домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!
Стискам палци на всички, които имат нужда.
Аз съм със схванат кръст, отдясно. Имам си тоя зор от години, рядко се случва, но е гадно. Поръчах си мазило, че моето го забравих у дома. Правих компреси нощес, има облекчение, но като вдигна малката няколко пъти днес, какво ще стане, незнам.
Имам оферта за 3-дневна почивка до Банско, но се колебая. Никога не съм оставяла децата.

# 556
  • UK
 Confused

Тъжно ми е..
Изпратихме гостите снощи, днес рано-рано потеглиха за Белгия, догодина и ние  с тях Laughing ама и с двете бебита Praynig hahaha
Момичета

НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ НООООО
пазя се много в морето няма да се топя Naughty Точно сега да пипна някоя инфекция Rolling Eyes не ща Crossing Arms
 Всеки прави знаете какво  Mr. Green вътре, а за нас е много важно Микробиологията да ние чиста!
6 години съм ги чакала тези бебета, сега глупости НЕ СМЯТАМ да правя!

Никого не задължавам да се съгласява с мен[
/b], но моля ви, престанете да ме поучавате, какво и как да правя! Peace

Аз съм телец и да ми казвате и да ме карате, като кажа НЕ и край!!!

Всеки е с акъла си и всеки си преценява Naughty

Завиждам ви тайничко и съвсем мъничко Rolling Eyes Wink за екскурзиите, но пък аз, тази двойна радост толкова години съм я чакала, че нищо друго не може да я замени Crazy

# 557
  • София
Извинявай, Коконче. Наистина голямо си момиче и знаеш какво да правиш. Hug

# 558
  • Талант на 2012,2013 г.
Такаааа...сметките за този месец- платени. Аз ядох една салата от сурови гъби с лук и една смокиня за десерт. Гъбите вчера ги набарахме в Кауфланд изглеждаха чудесно. Ако утре пак ви пиша значи и ще са читави... Mr. Green
Иначе сама съм, синчето е на работа.
На диета сме и двамката. Гладни и освирепели... Но инат! Теле зодия!
Правя го заради него самия, заради това лумкане на сърчицето. Няма да е лошо да свали някое килце, а пък аз трябва да съм солидарна, не че нямам нужда ама при мен не се получава. Но... поне ще се прочистя малко от шлаки разни... Rolling Eyes
Марчето не знам какъв зор има ама тя си знае, че не я забравям никога...
Коконката, аз кака и небременна трудно влизам вече в тези мръсни води...
Всеки луд с номера си.
Лус, пиши, какво направихте с Миленка?

# 559
  • UK
Ето още едно теленцееее Mr. Green Мари  Hug Hug Hug

Луси
   bouquet Hug

Уф, тъкмо похвалих времето, че днес е една идея по-хладно и то взе, че се стопли пак и настана жегаааа  Crazy

# 560
А, има и друга крава!

# 561
  • UK
Joy Joy Joy Joy

Гледам една Турска сапунка по НТВ там ядоха макарони едни, ииииииииииии познайте Mr. Green сега варя макарони и аз Crazy така ми се доядаха hahaha

# 562
  • София
Здравейте, прекрасници!
Сега се прибирам. Вероятно ще влезна в болница. Тази гадна операция, която преживях преди няколко години си оказва огромно влияние. Организмът ми не може да преодолее липсата на това гадно дебело черво, а и вероятно са засегнати нерви... вегетативни нерви. Липсват само 50 см, но те са от огромно значение....мда...За момента се разбрахме с лекаря да мина на някакви лекарства, които до сега не съм ги пила и ако няма подобрение....края на м.септември съм в отделението, като лежаща болна. За първи път, някой който да ми обърне много внимание и да се отнесе с много грижа и да е на моето мнение, че операцията е създала проблем...мдаааа.  Никакви дискови хернии, никакви подобни проблеми в момента не са от значение. Да, аз си ги имам но те не ми създават проблем, проблема ми е съвсем другаде.....мдаааа. Ще видим.
...........Марчето не знам какъв зор има ама тя си знае, че не я забравям никога...

Благодаря ти, и аз никога не те забравям, но те следя за да зная в какво настроение си. Благодаря и на всички ви, че сте до мен. От сърце.  Hug
Коконо, точно на теб никога, никога акъл не бих ти дала. Само се пошегувах. Съжалявам!
Людка, пиши, какво каза докторката. Мисля те.
Поздрав!

