домакини-първи сезон/седемнадесети епизод

• 38 619
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • UK
МАРИ  Hug

скоро, след седмица Rolling Eyes ще мога и вечерите да съм с теб, тук от разстояние пред коомпа Crazy

Какво ми става незнам, но вместо да се радвам  че се завърна ooooh! аз само като го погледна и започвам да рева, защото се сещам, че ни остава само седмица заедно ... луда съм, нали newsm45 smile3518

Луси  Hug

# 496
Що да си луда? Любов е това. Е, и малко хормони де  Mr. Green

# 497
  • София
Преди половин час се върнахме от детски ЧРД, 4 часа са минали незабележимо, Петьо доволен.
Миленка има 39,2.... не й боли нищо, дори е гладна... дадох аналгин...

Няма да спя тази нощ, ще сложа алармата на всеки 2 часа, че дай Бог на всеки да има такъв сън... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 498
  • Талант на 2012,2013 г.
Ние пак с проблеми... от няколко дни синът ни ми сподели, че "сърцето му прескача" както се изрази той... Сега е нощна и пак така... Пратих го да вземе валидол и да сложи под езика. Напрежението взе да си казва думата, мамка му...

Луси и Миленка с тази висока температура... трябва да се търси огнището.. не може да вдига без да има нищо. Rolling Eyes

И аз ще будувам.

Ще се наспим някога...

# 499
  • София
В понеделник кръв - пълна картина и урина...
А трябва ли направление?

# 500
  • Талант на 2012,2013 г.
Виж това не знам. То май зависи и къде ще го правите ама ако някой знае да каже.

# 501
  • София
Ще взема на всеки случай, поликлиниката ми е под носа, ще съм в 7:30 пред кабинета... После към 9 ще заведа Миленката

# 502
  • при късмета
Мари  Hug напрежение е и за него. Той гледа да подкрепя теб и ти гледаш да подкрепяш него, защото преживявате една болка. Ако разчитате на преценката на ЛЛ, нека все пак да го види.
Луси, мисля, че ще трябва направление. Даже кръв и урина май са задължителни веднъж годишно и ако не й е правено тази година не би трябвало да е проблем.
Боли ме главата, МЦ и той и умирам за сън.Мойте легнаха отдавна, аз к`во се мотам

# 503
Привет!
Много дълъг ден! Да си похваля чаветата: малкото спало 3 часа - о, чудо! Та и маман е поспала. А ние с каката се плицикахме в басейна. Престраши се, до сега не е била на басейн, а на морето не можем да я накараме да влезе до последния ден. Та много съм доволна и от двете.
Аз пък си купих рокля и чехли, на децата обувки, книжки, боички. С една дума - релакс.
Мари, много преживя синът ти, няма начин да не избие някъде. Вземи му нещо успокояващо, но по-безобидно, като мента, глог и валериан - има тинктура, има и хапчета. Но най вече му трябва почивка и нещо, което да му ангажира вниманието, нещо приятно и позитивно. Наясно си, че това се отнася и за теб, нали? Не ви е никак леко, мила. Искам да ти помогна някак, но не знам как. Пиши, ако имаш нужда, каквото и да е.
Коконке, не плачи!:-)
Луси, какво да ти кажа, гадна работа! И ние бяхме зациклили така с голямата, докато не попаднах на д-р Петров, УНГ- детски, но той е в Пловдив.
Допивам си кафето и лягам.
Лудото Ленче, ъъъ...  Марче спи ли тая нощ?Stuck Out Tongue

# 504
  • София

Лудото Ленче, ъъъ...  Марче спи ли тая нощ?Stuck Out Tongue
А, лудото...в никакъв случай лудото, то направо си е диво, ненормално, необуздано, шантаво Ленче!! Ще спя аз, та да си губя времето със сънища, не!! Мислите ми скачат и покриват нови  висоти на висок скок.  Simple Smile  До преди малко гледах "Жега" по телевизията за пореден път, сега един филм хванах на ужасите, та ще спя, не!  Насипах захар в/у едни малини, та утре и сладко ще направя. Ще ви почерпя.
Людка, бягайте на доктор. Така температура  без причина не се прави. Вероятно има някъде инфекция и не е доизлекувана.  Не е задължително кръв. картина да е лоша и да показва нещо. Затова направи СРП, той най-вече ще покаже дали има инфекция  /това е С реактивен протеин/ и утайка също да ѝ се пусне.  Дано да се оправят нещата, ама като ги зная какви са доктори тъпанари, на кого да вярваш и да се довериш. Хем си плащаш като поп, хем работа не ти вършат. Мръсници! Много ги мразя, даже силно ги мразя, ама без тях...още по-лошо.  Кажи ни какви са резултатите, ние ще ти ги разчетем на минутата. Хайде, успех!!
Вече ще си лягам спокойна. Всичко съм си свършила, всичко е под конец в онзи апартамент. Край!! Много съм уморена и значително заслабнала  Simple Smile минус шест килограма. Ще се свършааааа, другарки мои, ще ме търсите из буквите някъде.  Simple Smile
Лека и спокойна!!   Hug

# 505
Пребори аспиратора, а?
Ще питате що не спя по никое време? Дребното се мята като шаран на сухо. Май избиват долни кътници, че тя все по два вади. Чакам нощта, в която ще легна и ще спя до сутринта.

# 506
 wavey моето момче стана да ходи за риба и аз се разсъних та ето ме тук.
luss поискай направление , не са безобидни тези температури.Аз съм на мнение като Марчето за лекарите, много походих за последните години, докато открия читав  Sad , сега уж проблемите са решени но ....  По повод напавленията преди месец правих профилактични при ЛЛ гледа писа и заяви , а то при младите кръвна картина на 5 г ти си правила преди 3 така че няма тази година, приемало се че като са млади хората са здрави  Shocked
Марѝ нека да си обърне внимание , определено това напрежение му се отразява .

# 507
Мари никак не беше малко това което преживяхте ти и синът ти.И аз съм на мнение вземи му Валидол защото помага и успокоява много особено в състояние като вашето. Hug

# 508
  • Талант на 2012,2013 г.

Благодаря ви. Прибра се от нощна и легна за два часа. После има служебни задължения и ще излиза. Да, тази нощ след валидола се почувства по-добре. Ако видим, че нещата продължават утре може да отидем до личната за една кардиограма. Ще преценим.

Иначе...пустош...............в душата ми.

# 509
Добро утро, абе тук май всички сме едни кукумицини - не можем да спим, рано ставаме, поне аз съм в тази група. То съм и сама от вчера - детето замина с приятели на планина, та затова сигурно и не спя. Ама трябва да свиквам, сега като замине за Англия ще е още по-трудно. Те затова, Марче, ще идвам към София - чисто, мръсно, ама поне ще сме двама. Ще черпя опит от тебе за почистване на аспиратора, че и мен там ме чака един - мръсен е меко казано. За лекари си говорите, Люска, да не са някакви по-специфични алергии - на малкия ми племенник откриха такива и се оказа, че от тях му е сринат имунитета. Иначе и аз смятам другата седмица да се преборвам с личната лекарка за направление, че в последно време за нищо не дава, и то при положение, че съм от тези дето искат максимум 2-3 пъти годишно. Отивам да си спретна едно диетично меню в стил 90-дневна диета, чао засега.

Общи условия

Активация на акаунт