домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 643
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • UK
Момичета, почерпете се
  cook  Party Time newsm18 Днес нашето слънчице става на четири месеца  Heart Eyes

Ехоооууууу  Crazy
Стефче живо и здраво да ви е малкото съкровище   bouquet Hug
Марче и аз искам там Crossing Arms Joy
Смърфи се загуби?

Мария27 отиде за 2-3 дни на курс, утре се прибира, но на 2-3 септември, заминава отново и този път за 6 седмици Rolling Eyes
Ангелчето де е? Бебка много е порастнала видях я аз във Фейса видях Mr. Green Hug
Мари  Hug Hug Hug

Луси много хубава закуската пак   bouquet

# 466

Благодаря ти, миличка!  kiss Kissing Heart

# 467
Стефи честити ви четири месеца  Hug много неприятно с хазяите  Naughty
Коконче бързо ще минат мила  Hug
Хортензия и аз откачам с Емо , нормално е , ама то моето терминаторче е диво като за 10 момчета... Добре,че баща му вечер го поема и си ходят навън двамата иначе тотално ще откача...
Момичета имаме бебе, тази нощ се роди , казва се Даниел Матиас 2900 , 49 см. Много съм щастлива   ylinfant  ura
Аз отивам на едно интервю за работа довечера стискайте ми палци и после заминаваме в Перник при бабата и дядото  Party Party Party
Марче страхотно изглежда хотелчето, къде е в Гърцията? Hug
Мари  Hug Hug Hug

# 468
  • при късмета
Здравейте,
Стефи Честита ви месечинка! Леле колко са нагли тия хазаи  ooooh!
Мария Честита ви радост! Да е здраво и щастливо!
Аз ще почакам за племенник още месец и половина.
Мари  Heart Eyes
Марче чистенето ще те чака и като се върнеш, сега бегом на почивка
Имам поръчка за леща и отивам да готвя

# 469
Здрастиииииииии  Grinning
Момичета, сами сме днес и утре с Ванко на къмпинга. Стискайте палци всичко да е наред, да няма дъжд, вятър, бури, земетресения, и случайно да не си напъхам бобено зърно в носа (по Пипи) и такива ми ти работи. Нашият тати замина да се труди тази сутрин в 4:30, след 2 часа шофиране е бил на работа...Лудница. В неделя около 11 го очакваме. Засега положението е ок, с изключение на това, че Ванко беше попаднал в някаква серия от падания тази сутрин (нищо сериозно, за щастие). Сега го чакам да се наспи и ще слезем до плажа.
Стефи, честита четвърта месечинка на Стефчо, да ви е жив и здрав!  Hug
П. П. Докато пиша, убих няколко мравки, които ми лазеха по клавиатурата. Романтика!

# 470
  • UK
Здрастиииииииии  Grinning
 и случайно да не си напъхам бобено зърно в носа (по Пипи) и такива ми ти работи.
П. П. Докато пиша, убих няколко мравки, които ми лазеха по клавиатурата. Романтика!

Ох Вио Crazy ама откъде го измисли само  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Марчето
стига е шетало  Naughty да бяга на почивка, да не ида, аз вместо нея  hahaha

Стефче такива хазяи мислех, че има само в БГ Money

# 471
Здравейте дами!
Честита месечинка на Стефан!
А мама да не се ядосва с глупостите на хората.Тегли им една и налей чаша вино да полеете с тати повода днес.
Мария честито бебче !Успех на интервюто.
Мари Hug
Отивам да си направя салата.Днес сме месоядни с Емил.Купихме си луканка и пуешко .Той вечеря сега е ред на мама.

