домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 563
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Скрит текст:
Аз съм  ЗА. обаче какъв подарък...може би нещо за бебоците? Ама какво, като не знаем какво си е купила тя или какво е намислила да си купи? Може да вземем по един шезлонг:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6989&cat=109
Примерно, де...просто идейка.

Ние се завърнахме! А колко места посетихме за четири дни не е истина- паметника Шипка, Етъра, Соколски манастир,Габрово- Музея на хумора и сатирата, Боженци, Дряновски манастир, пещерата Бачо Киро, Търново и Царевец, Плевен- Панорамата и Кайлъка....две нощувки имахме в Трявна и една в Плевен. И тази вечер благополучно кацнахме. Simple Smile

Луска, без да съм доктор, ама 40 градуса от цикъл..не ми се вярва. Виж, това за честите вируси и отслабен имунитет по ми се връзва. Бих продължила да търся мнение, както са ти писали- може би инфекционист.

Дрилче, успех на детето в градината! Hug

Коконке, не плачкай, ще си дойде мъжа ти, а докато го няма- ние сме тука! Hug

Смърфи, лек полет!

Марче, ще влизаш в болница чета, много силно ти желая това да ти е за последно и да те оправят , че така с болка не се живее! Hug

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 21:56 от Валенцето

# 616
Добър вечер!
Писах днес, ама изчезна.
Дарил, чета те с интерес, не само в тази тема, симпатяга си ми. Завчера, покрай развода на приятелката ми си мислих за теб. Как оцелява човек в такава ситуация, силни жени сте. С най-добри чувства!
Вале, блазе ти!
Тити, честито разкрасяване! А пред малките наистина трябва да се внимава какво се говори.
 За Кокончето съм съгласна, нямам скрит текст обаче да пиша на телефона, ще кажа с кого съм съгласна.
Луси, при мен Т е до 38,5.
После може да пиша пак, сега ще си изпия фреша с картофките.

# 617
  • София
Добър вечер, красотници!  Hug
Децата си дойдоха от Гърция и докато ги видя, то си мина време. Черни са като циганета. Хубаво са прекарали, здрави са, доволни са, усмихнати са. Подаръчета ни раздадоха. На мен мъничко, защото толкова съм слушала, на М.....голям. Защото е слушкал много.  Mr. Green, глупости на търкалета, `що не ме питат мен.   Ще се пръсна от завист. Шегувам се. Нали си ме знаете , каква съм. За първи път ми довлекаха и онзи пес, с който се гледаме под очи и не се търпим. Ами изтърпях го, защото сега преди малко слезнаха от колата и веднага дойдоха да ни се обадят. Да, ама го пренесоха на ръце от стълбите до терасата, `щото знаят че не го търпя и ме е страх да не ми изцапа с лапите килимите. Оф...утре ще мия тераса с маркуч и препарат. Лудичка съм си за връзване.  Mr. Green
Вале, липсваше ми. Хубаво си прекарала, радвам се. Да, може би в края на м.септември ще влизам в болница. Ще видя как са нещата и ще се преценява много задълбочено. Има време. Лошото е, че и от тези таблетки, които ми даде доктора не ми е добре и реакцията на червата е лоша. Не им е ясно от къде идва проблема.
Радвам се , че идеята за подаръка се приема добре. Давайте идеи. Тази ми харесва, която е посочила Валенцето. Нямам против, но и другите да кажат.
Дарил, чета те с интерес, не само в тази тема, симпатяга си ми. Завчера, покрай развода на приятелката ми си мислих за теб. Как оцелява човек в такава ситуация, силни жени сте. С най-добри чувства!

