домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 573
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Плочев ми е приятел, мога да съдействам. Отдавна сме приятели, той ми уреди операцията на гушата. Той е шеф в инфекциозното, но винаги може да даде рамо.

# 586
Мария не е лесно.Като мм намери си работа,но ти ще вземаш Емо от градина и ще го водиш.Сложна работа.Дано излезе нещо като се прибера,че вече не ми се стой.
Ами ние варицела сме карали.Емо беше бебе.Баща му и аз я карахме на дърти години.Беше ад.
Но зависи за кога става въпрос.Почвам изпити края на седмицата.После Емо има рд на 13. А на 17 летим.Все пак ако решиш пиши.Имам ли възможност в програмата няма проблеми.Ще ми е приятно!
Лус дано се оправи Миленка.
За първи път чувам,че може и от мц да дигнеш температура.Непросветена съм явно.

# 587
  • UK
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

ММ заминава .... още по-рано от предвиденото в неделя  Cry

Аз чакам пак един майстор Mr. Green ще цикли паркета за 2 дни трябва да свърши! И като се върне само ще боядисаме хола и ще сложим мебелите (ще ги пренесем от др стая), а нея ще боядисаме също, нали ще става детска Crazy

Вс туй другото чак след 16 октомври , като се върне ММ

На плажа аз никога не съм обичала да се пека, не ми понасят горещините а и докато се отвея дотам ми излиза джегера  hahaha Ааааа не не аз ходя заради морето на плажа, ама ще пропусна тази година  Crazy

Луси и аз съм от девойките, които вдигат ТТ при МЦ  Peace

Аз пак закръглих седмичка, този път съм на половината  Heart Eyes

# 588
Добро утро.
Нямаме вода и единственото, което мога да направя е да пЦувам. Предпочитам да няма ток, отколкото вода, честно ви казвам. Лошото е, че се знае изобщо кога ще я пуснат - из целия град е разкопано, сменят тръби. Мрън.

# 589
  • София
Здравейте, момичета!

Миленка днес е добре, от вчера + през ноща не имала ТТ...  newsm44

Закуска и кафе от мен...

Вио, и аз не обичам да няма вода...

КокончеHug

# 590
  • UK
Луси браво за Миленка  Hug
Мария27 Hug към Варна ако идвате, непременно се обади, можем да съчетаем едно кафе и  с Титето Wink докато е все още тук   bouquet

Вио много неприятно с тази вода и липсата и баш посред лято
Crazy

# 591
Добър ден Simple Smile
Днес на трезва глава дадох още един шанс на фирмата , уж обещаха да поправят нещата , ама ще видим след месец.
Maria27  професията ти е страхотна ,за 5 месеца съм ти била колежка , много приятни месеци, и през тортената тема минах само повод да има Simple Smile Всякакви ръчно изработени неща ни влеката , ни защото мъжа ми активно се включва във почти всичко.Последното е изонит.
Колкото до работното ти време наистина е трудно , аз затова и давам на моите работодатели още един шанс заради работното време вярно сутрин от 6 но съм до 14 ч, мъжа ми води децата аз ги прибирам, почивните дни в които децата не учат и аз почивам.Ваканциите също.
kokona20 Hug месец и половина наистина не е малко време, гледай да си спокойна заради бебоците .
Хортензия Мушкатова отпусна ли те кръста ?

# 592
Джей, радвам се, че днес си по-добре. Не се ядосвай толкова, себе си наказваш.
По-добре съм, да ти кажа първака и маста чудеса правят! Предната вечер разтрих кръста с мас, отгоре сложих компрес със 75 градуса ракия, завих с огромен шал. На сутринта ме болеше единствено като вдигах малката. Ако бях чакала мазилото, щях да съм за болница.
Днес съм се захванала да правя лютеница.
До преди малко мих и чистих чушките, довечера ще пека.
Мария, страхотна професия, но работното време е убийствено. Година и половина работих по 12 часа (но в 80% от смените и по 15 часа) 2 дни и 2 почивах, но тогава деца нямах.
Вио, пренастрои ли се вече?
Коконке, 2 х 9 мес вардих леглото, не е приятно, но целта си заслужава. Добре правиш, че се пазиш.
Марче, вдигна ли духа, душко?
Ваничка де се загуби, бре?
Хайде, продължавам чушките.

# 593
  • UK
Хортензийка  Hug Hug Hug
А какво е това първака newsm78

моят майстор много точен този път! Дойде в 08.30 сега си тръгна, досега цикли и фугира, ама само как миришееее ooooh! Whistling
 Отворила съм в др стаи, що прозорци има Crazy да става течение, а при мен съм затворила вратата, отворена е само балконската и съм пуснала да ми бръмчи вентилатора Mr. Green
Котката и нея я натирих да души из др стаи  hahaha

Тъйййй похвалих го Joy

Свекърва ми и тя е на фаза пипер, лютеница и пр hahaha

# 594
Коконке, първак е първата ракия, която изтича от казана при варенето. Не става за пиене, баща ми я вади около 85-87 градуса. Използвам я за разтривка, сваляне на Т, за компреси я разреждам, откакто веднъж се ощавих.

# 595
  • UK
Коконке, първак е първата ракия, която изтича от казана при варенето. Не става за пиене, баща ми я вади около 85-87 градуса. Използвам я за разтривка, сваляне на Т, за компреси я разреждам, откакто веднъж се ощавих.

Малей  doh Е многУ съм зле hahaha hahaha hahaha hahaha

# 596
  • UK
Video Clip (.AVI)

Защо не мога да ви кача едно видео, някои знае ли как става този номер? Исках да ви покажа едни клипчета от 4Д-то  Crazy

# 597
Коконче, има иконка "вмъкни видео" - там между скобите трябва да вмъкнеш адреса, но може би трябва да е някъде в мрежата (както при изображенията).  newsm78

# 598
Хортензия, пренастроих се, къде ще ходя. Нямам избор.
Сега друга треска ме тресе - в понеделник Ванко става на 2 годинки, и организирам "оден ден" (така му казва той)  Wink То не че е голяма организация де - запазихме едно заведение, да се почерпим с мамите с които излизаме всеки ден, а вечерта ще дойдат сестра ми с децата да изядем по една торта и това е. Чудех се дали всички да не ги събера а едно място, обаче те реално нямат какво да си кажат и ми се струва че така по отделно ще е най - добре.
Люси, радвам се за Миленка  Hug

# 599
Направо ме е срам да пиша, то монолог стана. Къде се губите, момичета?
Вале, мина ли мускулната треска?
Да се похваля каква я свърших:$. Някоя от чушките днес е била лютива, ама толкова лютива, че след 6-7 измивания се почесах под окото и на устната и само дето не умрях! Отскубнах една трева точно преди да се почеша и реших, че е от нея, мазах Алергозан, пих Фортекал, с една дума кошмар! Чак сега, на вечеря се усетих, близнах пръста и си изгорих езика. Какво е туй чудовище? И как да си довърша утре лютеницата, тя няма да става за децата!
Оплаках се. Ваш ред е!

Общи условия

Активация на акаунт