домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 569
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Ами не пишем. То аз и да пиша никой не ме фиксира. Така че няма смисъл май.

# 601
  • Пловдив
Привет.
На очни съм и се изморявам...

Чета ви, но не ми се пише.
В почивните дни ще гледам да пиша.
Дари,  Hug
На всички  love001

# 602
  • София
Ами не пишем. То аз и да пиша никой не ме фиксира. Така че няма смисъл май.
Това не е вярно. Всеки път те следя, какво става с теб с най-добри чувства съм.  Hug
То и аз раздавам непоискани съвети, и никой не ме отразява, ама какво от това.  ..нали съм си казала мнението.
Не ми се пише, а и няма какво.

# 603
Ти гледай да се оправиш с тези болки. Hug

# 604
Добро утро Simple Smile

Ето и едно кафенце

Аз такова го усещам, есенно няколко дни наблюдавам ятата птици готвещи се да отлетят, всъщност май вече има и отлетели, не виждам лястовичките от съседния апартамент.
 daryl hana  Hug
Утре е последния ден на малкото детенце в яслата, всяка вечер се разхождаме до новата градина да свиква, да видим как ще е.Обмислям някакъв подарък или почерпка за лелите в яслата , макар че не съм убедена че заслужават.

# 605
  • UK
Тука сме, ха добро Утро  Crazy

Дарилче
Hug как никой не те отразява бе, душко Hug Всички следим, всичко около теб Naughty

Споко!

Аз съм тука, повече време чета, гледам и да списвам ама понякога ме мързиииии, днеска смятам да посетя доФтора, при който ще раждам, ама тоя майстор ми изпили нервичките #Cussing out Аз му казвам, че най-късно в 12.00 трябва да изляза, а той ми се обяснява, че не можел да свърши дотогава и аз кога ще се върна ooooh! Е аз с таксито само километраж трябва да навъртя, как пък не Crazy Той ли ще ми плаща разхода после? Да не говорим , че не мога да трая, като започне да  мирише и гледам да се измъкна Crossing Arms

Ади оплаках се, Мрън!  Mr. Green

# 606
  • София
Плочев ми е приятел, мога да съдействам. Отдавна сме приятели, той ми уреди операцията на гушата. Той е шеф в инфекциозното, но винаги може да даде рамо.

Дарилче, ще се възползвам от предложението ти, ама по-късно.
Днес ще взема гърлен секрет... На 4 септември сме при Едрев на преглед... Не знам какво ще гледа при положение, че не я боли нищо, дори 2-й ден няма ТТ...

Всеки те фиксира, но сега нещо активността е много малка ... Ще дойде септември - децата на градина, училище, дъжд... Ще имаме повече с какво да се хвалим, с какво да се оплакваме...
Нали знаеш, че те обичаме. Hug

Коконче, тез майстори, дано да свършат вече. Поне стана ли като искахте? Ако качиш видеото 4Д ще ми е сефте. Аз и 3Д не знам как изглежда... Embarassed Не съм ходила, 4Д май още и нямало... newsm78 Joy Hug

Мария 27, имам пак молба към теб. Ама дали ще имаш време да ми поръчаш нещичко....?  remybussi

J_M_M, ти днеска черпи с кафенцето, благодаря. Какво ги мислиш, ако не заслужават - купи им по 1 бонбони "Мерси" и са готови. Те бонбоните също не са евтини... Ако позволява бюджета - и по едно кафе лаваца...

Ваничка75 писа, че на очни... и аз да се оплача - Петьо почна да върти очите - чак страшно - както някакъв тик - примижва ги силно и после ги върти... ужас...

# 607
  • UK
Люси незнам, как да го кача ooooh! иначе го записах на флашка Crazy Те са 3 клипчета записани иначе, ама как става тоя номер  newsm78

А Петъо да не прави нарочно?! В смисъл да му е интересно, как става този номер и да си играе Crazy

Ваничка
, какво учиш? Hug

Много хубаво става иначе,  а си имаше нужда, сега ще имаме хол за чудо и приказ Crazy Ай стига съм се хвалила и аз  Laughing Embarassed

Да се отчета и тука  Crazy

Днес бях при доктора, при който смятам, да раждам живот и здраве Praynig И той ми потвърди, че ще имаме 2 девойки  Heart Eyes
Каза ми и да стискам поне до 15 декември smile3506 а  ако може най-добре до 38 седмица т.с баш около Коледа Crazy ама, божа работа Crazy там вече!