Дари и на мен си ми приятна, пак ли да го кажа... Hug
Как оцелява...ами продължава бе Мушкатова, продължава. Няма страшно, само да са живи и здрави. Другаде ще  има късмет. Този да го рита, гадник. Сега и е трудно и си мисли , че света свърша, да ама не. Не свършва, а продължава. Я и кажи да пише тук, ние ще бъдем с нея. Що акъл ще и дадем... Simple Smile
Людка, как е Милена?? Нови изследвания ще правиш ли и кой ще я гледа отново.??  За Петьо да ти кажа, /зная, че е непоискано мнение , но аз ще си кажа/ това са тикове. Те ще минат и преминат , но ограничи телевизията, ако играе на компютъра - също. Повече разходки в градината, не в МОЛ , а на въздух и   много спокойствие от ваша страна. Ако ти трябва детски невролог, веднага ще ти посоча. Можеш да ми се довериш.
Всичко си написах, сега отивам да гледам филм.
Поздрав най-сърдечен!  Hug

# 618
  • София
Марче, благодаря... Милена е добре. Нищо й няма, ТТ мина и пак е жива, здрава, днес и колело кара.

Резултат от гърлен секрет .... - нищо няма...
Сега се чудя дали да я водя на УНГ или само ще дам пари, понеже е професор и взима по 60 лева...  Ще мисля утре... Ще трябва да видя тоз инфекционист... Той какво ще прави newsm78 . Как изследва? Нямам представа..

ММ е много нервен... нещо с работата... ама аз отнасям... Разбирам го - трябва някъде да изпуши...

Този месец ми е много натоварен - до 20 имам 4 рождени дни, в това число и ММ на 18, ваксината на Петьо, зъболекар Петьо, очен лекар Петьо, Милена - не знам колко лекари, пазаруване за училище - нищо не съм взела - дрехи, тетрадки..., родителска среща, 1-и учебен ден на първолака... Ще се побъркам...

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 00:30 от luss

# 619
Дарил и аз съм стрелец .
И аз съм за .

# 620
  • София
лека нощ

# 621
Скрит текст:
Трябва да е нещо само за нея и децата, не мога да го измисля. Шезлонги- не. Едни хубави розови ританки , опаковани с розова панделка пред вратата/

# 622
  • София
Плочев ми е приятел, мога да съдействам. Отдавна сме приятели, той ми уреди операцията на гушата. Той е шеф в инфекциозното, но винаги може да даде рамо.

Дарилче, ако ти е такъв приятел, че да можеш да му звъннеш и да питаш... следното:
Момичето е на 15..., вече около 6 месеца изневиделица 1 път месечно дига висока над 38,5 темпяратура... преди мензис... По време на ТТ дадохме кръв, урина и гърлен секрет. Урина и гърлен секрет са чисти, повишена й утайката, левкоцити, С-реактивен протеин е висок, хемоглобинът е в норма, а желязото е ниско...

Това е, дали сме за него...? Не й боли нищо, има апетит...

Мина й всичко с аналгин - при ТТ и това е...

# 623
Лус, утре ще гледам да се свържа и ще пиша.
 Hug

# 624
  • София
Лус, утре ще гледам да се свържа и ще пиша.
 Hug

Благодаря Hug

# 625
Добро утро Simple Smile
Много мислих и накрая нищо не им взех, ами сърдита съм им, не че не гледаха детето, ама дете гледано до 2, 5 г без памперс на 3 му сложиха такъв защото "спи и пикай".
Иначе мога да ви покажа какво получиха госпожите на големия за първия и последен ден в ДГ тогава имах фото и много снимах, за съжаление сега съм без и много ми е мъчно.Но мъжа ми се радва защото вечеряме без закъснение че обикновено и вечерите имаха фотосесии.Преди да посегне към нещо въпроса беше" Снима ли ?Може ли да започвам ?"
Та мои творения .Коконка можеш да видиш Simple Smile
Скрит текст:
Какво ще кажете за предложеното в ЛС?

# 626
Скрит текст:

Добро утро и от мен! Черпя и аз!

# 627
В Лондон носят мъфини и картичка за всяка госпожа.
Занесах им мартенички.
Съжалих ,че не взех и на децата беше им интересно.Но незнаех как ще го възприемат родителите и не посмях.

# 628
  • София
Добро утро!

# 629
  • София
Скрит текст:

Добро утро и от мен! Черпя и аз!

Добре дошла!

Почерпката не я скривай Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт