Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 504
  • 604
  •   1
Отговори
# 555
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добютро
Да се събудим заедно?

An.che страхотно изглежда!!!

balkanton браво! Радвам се, че задържаж килограмите!

Хубава, слънчева и отслабваща седмица за всички!

# 556
  • Плевен
Сладури, привет!
Нинче, мерси за кафенцето!
Само да се обадя, че вече съм си тук! Много командировки, много нещо! Поне няма поражения, ако не друго! Все пак - трудничко беше с режима по тези хотели, ноо винаги може да се избягват поне изкушенията. Всъщност те за мен вече не са изкушения! Но и надолу не помръдна кантара, затова от днес минавам на чисти протеини без никакви салатки, които незнам откога прилапвам!
Специални поздрави на Стайко! Браво за новите умения и квалификация!
Браво и на теб, Балкантон! Много ми е драго като видя такива волеви хора, успяли да си задържат постигнатото! Чудесна промяна и воля!
Ан.че , много добре - и за баничките, и за джинсите!!! Давай снимка на второто и рецептата на първото!
МамаМия, тук съм, мила и няма да се изложа, да знаеш! Никакви такива - да се спра на 80, както и Нинчето беше предположила! Нее! Само дето не съм минала и под тях, де! Но борбата продължава!
Не бях напазарувала след командировката и вчера имах много малко месце ..., както и кисело мляко... Довечера ще пълня хладилника.
Успешна и режимна седмица на всички!

# 557
  • Варна
Здравейте!
Чета си ви тука аз най-редовно, но не пиша, защото не може да се каже, че съм на режима точно. Ноо доста време бях - по-"старите" сигурно ме помнят...   bouquet
Искам да ми припомни някой, как стоеше въпроса с триците и бременните?
След трансфер съм, чакам да дойде време за тест, т.е. не съм доказано бременна, но не съм и "небременна", нали...  smile3521
Триците много ми помагат за перисталтиката, а сега имам огромен проблем с това. Дали е безопасно да си ги ям сутрин?  newsm78

# 558
  • Испания
Здравейте!
Чета си ви тука аз най-редовно, но не пиша, защото не може да се каже, че съм на режима точно. Ноо доста време бях - по-"старите" сигурно ме помнят...   bouquet
Искам да ми припомни някой, как стоеше въпроса с триците и бременните?
След трансфер съм, чакам да дойде време за тест, т.е. не съм доказано бременна, но не съм и "небременна", нали...  smile3521
Триците много ми помагат за перисталтиката, а сега имам огромен проблем с това. Дали е безопасно да си ги ям сутрин?  newsm78

Здравей!  Hug

Стискам палци скоро да се похвалиш.  Simple Smile

От книгата:

Протал  и   бременността

Идеалното напълняване по време на бременността е между 8 и 12 кг според височината, възрастта и броя на бременностите. То може да се окаже доста по-голямо при жени, предразположени към обезитет.
     Тези различни евентуалности са лесно контролируеми благодарение на различните подходи, които позволява планът Протал.

По време на бременността

Наблюдение и прости мерки. При жени, които прекалено много са напълнявали при предишни бременности или са наследствено обременени, или просто желаят да запазят линията си, най-добрата превантивна стратегия е да започнат да спазват възможно най-рано и през цялата бременност третия режим на Протал, приспособен към състоянието им по следните три начина:
- като консумират две порции плодове на ден вместо една;
- като използват мляко и млечни произведения (кисело мляко и извара) с 2% масленост вместо с 0%;
- като се откажат от протеиновия четвъртък.

Т. е. няма забрана за консумиране на трици.  Peace

# 559
  • Варна
Смайлсче, много ти благодаря за пожеланието...
Мисля да пробвам да се върна към триците, че с този Дуфалак вече...  Sick
Иначе всичко си спазвам - малко зор виждам с плодовете, че пусто хич не ги обичам, но ако има доказана бременност, ще се насиля да ям повече...
При мен лошото е, че така и не стигнах до трета фаза (започнахме стимулацията), а камо ли да си мечтая за четвърта... Ноооо нищо - само да има желан резултат, пък ще се връщам на трета поправка при вас!   bouquet