# 472
Ох. Ден първи мина, остават две нощи и един ден. Обаче не е работа за сама жена, да знаете. Поне не с малко дете, че и бременна  Crazy

# 473
Вио, ти си като мен. И аз ги правя едни такива, дето другите все ми се чудят на ума. Отпусни се и релаксирай, няма да ти се падне скоро.
Днес два пъти писах, но не знам защо не ми е публикувано.
Мария, честита ви радост! Да ви е жив и здрав! Интересно име?
Стефи, много насъбра напоследък - колеги, хазяи. Тегли им една благословия и си гледай съкровището.
До сега правих палачинки и излапах 8 със сладкото от вчера.
Сега ще лягам, че цял ден ми се вие свят. Лека!

# 474
  • София
Добър вечер, то май си е утро, прекрасни.
Не мога да спя и обикалям къщичката, ту съм на терасата, ту взимам книга, после пред монитора, после пред телевизора....луда работа . Имам си едни мисли в главуната и скачат ли, скачат.
Мария, честита радост! Успех ти пожелавам на интервюто!!
Мари,  Hug Искам да спиш, много да спиш. Това е.
Къде са другите красавици и другарки наши  newsm78 Ерма, а Славунка.-мравунка никаква я няма, Дари, и една китка имаше, Ангелчето....и още други..Ще ви глобявам, да се появите! Ще пиша отсъствия!
До сега правих палачинки и излапах 8 със сладкото от вчера.
Как осем бре, девойко много са, ама са прекрасно вкусни, нали  Simple Smile
Марчето[/b] стига е шетало  Naughty да бяга на почивка, да не ида, аз вместо нея  hahaha
Коконооооо, ела с мен. Знаеш ли как хубаво ще те гледам, като писано яйце и на раСодка ще те водя из Солун, на сладолед.  Heart Eyes
Отивам да спя с хапче, иначе няма да стане. Лека ви!

# 475
  • UK
 wavey

Марче ако можех да пътувам с най-голямо удоволствие Hug

Мария честито ви бебче   bouquet

Хайде добро утро от една ранобудна  hahaha

Вио аз ти се зачудих, че се наемаш да оставаш сама, мен у дома в къщи ме  е  страх, пък ккаво остава на чуждо място ooooh! Joy

# 476
Мари, моите съболезнования. Бог да прости съпруга ти.  Flowers Rose Flowers Rose

п.п. Имах проблем с нета и затова отсъствах.

# 477
  • София
Добро утро, момичета!

Фортунче, липсваше ни Hug

Стефи Честита ви месечинка с малко закъснение!   bouquetЛеле колко са нагли тия хазаи  ooooh!

Мария
Честита ви радост! Да е живо, здраво и щастливо!

Коконче, ранобудничке Hug

Марче, то е пълнолуние беше преди 2 дена Joy, затова не спиш...

МариHug

Петьо вчера падна, има ожулено коляно, не е много, ама вчера орева площадката, та вървеше ..., в банята викаше... - не му се размина с яка плесница по дупето.. за да го боли повече от коляното... Mr. Green Mr. Green Mr. Green И сега казва, че го боли, обаче сме на рожден ден и а сега да го видим... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
Здравейте, мнооого отдавна не съм влизала, но в отпускарския сезон май така се получава. Бях малко на почивка в Търновско, с.Емен - приятно, тихо и спокойно място, подходящо за деца - комплексът се казва Имението, имат сайт - може да разгледате. Определено става за уикенд, ние бяхме 4 дни - множко ми дойдоха, защото няма много къде да се обикаля, екопътеки и т.н. Аз съм по активния туризъм, просто не мога да се излежавам дълго време. Сигурно затова не обичам и плажа, нищо че съм от Варна. Аааа и съм достойна конкуренция на Марчето - в чистенето ми е стихията. Бяхме и малко в София при съпружието - обичам го този град, но доста ми е притеснено, че в най-скоро време ще се пренасям там - просто на стари години, на квартира, всичко наново, нооо това е правилното решение, знам го! Чао засега, прията почивка на всички!

# 479
Тая нощ нещо не ми беше ок нервната система.
Искам да заспя, а не мога.До 5 съм се въртяла като луда.Е нямаше заспиване.

Общи условия

Активация на акаунт