# 563
Марче, Марче! Силна жена си ти, ще се справиш. Каквото и да ти кажа, ти вече си го премислила, няма смисъл. С теб съм:-*!
Днес само гадни новини. Приятелката ми се обади, съсипана. Живота й се обърна на 180 градуса за една минутка. Това мъжете, могат да са големи говеда. И все тихите води са най-дълбоки. Няма как да й помогна и ще се пръсна от притеснение и яд!
Вярно, че на фона на здравословните проблеми, това е нищо, ама и душата може да боли силно. Как може най-близкият ти човек да ти забие нож в гърба. Жената ще го преживее, ами децата? Как да им обясни, че тати отива при една друга жена и ще се грижи за нейните деца, а не за тях?!

# 564
marche14 дано всичко се нареди по най- лекия начин, но то с болници и болести никога не е леко.
Хортензия Мушкатова това е тъжно.
В момента съм едно огромно кълбо от нерви , наревах се , пих един мента ,глог и валериан и пак ревах. Излиза че въпреки всички правила и малкото полагащо ни се ни се отнема .Много съм ядосана , мислех да не натоварвам мъжа ми че му е тежък деня , но не се стърпях, сега и той да ме мисли.Дано до утре се поуспокоя че не знам какви ще ги свърша.Утре най - вероятно ще приключа с настоящата ми работа, прекалено много ми взе......

# 565
  • UK
Хортензия Hug

наистина неприятна ситуацията Peace

Марче Hug оздравявай, а за майтапа не се разбра, че си се шегувала Peace

Луси какво каза доктора за Миленка? Hug

# 566
Здравейте дами! Пиша май последно от БГ, летим в събота, ама от утре ще имам нет само на телефона, а от него трудно се пише.  Sad

Марче - а какво предлага докторът? Нова операция ли? Иначе си почини в Гърция, не го мисли, доколкото е възможно. Имам да разказвам за нашата Гърция тази година, ама като се върна. Hug

Мари - радвам се, че пишеш! Прегръщам те! Hug

Хортензия - няма да е лесно на твоята приятелка... Като че ли има някаква епидемия от такива случки, поне около нас е така. То съвет не може да даде човек, но дано децата по-лесно приемат този факт и баща им не е пълен кретен и да се грижи за тях!  Peace

Люси - какво каза педи за Миленка? Някаква яснота? Защо не пуснете и някаква стерилна урина, за всеки случай? Може и бактерии в урината да има и оттам също да прави температура. Не винаги има ясно изразени симптоми.

Вио - върнахте ли се вече?

Коконче и Тити - не можах да ви се обадя във Варна, че ние не бяхме много във Варна, а обикаляхме из околностите. Embarassed

Със Славчето също не успяхме да се видим, ама като се замисля, това май не беше почивка, непрекъснато хвърчахме напред-назад. Сега отиваме да чистим апартамента в София, майсторът много ни забави и се объркаха всичките ни планове. #2gunfire

На всички останали -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 567
  • UK
Смърфи Hug

ще чакаме включване от теб от Колумбийска земя, лек полет и живи и здрави!
Hug

# 568
  • при късмета
Привет,
Марче стискам палци да мине всичко по най-добрия начин
J_M_M  Hug
Луси каза ли нещо педиатърката за резултатите?
Смърфи и нашите "почивки" бяха такива, преди да се роди детето.
Хортензия никой не може да помогне при такава ситуация. Просто я излушвай, друго не можеш да направиш.Много са сложни такива ситуации
Детето, пък днес реши че го боли корем. Ходихме до докторката, прибрахме се в дъжда, за да установя, че го болял корема защото съм му казала да ляга да спи  #Cussing out Такъв номер не ми беше правил, откъде му хрумна не знам. ooooh!
На всички неспоменати отделно  Hug гуш, че пак ме изстрелват по задачи

# 569
Смърфи лек полет!Не се притеснявай все ще се засечем някоя годеина да пием по-кафенце.
Олеле какво става тук.
Марче дай боже каквото може да помогне и да се разминеш с по-малкото зло хапчета.
Кокона според мен можеше само да се печеш ако ти се ходи.Аз тая  година открих хубаво заведение,на което кеф ти сянка или слънце.Има шезлонги и големи чадъри за консумация от каквото и да е.Но си си права куп пари си дала ,мечтата ти се сбъдна ,можеш да потърпиш.
Хортензия какви са тея бащи.На такъв да му извиеш врата малко му е.
Приятелката ти дано успее да се вземе в ръце,а той някой ден ще съжалява ,но ще е късно.
Жалко за децата.
Аз поспах.Емил още спи .Тея дни на обяд се мятам с него.Не мога да издържа.

Общи условия

Активация на акаунт