Казах му, че вечер ми се схващат по-скоро изтръпват ръцете и ме "успокои", че и по-добре щяло да става Mr. Green изписа ми и магнезий, който да започна от 24 седмица 3х1 Rolling Eyes
Каза ми нещо и за някакъв гинепрал, който също се изписвал по-натам, но аз моментално забравих вс което ми обясни за него ooooh! hahaha Егати мозъка ми изпращшях отвсякъде за 2 минути не помня вече  Whistling Joy
[/color]

# 608
Тук съм,изчетах ви.Изчезвам,че Емо излезедо дядо си.Да не направят пак някоя беля.
Говорих с мм днес почива.Вчера бях на зъболекар за зъбен камък.Разкрасих се.С кестенява глава съм вече.С червен маникьор и педикьор.Емо ме удобри нали му е любимия цвят.
Излизах с приятели.Мъжа ми знае.А Емо ме клюкари:Тате пък мама излиза ,каза че ходила по-любов.Нмерихме си нов татко. Joyкаквото се бъзикам всичко беше казано.
Много му се смяхме и той доволен.
Кокона при кой лекар ще раждаш?
Дарил как мпрецени,че не те отразяваме .Момиче да пишеш.До по - късно !

# 609
Привет! Не ми се връзвайте, като ми е гадно се чудя как, къде и на кого да си го изкарам. Толкова да съм сама, в буквалния смисъл, че няма накъде. Дори с майка ми не сме се чували от 5 дни след моето репчене. Ама така ми е по- добре, знам че днес или утре ще звънне и пак ще се почне.
Теди утре е за последен ден на ясла, следващата седмица аз ще си го гледам и започва градината. Джей, аз на лелите в яслата занесох една кана за сок, толкова успях да отделя, заслужаваха жените, твоите не ги знам. Може би едно цвете в саксия? Това беше другия ми вариант, но нали съм прагматична..
Коконче- аз съм Стрелец, много хубава зодия за девойките ти.
Пиша нещо, Кокона да не го чете!!! Изненада е! И всичко, което пишем със скрит текст, не го чети, молим. Hug
Скрит текст:
Дайте да измислим нещо, ако искате, подарък или изненада за Кокона. Толкова е хубаво това което й се случва. То има време, но ако искате... Пишете със скрит текст.

# 610
  • София

Пиша нещо, Кокона да не го чете!!! Изненада е! И всичко, което пишем със скрит текст, не го чети, молим. Hug
Скрит текст:
Дайте да измислим нещо, ако искате, подарък или изненада за Кокона. Толкова е хубаво това което й се случва. То има време, но ако искате... Пишете със скрит текст.
Кокона, да не чете! Забранено!!
Скрит текст:
Аз съм съгласна. Казвай как да стане и по какъв начин. Заемам се с всичко,  само ми кажете.   bouquet

# 611
Скрит текст:
Ами трябва да измислим първо каква да е изненадата.Дали ще събираме пари за нещо или да направим някакво клипче например, за което нямаме много материал.Давайте идеи. Нещо тематично, което би влязло в употреба, така го виждам аз.

# 612
  • София
Скрит текст:
Ами трябва да измислим първо каква да е изненадата.Дали ще събираме пари за нещо или да направим някакво клипче например, за което нямаме много материал.Давайте идеи. Нещо тематично, което би влязло в употреба, така го виждам аз.
Скрит текст:
Клипче, няма да можем да се справим. Аз съм за подарък, но съм съгласна с всичко и всички. Да дойдат и другите и те да кажат и да се развие идеята, която е прекрасна!

# 613
Скрит текст:
Съгласна. Тя го заслужава!

# 614
Здравейте,момичета!Рядко се разписвам,но ви чета редовно.Бебчо спи и аз седнах малко да поровя из нета и ще лягам,че всяка сутрин в 5,30-6,00 сме на крак.
Марче и Дарилче,и аз съм за.
Коконче,аз пих близо 2 месеца гинепрал.
Лус,стискам палци да разбере по-скоро какво й е на Миленка и да се успокоите.
За останалите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт