150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 182
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
А Фея къде се загуби напоследък?

От Ева има ли новини?

Соу, ако направя половин доза, предполагам че пак ще стане, нали?  Цяла за нас ще е много.

# 496
екстра хляб замразявам (както и всичко останало,де,ако не е картоф и ориз)
*
Имаме и завещание (лигъл зум) и застраховки живот (аз -две,една през работа,една частна през ТрансАмерика,бащата на децата-само частна) и такива за дълга болест.Така са помислени,че да покрият къща и евтин колеж за децата в случай на случка с един от нас,другият ще трябва да бачка както сега че и малко отгоре. Завещанието е много стики по много параграфи,вкл и законо свързани.
*
Защо се скача за късмет на 1ви учебен ден? (за водата и здравеца знам Mr. Green).
*
РВ-та са голям рахат ако има мъж,който да се занимава да кара туй чудо,да се оправя с тегличи, да окача и пр.Аз понеже не разполагам с такъв, ръгам 3 деца в палатка за 30кинта от таргет и всеки оцелява както може Joy

# 497
Мишки, нали ти беше споменавала, че около вас имало комари с Нилски Вирус? При нас вече два месеца третират и все намират по някой в някои от парковете. През седмица-две получавам и-мейли от парк дистрикта къде са намерили този път и че продължават да третират... Уж едно ухапване не било опасно за повечето хора, но все пак ми е на мисъл при излизания привечер. Някой друг с такъв проблем?

# 498
Зоуи, когато споменах, бяха намерили в големия град на час път от тук.  Но преди 2-3 седмици мъжа ми каза, че вече и в нашия район са намерили.  Като излизаме съм облечена от-до, или се разхождаме и гледаме да не се спираме.  За опасности не искам и да чета, че ще ми настръхне косата.  Все се намира някой нахал да ме клъвне, много ме обичат.  Дано няма последствия.  Иначе има хубави препарати, ние ползваме (аз в момента не) Off! с голям процент Deed.  Малко прозрачно фъш-фъш шишенце със тъмно синя капачка.

# 499
deet е великата химия!

# 500
Скрит текст:

# 501
  • USA
Защо се скача за късмет на 1ви учебен ден? (за водата и здравеца знам Mr. Green).
За фотогеничност  Mr. Green.

# 502
Знаех си, знаех си аз, че съм пропуснала нещо! Здравецът! Хем съм наводнила двора със здравец...

Вода поляхме по традиция и за да съм сигурна, че късметът ще хване дикиш и двамата поскачаха в локвата си, а аз имах няколко секунди да заснема епохалното събитие "моето чаве тръгва на училище!"

# 503
 ako някой все  още не го е видял това http://www.youtube.com/watch?v=keZ8YJUYj0U
много ми е весело.

# 504
  • The QC to be!!!
Со Уот Laughing този клип ме разсмя до болки в корема....  Joy

Агент, чудесни снмки както винаги на порастналите малчовци.. Крис изглежда не само на височина порастнал, но и като го погледнеш изцяло... Да растат здрави и успех в училището...

На фея принцесите ги изпуснах, но не се съмнявам, че са чаровници.  Peace

Анет, само да кажа, че домашен хляб като се замрази, не винаги след размразяването става за ядене... зависи как е правен и колко е пърхав. При нас се е случвало хляб правен само със сода, после е някаква отврат да се яде.  Blush Може грешката да си е било в нас де.

# 505
  • USA
Някой правил ли е телешко варено в слоу куукър, да сподели как става? Интересува ме какво точно трябва да е месото.
Аз най-редовно замразявам домашен хляб с мая.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 01:04 от Winx

# 506
Пък аз съм в София и много ми харесва.

# 507

Защото си за малко.  Whistling

# 508

А Гери каза- Мамо, знаех, че обичам България и София, но не чак толкоз  Heart Eyes. Каза, че не иска подаръци, иска само билети, за да се прибира  Simple Smile

# 509
Билети?! БИЛЕТИ!?!?! Кой каза билети! Дайте ми билетиииии! И Москва обичам, и за Тел Авив умирам, за Ливан мечтая, и на шерпа ще стана само да стъпя в Перу, а за България не ми стига речника! И за Долна Диканя ще хукна начаса, само някой да ми даде билетите!!!

Общи условия

Активация на акаунт