Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 503
  • 604
  •   1
Отговори
# 570
smileys много благодаря за отговора.   bouquet

# 571
  • София
Здравейте момичета,чудесни неща сте поделили и определено са от полза за нас!

kukulina искрено и от сърце се радвам за резултата ,който си постигнала...Надявам се и ние след 6 месеца да можем да се похвалим с такива резултати... аз 35 ми останаха да свалям,до сега съм свалила 6!

аз днес последен ПЗ и от утре нови 5 П!! Пиша рецепти на поразии и готвя като луда,винаги да имам храна,че ми е много слаб ангела  Embarassed за сега всичко е режимно и нито едно прегрешение,гордея се със себе си като се има в предвид ,повтарям Дюкан... (имах един опит за повтаряне ,който беше 2 седмици,разбрах че съм бременна и прекратих режима) та повтарям смело!

smileys добре ,че написа ония големи букви ,че кивито е за трета,че как добре ми стана на душатааа хахахахахаха

An.che изглеждаш мн добре мила и благодаря много за рецептата!

Nastiya днес ти пробвах рибката на тигана, и ходенето до WC не се забави...много успешен методдд...!!!!  Peace

Хубав ден момичета !!Много минуси от мен!  Hug Hug

# 572
Извинявам се за нахлуването - но имам спешен въпрос. Някой знае ли нещо за EVIQ? Видях, че последно е писала тук... бяхме познати... наша близка ми каза, че нещо много лошо се е случило с нея - знаете ли нещо? Някой познава ли я лично?  Praynig Моля се да не се отнася за нея  Praynig

# 573
  • Испания
Дано има някаква грешка.  Praynig И да напише някой, който знае нещо.

# 574
# 575
Нямам думи, разстроих се...нима е истина? Тъжно, трагично, много ще ми липсва, страхотен човек, изключително упорит и дисциплиниран...много ми е тъжно...дано е грешка...

# 576
  • Испания
Ужас! Не мога да повярвам. Снощи, като видях тук поста, ми се сви сърцето, търсих в новините на Русе и видях новината за катастрофата, но все се надявах, че не е тя.

Ужасно съжалявам! Такова слънчево момиче... Не знам какво да напиша.

# 577
  • Пловдив
Много тъжна новина ... толкова млад човек си отива Sad
Да почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose
Сила на близките и детенцето!  Praynig

# 578
Почивай в мир EVIQ !

# 579
ооо това е ужасно  Cry
RIP!

# 580
  • София
Ужасна новина!! Не познавах момичето,мир на праха й!!!
Тази година загубих двама мои близки приятели,просто какво става не мога да разбера... и то толкова млади хора да си отиват по такъв злокобен начин!!!  Cry Cry

# 581
  • Плевен
Господи, потресена съм! Всички тук са ми много скъпи и направо се наревах за Евчето в служебното WC... Не мога да повярвам! Повтаря се същата ситуация от края на август, когато по същия начин в катастрофа загина наш познат - именит художник - родом от Русе - Кирил Станчев... И отново душата ми е в траур и смут от тези нелепи катастрофи!
Незнам какъв философски смисъл да търся в това, белким се успокоя, но за мен е истинска трагедия, а какво остава за близките й, да не говоря за детенцето...Бооже! Ама как така се случва на толкова млади и прекрасни хора, бее ...

# 582
  • Русе
КАКВООО? Стига, това е нелепо, не вярвам. Какво говорите, в шок съм...........

Кажете, че не е истина бе хора...... Чувствам се ужасно..... Думите ми свърщват тук........

# 583
Толкова е жесток живота към добрите хора понякога! Жалко за детенцето й- остава сираче! Почивай в мир EVIQ !

# 584
  • Варна
Това е толкова... гадно...  Cry
Случва ми се за втори път - човек от форум, в който пиша и който никога не съм виждала, да си отиде така внезапно. Странно е - усещането е, че си изгубил близък...
Та до вчера сме обменяли шеги и приказки тука...
И дъщеричката й ми е Адашка...  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт