домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 418
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!  Hug  bouquet
Фортуна - ЧРД на дъщеря ти (малко на патерици ама от сърце  Mr. Green ) Да ви е жива и здрава, да има много късмет, да е смела, уверена и да не се страхува да следва мечтите си!  Hug
Коконче... Майстори казваш... Абе то... Май в днешни дни майстор да си... Друго няма да коментирам  Mr. Green
За наркотиците и аз треперя. Много. Изпитвам див ужас от това. Дано Бог да опази децата на всички  ни от това и да имат достатъчно мозък в главата, та да не се поддадат на "изкушението"  ooooh!
Смърфи, завиждам ти благородно за плажа... Ние нямаме време за такива екстри, въпреки че сме на 10 минути с кола от морето...
Лус - благодаря за закуската  Heart Eyes И аз съм с ниско кръвно, но на мен ми помагат кафетата и много течности. Фрешове разни, айряни...
Дребния заспа преди половин час, аз си направих второто кафе. Поушетах малко, има и още. Чакам една приятелка да се обади, уж щяла да идва на кафе. Айде да видим  Crazy Иначе пък ми е едно такова сънено и мързеливо... И като си помисля, че след няколко часа съм и на работа, направо... Още по-мързеливо ми става  hahaha
Коконче, и аз искам да си замразявам разни зеленчукови щуротии... Ама първо че нямам фритюрник да ги пържа (а на тиган просто забрави, че ще правя в промишлени количества) и второ - имам камера... Ако имах фризер щеше да е по-гот... Бе с две думи нЕма се Фащам пък  Crossing Arms Само ще си седя тук и ще си завиждам тайно  hahaha
Добре дошли на всички нови домакини   bouquet
 J_M_M много неприятно... Не е лесно с такива съседи... Ама какво да ги правиш... Освен да им стегнеш малко шайбите...
Лек ден!  Hug

# 121
Добър ден от мен! Днес ми е първия ден като отпускар - станах рано, като за работа и ходих на плаж, в 9ч. беше супер приятно! Към 10 и нещо стана доста жегаво и се прибрах. Днес съм се отдала на пълен релакс - хапвам диня, бродя из нета, а по-късно имам час за маникюр и педикюр. Хубав ден на всички!

# 122
  • София
Ехооо къде сте момичета? Grinning
Веленнце,приятно изкарване във Враца.
Stefkaki,с фритюрник наистина е много по-удобно иначе на тиган пърженето не си е работа.
Ваничка,жалко за отбора.

Чао засега. Hug

# 123
  • София
Dami хубава отпуска ти желая. Simple Smile

# 124
Коконо аз нямам нерви.Като бременна до 3 мес не се търпях.Мъжа ми беше в Англия.Правех го луд по - скаип от хормоните.Единия път за някаква глупост се скарахме.Държа ме до 5 сутринта.Аз ядосана ,корема ми се втвърди от нереи.Повече не повторих ,раздавах го по -спокойно.
Ако беше в нас тоя майстор съм го увикала,че и окото ми не мига.
Jmm не е лесно с даването под наем.Аз за тива отказах мм.
Вале как така не обичаш.Аз обожавам да ходя при майка ми.Готви ни,глези ни,чак не ми се прибира после.
DamiЗавиждам ти благородно.Аз ходих май последно.Каня се да си купя аксесоари и да си правя сама маникьор и педикьор.
Имам фритьорник,но го ползвам само за картофи.Тиквички и други неща пържа в тиган и мятам мазнината.
Лягам да приспя детето,че следобяд сме на парти майки с деца.

# 125
  • София
Тите, не съм казала, че не обичам да ходя. Напротив, обичам, за малко. Сега ще ми се съберат 10 дни и просто ми идва в повече всичко. Обичам си вкъщи най-много, това е. Но в Сф не мога да осигуря на децата къща с двор и такива забавления, а те без мен не искат въобще да ходят никъде. Айде каката е ясно , че няма как да я оставя, но малката е на почти девет години за първи път миналото лято остана за млко при баба си. Каза, че никога повече няма да ходи без мен.
Още повече там вкъщата са много народ- братовчеди, брат ми,  голяма рода. Всички са много готини и си ги обичам, обаче просто не съм свикнала  на такъв живот...по точно -отвикнала съм.

