Joy

На всички  Hug

ММ отиде рано на работа и Петьо станал в 6..., в 7 ме събуди - маме, ставай, вече е много сутрин Joy Joy Joy

# 550
Доро утро и успешен ден на всички! Най-вече на Люска заради детенце. Мама е педиатър и от нея знам, че ако някои изследвания са малко извън нормата няма място за притеснения, тъй че важни са тези дето има по-големи отклонения, но лекрят най-добре ще ви каже. Ох, мен ме тресе една треска, не е истина - в понеделник съм на работа, свършва отпуската, иначе най-голямата грижа в момента е стягането на студента, който след две седмици лети за Англия - тези дето са минали по този път ще ме разберат. От друга страна, другата седмица освен, че се връщам на работа, ще пътувам до София за едно интервю за нова работа. То дойде съвсем неочаквано, мислех си всичко да става постепенно - първо да изпратя детето, после да се оглеждам за работа, да стягам багажи за София, а то...Абе май все така става, всичко наведнъж. То не е казано, че ще ме одобрят, но ако не ида да се пробвам ще го мисля и ще съжалявам. Не знам, на 45г. промените ми идват в повечко...Сега се сетих за прословутото "45 години стигат - времето е наше!" Grinning

# 551
Добро утро  Hug
Люска, мерси за закуската.
Марче, стискам палци.
Ние се прибрахме. Оправям багажи, пускам перални, след малко ще изляза да се видя с приятелки...Скука.

# 552
  • София
Марче, ще си в мислите ми днес, дано всичко е наред!

Люси, пиши какво е казал лекарят!

Кака ви тръгва след малко за Етъра, Соколски манастир и Боженци, това ми е в програмата за днес. Simple Smile От вчера с катеренето на Шипка имаме мускулна треска всички, освен най-малката , коята е тренирана с този балет и гимнастиска отвякъде. 1000 стъпала ги взе от раз.

# 553
 Добро утро и от мен!

Марче - fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ние оправяме багаж и т.н. приготовления. Нещо ми е криво, май не ми се тръгва много...

# 554
marche14  Praynig
   luss и за твоето детенце  Praynig
Вчера изпратих групата вече къщата изглежда както и преди десет дни тръгвам по задачи, тази седмица е последна на малкия в яслата , ще се разходя до новата градиа да видя какво трябва да приготвяме за там откъм документи и дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт