домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 575
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Хаха мама на коко.Емо редовно огладнява като го сложа да спи.
Само и само да не легне.
Много ме ядосва това дете.Мъчих го два дни да яде каквото не иска.Леща винаги е ял .Вчера е не няма да ям.днес панирах пипер няма да ям,еми няма да ти купя сладолед.Зор го яде ама видя,че не е толкова зле.Ама бяха едни превземки,едни физиономии,едно пиене на вода. Joy
Никога не съм го насилвала д яде нещо,което не иска.Ама искам да опита и тогава да откаже.
А то погледне и отсече няма.Е по - голям инат съм ще ядеш.

# 571
  • София
Здравейте момичета,

Вчера не стърпяхме и звъннахме на братчедка на ММ, доктор-ехограф... Тя каза, че при такива резултати сигурно трябва да изпишат на Миленка широкоспектрен антибиотик...

Преди малко се завърнахме от педито...
Казва, че утайка е завишена, защото има температура, че желязото е доста занижено, но при положението, че хемоглобина е на ред, сигурно е заради цикъла(Миленка е в МЦ). Не може да обясни ежемесечна висока температура... според нея е срив в имунната система и че така Миленка реагира на вирусите, защото е в пубертет Shocked, изписа ни имуностимулатор... newsm78

Урината на Миленка без отклонения...
С- реактивен протеин е завишен, но не го коментира...

А сега  #Crazy

Каза да почакаме и изследванията на гърлен секрет....

Както казва Миленка... - Мамо, кажи , кога са ми казали какво ми е - първо задушаваща кашлица, сега постоянно дигане на висока - над 38,5 (стигахме до 40,2) температура...

# 572
  • Талант на 2012,2013 г.
Лус...търси, търси второ, трето, пето, седмо мнение ако трябва и съпостави. Ако едно с едно не се припокрие...в което няма да се учудя, е тогава и аз не знам... Rolling Eyes newsm78 ooooh!
Но тази висока температура да се дължи на това, че детето така реагира на вирус ,защото е в пубертета... ми аз не съм доктор ама това ми звучи доста несериозно. И какво сега имуностимулатор и нищо друго ли?
Когато С-реактивният протеин е завишен не става ли въпрос за бактериална инфекция или аз нещо бъркам?!? Rolling Eyes

# 573
  • при късмета
Лус писах ти назад, аз бях като нея на нейните години(ама съм врачка направо, това ми беше първото предположение, като прочетох, че пак не й е добре).МЦ и до днес ми е много редовен, но с много съпътстващи екстри. Главоболие, падане на кръвно, дори Т. Опитай се да си спомниш дали другите й неразположения не са били около цикъл. Предишното със сигурност беше, нали бяхте на морето тогава.Ако е това не е страшно, но е неприятно.И дано тя го надрасне, че аз така си останах

# 574
  • Талант на 2012,2013 г.
Извинявам се, че съм станала толкова мнителна. И ако е така както казва мама-коко то няма за какво да се притесняваш, Лус.
Извинете ме още веднъж, че се изказах неподготвена.

# 575
  • София
Офф, не знам какво да кажа, момичета...
Не мога да се сетя точно, може и да е пред мензис...

Но понякога болят ушите...

Започва училище и не може да се позволи да отсъства по 1 седмица всеки месец.

# 576
  • при късмета
Мари, няма за какво да се извиняваш. Хич даже не си се изказала неподготвена. Аз докато го установя това мина много време. Рядко се случва и не е първото което ти идва наум. А може и все пак да се окаже нещо друго и аз да не съм права.Даже да се търси второ и трето мнение и според мен е много правилно. Но при мен е така и до днес, МЦ ми разказва играта.
Но пък това се връзва най-вече с ниското желязо. И с отслабен имунитет също, който е свързан доста с цикъла.
С- реактивен протеин - на мен нищо не ми говори
Лус и мен никой не ме пускаше да отсъствам. Ако се окаже това питай педито какви витамини да взима преди МЦ. Сега да си изпие имуностимулантите, без допълнителни витамини.Като направи почивка от тях и ако следващия месец положението е същото намерете някакви с повече желязо. Преди имаше само желязо, сега не знам.И все пак нитай дали да пие

# 577
Marche14 ако трябва да влизаш, влизай и гледай да се позакрепиш за по-дълго...

# 578
Лус, да кажа и аз за МЦ. И при мен е с Т, до второто раждане и с обрив, болките да не ги описвам. Но кръвната картина си ми е в норма. Не се доверявай на ЛЛ, търси друго мнение! Може и от МЦ да е, но първо да се изкючи всичко друго.

# 579
luss и според мен трябва да потърсите второ мнение. Все пак самото вдигане на температура показва че организма се бори с нещо .
Сега като поразгледах наистина има доста писано по темата за  температура по време на цикъл.Дано това е причината и с времето да отшумят допълнителните "екстри" към бездруго тежкия период.