# 126
# 127
Здравейте и от мен днес,
 благодаря за закуската Лусс   bouquet Много сладка снимка на бебенце  Heart Eyes
Днес уморени го раздаваме след вчерашния маратон на ходенето ,пък и вали и ни е едно уютно и хубаво у дома . Много харесвам да си стоя у дома  Wink Свалям един филм за довечера като се върне мъжа да гледаме и съм нагласила да правя карамелени пуканки за мен и солени пак за него .Снощи с една офичка "Хаген и Даз сладолед " заседнахме като легна детето към 7 и гледахме "Византия "2012 -хареса ми ,аз си падам по супер натурални феномени и психарийки.
Валенцето - аз никъде на гости с преспиване на обичам да ходя -кошмар ми е да съм някъде ,а не в хотел или в къщи. В повечето случаи посрещам гости у нас с преспиване ,но аз не харесвам да оставам у тях ,както и у майка . Дори и в университета си бях в малка гарсониера сама ,не обичам много хора около мен когато си почивам  Rolling Eyes
titi888   Добре ,че моят мъж прави всичко у дома ,че иначе с майстори не ми се занимава да ми се подмотават чужди хора Sad А относно маникюра и педикюра са ми страст и на всеки две седмици ходя на маникюр ,а поне на 5 седмици на кола и педикюр. Нали си ми почти съседка ,мога да ти покажа едно много добро салонче с ноктопластика и гел ,от което съм много доволна
dami Честито отпускарство! наслади му се максимално  Hug
J_M_M много неприятно с такива съседи Sad(
kokona20 и аз замразявах нарязани сурови зеленчуци в индивидуални торбички за фризера ,много удобно за зимата ,но имах голям фризер .Правех си пюретата и храната на малката ,не ползвах ДК и ставаха страшно много комбинации. Например когато един ден правиш кубчета от пащърнак  и сладък картоф да кажем ,на другия ябълка ,тиква и морков, на третия чушки ,праз и зелен фасул с картоф, после само вадиш 2-3 кубчета микс и имаш разнообразни пюрета всеки ден Simple Smile

# 128
  • София
А, точно така, Коонке, нещо такова ми се получава- просто си обичам вкъщи. Но нали се сещаш колко им е добре на децата да заменим за кратко панелката в София с голяма къща, голям двор, тиха и спокойна улица и куп деца на тяхната възраст.

# 129

Днес уморени го раздаваме след вчерашния маратон на ходенето ,пък и вали и ни е едно уютно и хубаво у дома . Много харесвам да си стоя у дома  Wink

Хе, къде вали? Тук при нас отново е жега. Вчера бях цял ден по задачи, срещи и т.н., а денят беше адски жегав - просто времето се промени тази година. Миналото лято не беше така лепкаво и влажно във Варна.
Днес имам други задачи, които за щастие успявам да свърша от вкъщи:) Mr. Green А то днеска е малко по-духовито времето вънка, нищо че градусите ми се струват същите:)

# 130
А, точно така, Коонке, нещо такова ми се получава- просто си обичам вкъщи. Но нали се сещаш колко им е добре на децата да заменим за кратко панелката в София с голяма къща, голям двор, тиха и спокойна улица и куп деца на тяхната възраст.
О ,несъмнено ,вилата или къщата на село е прекрасно ,но да сме си сами там Simple Smile) При бабини повече от ден ,два не мога да стоя, а те хората се спукват да ни угаждат ,готвят, забавляват ,но не ми е комфортно, и като дете бях същия чешит и никъде не исках да ходя- лагери ,бабини или екскурзии с класа Sad
В Англия съм Sonderzeichen ,но докато си пишех и пекна и слънце (22 градуса)- нормална гледка тук ..

# 131
  • UK
Ех, как искам и тук да завали ама много искам нали Crazy
Тите споко аз тоя го увиках вече, вчера  hahaha Ти как мислиш, че ще го чакам да ми се качи на главата ли Joy
И аз спах и кафе пих Mr. Green сега се чудя newsm78 какво е на ред да изям hahaha hahaha hahaha hahaha
Контеска а какво е ДК? Аз с две деца на лято/пролет Praynig незнам, дали ще се справя и пюретата да им правя Rolling Eyes аз, май ще мина на варианта, каквото предлагат в магазина
Mr. Green

# 132
ДК- детска кухня. Peace
Аз в началото варих на, пара, правих, но на втория месец ме напусна ентусиазма и купувах.
Тук е такава жега.
 Hug

# 133
  • при късмета
Привет,
сготвих за днес, пълнени чушки, както винаги без чушки  hahaha.Малкия не ги яде и правя ориза до готовност в тенждерата и готово, много ми е по-лесно.
J_M_M по този начин домуоправителя ме беше оставил веднъж без интернет.Окабеляването е вързано към бушона на осветлението на мазето и той видял, че някой забравял лампите и отвъртял бушона ненормалника  ooooh!. Разкарвах хората от интернета за тоя дето клати гората, като ми казаха каква е причината побеснях.
Вале ще се наиграят децата.Не се ядосвай на майка ти, нека да подишат малко въздух.
Майка имаше приятелка от Враца и ходехме две лета на гости.Тя беше в последните къщи до гората, при паметника на Ботев, невероятен въздух и тишийна.
И моя мъж прави всичко вкъщи. От колата до шпакловки.Преди два дни сменява ключа на фурната на печката.Само телевизорите вкъщи се поправят от сервиз, нищо друго. Най-мразя мъже дето ръцете им са в .... То не може от всичко да разбира, ама елементарни неща да не знае как стават.
Само вече не го карам да мие врати.Веднъж го накарах и той с един приятел а нарязаха с брадва  ooooh!, барабар с касата, сега има свод  Joy За прозорците им казах да не ми помагат  Joy
Малкия си прави плаж на балкона, а аз ще използвам да измия прозорците
До после

# 134
Коконка -ДК (детска кухня) Simple Smile)
Аз сготвих вече боб с немска наденица и пишем с детето букви (тоест тя пише,аз пиша тук и хвърлям едно око ) . Много ми е хубаво като е хладно  ,хич не долюбвам слънцето и горещините.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт