домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 662
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Монтана
Здравейте момичета
Благодаря  на всички за милите пожелания!!!

Иначе ние сме добре аз не се включвам защото при нас е всеки ден едно и също. Само мога да се похваля, че оправихме на дребната всичките зъбчета (4 броя) и тя се държа много геройски.

Цитат
За лекаря за МЕН е важен, не само апарата, а и човека зад него, както и да е, намерих си вече къде и при кого, няма да ви занимавам повече Stop
Абсолютно те подкрепям, че не е толкова важен апарата а по-важен е човека които стои зад апарата.

Днес отново ми се обаждаха от ХЕИ-то да ме питат дали ще слагам ваксината на щерката, но аз категорично съм решила че не желая а те само ми досаждат.

# 256
  • София
И при нас всеки ден е едно и също,няма какво да пиша. Grinning
Поне да ви пожелая хубав ден! Hug

# 257
Здравейте.При нас е много горещо,Малката спи,a аз ще си пусна филм.Това е,по-късно ще мина пак .  bouquet

# 258
  • UK
tanq_mt Hug
 а защо ти звънят от ХЕИ-то не ги ли поставя ваксините ЛЛ на децата? От приятелка знам, че някак си с някакъв документ можели да се отложат за известен период от време Crazy
Мария 27 Hug да така си е, ама какво да се прави Crossing Arms

# 259
  • Монтана
tanq_mt Hug
 а защо ти звънят от ХЕИ-то не ги ли поставя ваксините ЛЛ на децата? От приятелка знам, че някак си с някакъв документ можели да се отложат за известен период от време Crazy

Принципно ни ги слага ЛЛ ваксините, но тази за рака на шийката на матката не е задължителна и си мисля че много майки е отказват и те започват лично да атакуват, защото имат регистър на момиченцата които тази година навършват 12г.

# 260
Ех, здравейте:)
Тежък ден, който започна в 6, както всяка сутрин, но направо днес се скапах  Mr. Green
Сутринта бях на изследвания, след това имах друга работа, а после с шефа ми имахме една среща. После пък той благосклонно ми разреши да се прибера по случай 15ти август утре и да работя от вкъщи Mr. Green, забравяйки че имам още една работна среща днес в 17.30.
Та, прибрах се в нас и като се метнах ............... всичкия пипер от снощи, който изпекохме с мъжа ми го изчистих, пакетирах и прибрах; избуших нов и го топнах във вряла вода, че ще го пакетирам за пълнене да си имам за зимата ............ и настана една жега в кухнята, не е за говорене:) хахахаха:)
После пуснах прахосмукачка, метнах стирката, прибрах прането, което съхне от сутринта, изкъпах се и си направих едно кафеееее.
 И сега чакам да стане 16часа, че отново да излизам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пък мъжът ми иска довечера да излизаме по плажа с приятели .......... Simple Smile

Хортензия Мушкатова, никът ми означава "специален знак" - смисъл нито е буква, нито е цифра, нещо като символ:)
luss, с тия тестени деликатеси ще съкрушиш някого:)  Heart Eyes

Отивам да си оправя косите буйни, че днеска реших да не се изправям, а да съм с вдигната коса - то голяма жега .............изправям и изправям и пак от другия край се завива тая ми ти коса   bouquet
Таня, като не е задължителна с какъв мотив "тормозят" хората по телефона? Аз имам специално мнение за ваксините, но то не е за тази тема, но все пак това със звъненето ме заинтригува

# 261
# 262
  • при късмета
Имах ужасен, ама ужасен ден  Sad

# 263
Мама-коко,  Hug

# 264
  • Талант на 2012,2013 г.
Мама Коко... spoko

# 265
  • при късмета
Благодаря, момичета   bouquet
Отивам да лягам, този път като стана наистина ще е утре.
Лека нощ  Hug

# 266
Имах ужасен, ама ужасен ден  Sad
Добре ли си ?  Hug Hug
luss Не ни подкокоросвай с тези бебета ?  Heart Eyes
Sonderzeichen Леле, ти си машина направо. Сега видях,че си и бременна ,пази се повече и само разходки и приятности  Hug
Кокона20 - кога е 4Д скана?
Ние гледаме по Дискавъри едно филм-че за планетите ,детето заспа ,утре ще ходим на обяд у майка и ще оставям детето до неделя . Ох,така го чакам да се наспя до 11 в петък и събота ... Дори и два пъти в годината за по 2-3 дни помощта си е помощ и е така ценена и чакана   Heart EyesДа ми е жива и здрава маман !

# 267
Нещо много замря темата, момичета, къде сте?
Два дни бях на зъболекар, приключих за сега, но октомври ще ходя пак. За капак съм си изгубила здравната книжка, сигурно е набутана някъде, но не я намирам. ЛЛ днес ми каза, че трябва да подавам заявление в ЗК за преиздаване и да чакам около 30 работни дни. Кое е толкова сложно, та да изисква месец работа?
Луси, не успях да направя тази сутрин нищо, че се успах, а после трябваше да тичам към зъболекарката. Утре ще стана рано и ще се развихря в кухнята. Бях чела в стара тема една твоя рецепта за високо кръвно - 1с.л. царевично брашно и 150 мл вода. Брашно от магазина, фино, едро смляно ли, и после само водата ли се изпива или трябва и брашното да се изяде? Ще съм ти много благодарна да ми кажеш.
Като преглеждах старите теми виждам, че много момичета са писали редовно, а сега никакви ги няма, защо така? Ерма, Мама Цоцоланка, Славка, Креми Анев, Милена, много са...
Мисля утре да ми е ден за почивка, пазаруване и шляене по магазини. Днес готвих за един полк, та утре ще пропусна.
Ангелчето не се е появявала и тя. Четох вълненията й в трета тема оня ден и се зачудих какво ли правят с бебка.
Мари, как сте?
Марче, не се ли завърна вече?
Коконче, какво става с ехографа? Избра ли вече кошара и количка вече?
Мама-Коко,  Hug
Оставям ви, ще пушна един фас и бегом в палатката. Мда, спим в палатката с щерката. Три вечери заспива сама в нейната стая, но аз после трябва да съм там. До сега никога не е заспивала вечер сама в друга стая, все е трябвало да има човек при нея. Така, Коконче, нали се чудеше какви ли щуротии трябва да правят родителите...

# 268
  • София

Луси, не успях да направя тази сутрин нищо, че се успах, а после трябваше да тичам към зъболекарката. Утре ще стана рано и ще се развихря в кухнята. Бях чела в стара тема една твоя рецепта за високо кръвно - 1с.л. царевично брашно и 150 мл вода. Брашно от магазина, фино, едро смляно ли, и после само водата ли се изпива или трябва и брашното да се изяде? Ще съм ти много благодарна да ми кажеш.

Няма значение колко финно е смляно брашното... Изпива се само водичката. ММ редовно така сваля високото кръвно.... Нямам личен опит, че моето е много ниско Peace

Лека нощ.
Утре ще се подстригвам, ще подстригвам и малкия.
Днес бяхме на гости, изкарахме чудесно Peace

# 269
  • Талант на 2012,2013 г.
http://zadoma.rozali.com/praznici/p5945.html

Почерпете се за мое здраве, мили мои...Нося името Мария. Мама и татко на времето решили, че трябва на този ден да имам имен ден.

Общи условия

Активация на акаунт