# 580
  • София
А колко висока трябва да е температура ако е при МЦ...
Защото Миленка дига между 38,5-40,2...

# 581
  • при късмета
Така е, на мъжете трябва да им е гадно  hahaha при мен, като започне ПМС, МЦ, СЛЕДменструален синдром(това си е мой патент  hahaha) и то не остана време да съм в нормално състояние, ама се оправдавам пред мъжо  hahaha
Сега ми разказва играта влагата  newsm27 трети ден ме мъчи мигрената

Луси ако й е отслабен имунитета по принцип, може да вдигне доста висока Т.А и рязката промяна на времето, като сега също провокира Т от слаб имунитет. Организма трудно се приспособява на промените.В комбинация с горекоментираното, направо й съчуствам  Hug

# 582
Къде сте, дами?
Аз си взех заветното мазило и вече си намазах кръста. Утре трябва да скачам като млада невеста.

# 583
  • София

Както казва Миленка... - Мамо, кажи , кога са ми казали какво ми е - първо задушаваща кашлица, сега постоянно дигане на висока - над 38,5 (стигахме до 40,2) температура...
Людка, притесних се. Дете си е в правото. Толкова некадърност от мед.гледна точка ни заобикаля, че нямам думи. На всяка цена, на всяка цена искай друг специалист да я види. Вероятно инфекционист. Такъв има във Воен. болница. Как му беше името....девойките да се сетят. Много е добър. Сетих се...доц. Плочев. Също и като човек бил много разбран. Смятам, че от МЦ такава температура от 40 градуса не е възможно да се вдига. От МЦ може да е 37.1...2...3 Може и да опиташ и в Александровска болница, вътрешно отделение. Не оставяй проблема. Дано да съм в грешка.
Хортензия, тук съм, мила, тук съм. Преди малко влезнах да ви прочета. Изплашена, обезверена....някой си е оставил ръцете в корема ми. Грешка е направил, голяма грешка. Рязал е като ...дали да го кажа. Не, няма. Късно е вече.  Дали така ще ми свърши живота с постоянен дискомфорт...сигурно. Какво да направя, ами нищо. Страшно е да живееш с ежедневна болка, хронична се е превърнала. Идиоти!
Хортензия, ти ли ни разказа за твоята приятелка, какво и се е случило. Мда...лошо, но ще го преживее. Здрава е,  може и друг късмет да има, знае ли човек...може и да е за добро. Какво да кажа..
Смърфи, Тандерин, JMM, мама-коко, тити, кого изпускам....да не се сърди.   bouquet

# 584
Люси и аз бих отишла на второ мнение. Много съм доволна от нашата педиатърка в 15 поликлиника е , срещу басейна на Дианабад, колежката й също е много кадърна.Нашата е Василева, Ралчева е в другата смяна. На третия етаж им е Педиатричния кабинет.Предполагам,че ще трябва да си платиш за консултация, но това да е проблема. Трудно я намерих и сменях докато стигна до нея и наистина я хваля, като не е сигурна в нещо праща веднага да друг специалист. Друг вариант се сещам за Масларски в Сити Клиник. Отзивите от него също са много добри. Той ми е резервен вариант. А сега се замислих тя Миленка за педиатър ли е или е голяма вече???  ooooh! ooooh! ooooh!

Марче много съжалявам,че ще влизаш в болница. Но ще се помоля за теб да е леко и безболезнено и най-вече да оправят поразиите и повече нищо да не те боли  Hug А на морето чудничко да си изкараш, Касандра е супер. Ако не си ходила до Порто Карас запиши си го като вариант за Ситония. Направо е райско...Ех младост,младост как добре си поживях....

Смърфи жалко ,че си тръгвате а още по-жалко,че не сте си починали... Hug
 Мари и на теб прегръдки ти пращам  Hug Да ви върви леко диетата с момчето ти .
Тите няма да ти предлагам да се видим с тази заплаха от варицела Simple Smile)) Иначе като каза кога си тръгвате си помислих ако излитате от София да се видим.
Вале как ви завиждам, вземете ме с вас... Hug
Хортензия много гадно и за кръста ти и за приятелката ти  Hug
Коконче пази се мила, прави нещата както ти ги чувстваш,че трябва. Който не е имал проблеми незнае. Не,че аз съм имала,но сега хората ми се чудят защо толкова откачам от мерки около Емо. Ами защото никой незнае какво ми е било... Няма и нужда да знаят хората дано по-малко лоши неща се случват на всички.
Аз да си призная,че съм луда- станах в 6,тренирах, сготвих набързо и хукнах на работа, едвам си стоя на краката, а явно съм превъзбудена и не ми се спи още. Мъжете сами са се гледали , утре е същата програма и почти не ми звъняха ...което е направо похвално.
За работата ми, аз съм аранжор, от 12 години работя в цветарски магазини, правя си сватби самостоятелно, от скука и торти започнах да правя,много ме влекат ръчноизработените неща - въобще много креативна личност. Шест години работих в един от най-хубавите бутици за цветя и като станах управител ми ....таковаха таковата с извинение.Много сме злобни и мързеливи за съжаление и е много трудно някой с който довчера си бил равен утре да те глобява и да ти казва какво не правиш както трябва. Та ако все пак някой ме е прочел до тук драмата ми е следната. Този магазин ми харесва, в Борово е не е в центъра както съм свикнала, но ще го преживея, имам невероятно поле за изява, стока невероятна, спец ефекти въобще много съм впечатлена. Поисках да поработя малко за да ме видят какво мога и след това да преговарям. Но искат да работя два дни по 12 часа и един почивка ,а мен това не ме устройва. Десет пъти им го казах днес, но не се съгласяват. Заплатата като първоначална е доста добре и затова се колебая, много е стеснен пазара , заплатите много са намалели а тук ще си взимам предишната ми " управителска " заплата с уговорката до 3-4 месеца да се увеличи с още почти половината... Оффф оплаках ви се. Два дни ще работя и след морето трябва да кажа какво решавам. Мрън Мрън...
Хората сме много интересно нещо.До вчера се тръшках,че не искам да стоя в къщи и все да няма пари, а сега мъжа ми ми казва аааа не абсурд, 240 часа месечно при нормално 160 не става да работиш....Хем сърби хем боли...

Общи условия

Активация на акаунт