"Доверие - какво се случва с този фонд"

• 21 628
  • 187
  •   1
Отговори
# 45
  • България-Швейцария
И къде да се премести човек, като навсякъде е едно и също?
Който и да е фонд, в една и съща държава се намират, различни пипала на един и същ октопод движат нещата.
Ако имаше вариант да ги преместя тези отчисления в Швейцария, нямаше и да се замислям, ама няма.

# 46
  • София
Ами както се вижда от статиите , те и Алианц са в подобна схема ? ooooh!

Последната година ако не се лъжа Алианц беше с най-ниска доходност. Но от друга страна тимаджийският фонд беше с най-висока, което няма как да не е нагласена схема за привличане на повече клиенти и после  Whistling
Алианц ми пращат през някакъв период от време едни листчета с информация какво се случва с парите по моята партида..... така добре ги управляват, че за последните 12 месеца, въпреки ежемесечните удръжки, които правят парите са станали по-малко от колкото преди година ooooh!

# 47
Средноаритметичната доходност за периода 2008-2012 е минус при всички фондове с изключение на Топлина, но там беше малко над нула - 0.10%.

# 48
Аха, и "Доверие", уж с най-добро управление, регистрират приходи с отрицателен знак. Ма направо не ми се коментира, ту-тууууу и пак, и пак.

# 49
  • България-Швейцария
Аха, и "Доверие", уж с най-добро управление, регистрират приходи с отрицателен знак. Ма направо не ми се коментира, ту-тууууу и пак, и пак.
Ми - криза Whistling Техни задокеански колеги с подобно добро управление ни я докараха.
Ако не друго - за да могат да се оправдават с нея поне  Whistling Whistling Whistling

А ония да си носят греховете, не мога да ги съдя, толкова омерзена и отвратена съм.
Там е работата, че не ги носят, айви - изобщо не им пука, за капак гледат и отвисоко, това точно пък ме докарва до истински бяс.

# 50
За мен големият риск за Доверие е продажбата му на неизвестните люде от United Capital.

Другото са медийни войни на местна почва.

# 51
  • n/a
Всички тези фондове един *** ги е правил.
И е последна мисъл за бъдещите пенсионе-
ри. Жалко за онези, които се надяват на те-
зи пенсии. Абсурдно е да се дочакат. Сега
просто някой някого е нарочил, ще го помо-
тае по медии, па ако може и да му прибере
бизнеса накрая.

# 52
  • Варна
За мен големият риск за Доверие е продажбата му на неизвестните люде от United Capital.

Другото са медийни войни на местна почва.

Тц, даже няма нужда да го продават. Атаки по медиите и интервенция на внасящите са достатъчни.

Всички тези фондове един *** ги е правил.
И е последна мисъл за бъдещите пенсионе-
ри. Жалко за онези, които се надяват на те-
зи пенсии. Абсурдно е да се дочакат. Сега
просто някой някого е нарочил, ще го помо-
тае по медии, па ако може и да му прибере
бизнеса накрая.

Peace

# 53
Промених заглавието на темата отдавна, не знам кой и защо я върна отново  Peace
Ще пробвам пак....ама не зависи от мен явно. Пак повтарям, че цитатът е от новините на ТВ7

Агентите на Алианс наистина минават със списъци в ръце  Peace
като знам каква драма беше да разберем къде е служебно разпределен мъжа ми преди 2-3 години, как така те имат тази база  данни не знам  Rolling Eyes, редно ли е  това  newsm78

Президентът и той мисли за нас:
http://www.blitz.bg/news/article/215468

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 14:53 от raja_nikol

# 54
След няколко години като се появят първите пенсионери осигурени в тези фондове, тогава ще е воят настана.
Ние мислехме да се местим ОТ Доверие, но настоящата пропаганда против този фонд ни спира.

# 55
Ние мислехме да се местим ОТ Доверие, но настоящата пропаганда против този фонд ни спира.

Все още не е ясно дали е просто безпочвена пропаганда  Peace

# 56
  • София /Абсурдистан
Никога не съм си и помисляла, че някой някога би получавал пари от тези фондове. Убедена съм, че ще бъдат източени и откраднати всичките до един. Само е въпрос на време.

# 57
А най-интересното е, че всички приемат това като нещо естествено и неподлежащо на промяна. Всички са запознати с Играта, но единственото, което правят е да вдигнат рамене и са кажат:"Ами така е, нищо не може да се направи". Най-много да напсуват експресивно и безпосочно в пространството.
Всички твърдят, че са знаели още тогава, че тези фондове са законовото легализиране на един пладнешки обир. Е, да ви кажа, още Ботев го е казал. Сетихте ли се кое?!

# 58
  • България-Швейцария
Точно срещу това вече има смисъл да се протестира.
Но не виждам кой би обърнал внимание, освен ако не намерим начин да спрем да плащаме.

# 59
  • София
Точно срещу това вече има смисъл да се протестира.
Но не виждам кой би обърнал внимание, освен ако не намерим начин да спрем да плащаме.
Няма начин. Удръжките са автоматични, преди начисляване на заплатата.
Тези фондове ми приличат на акцията за бонови книжки и масова приватизация.
Не чакам нищо от фонда.
От друга страна пак се подтвърждава мнението ми, че от държавата по всякакъв начин трябва да се крият приходи. Смисъла от данъци, здравни и пенсионни осигуровки е нулев.
Сега чакам да ме нападнат младите, умни и ентусиазирани мамчета.

Общи условия

Активация на акаунт