# 560
  • Плевен
Kali_tod, разбира се, че те помним, как да не те помним!!!
Дано всичко да е наред и да си зарадваш душичката с една бъдеща бременност! От сърце ти го желая! Ще добавя само, че даже е желателно да ползваш овесени трици освен за перисталтиката и като източник на магнезий. (http://www.moetodete.bg/zdravni-saveti/magnezii.html - като използваш разрешените храни за трета фаза, разбира се...) Така, че щом ти помагат - още по-добре! Но се насилвай за плодовете - фибрите им ще ти помагат за този проблем! Ако имаш желание виж и тази статийка - има примерно меню за ПЗ - за улеснение на чуденката "какво да ям днес?!?" - http://www.evropea.com/dukan_smesen_rezhim_menu.html   - седмично меню за ПЗ

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 15:06 от ArhMih

# 561
  • Варна
Благодаря ви много!
Аз нямам никакви чуденки какво да ям днес... Просто не обичам плодове хич и ги ям насила, защото трябва... След двете круши сутринта, сега изядох една малка чепка грозде и ми стана гадно. И пак никакъв ефект...

# 562
  • Плевен
Амии... тогава ще трябва да продължаваш с Дуфалака...

# 563
  • Испания
Благодаря ви много!
Аз нямам никакви чуденки какво да ям днес... Просто не обичам плодове хич и ги ям насила, защото трябва... След двете круши сутринта, сега изядох една малка чепка грозде и ми стана гадно. И пак никакъв ефект...

Предполагам знаеш, че Дуфалакът съдържа захар. По-добре пробвай с разхлабващи чайове.

При запек: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

Освен това много помага по 1 киви сутрин на гладно. Пиша го на Кали_тод, да не се заблуди някоя дюканка, която е в първа или втора фаза.  Peace

# 564
  • Варна
Ммммда, бях забравила за пшеничните трици... Аз ги използвам само за някои рецепти, но имам в къщи и ще заменя едната лъжица овесени с пшенични.
Хубави съвети... Към парафиново олио съм алергична, но това с топлата вода може да се пробва. Може да затопля и млякото, с което сутрин си правя триците!
Още веднъж благодаря!   bouquet

# 565
Kali_tod, успех и дано да се похвалиш скоро с 2 черти. Относно перисталтиката. Аз като имам такъв проблем вместо 3 супени лъжици овесени трици ям 2 + 1 ленено семе, но цяло, неначупено. И другото, което лично на мен много ми помага - сьомга на тефлонов тиган, но по-мазничка...Безотказно ми действат и двете...

# 566
Здравейте компания вчера навърших 6 месеца с  режима на Дюкан  Grinning и резултата е -22 кг.  Laughingдоволна съм от постигнатото и се надявам до края на ноември да стигна таргета си  Praynig
Мерки не мога да дам защото не съм се мерила но разликата е голяма вече летят отвсякъде комплименти колко съм отслабнала (някои искрени и добронамерени други не чак толкова-но важното е че аз се харесвам и чуствам страхотно )
Тази сутрин Кантарев показа 63.800кг.  Решила съм като стана 60кг. И да отида на пазар Laughingза нови дрешки за сега съм ОК със старите от преди няколко години когато бях на почти същите кг.като в момента
Сега съм на ПЗ за събота и неделя си правих заек с малки лукчета червени чушки моркови и чесън стана страхотен ,а в момента си варя от мойта зеленчукова супа с пил. Бутчета   chef
Та това е от мен за сега наслаждавам се на храната и слабея Laughing
 Hug за всички ви и дерзайте заслужава си

# 567
 JoyХа,добра ви вечер ,мили ми Дюканки и Дюканцииии! Hug
За всички,които пожелаха,ето рецептата на баницата:
  chef
За корите:
4 яйца
9 с.л.овесени трици
300 мл.прясно мляко 0,1%
Плънка 1:
250-300 гр.Извара
3 яйца
2-3 с.л.кисело мляко
1 ч.л.сода за хляб
Плънка 2/тиквеник/
1/4 печена тиква добре намачкана
подсладител/стевия/
канела
Яйцата се разбиват с триците,добавя се прясното мляко да се получи смес с гъстота като  за палачинки.Загрява се фурната на вентилация на 150 С,като вътре оставяме празна
тефлонова тавичка,леко омазвнена.Целта е да се загрее предварително тавата,преди да изсипем сместа.Изливаме с черпак от сместа да покрие дъното тънък слой и оставяме във фурната само да изсъхне кората/3-4 мин./Вадим и печем следващата.Получават се около 8-10бр.кори за баница.
Мажем с плънка по избор/1 или 2/и завиваме на правоъгълничета.Отгоре ги намазваме с малко от сместа и печем пак на 150 С до зачервяване.
Божествено вкусно е ,не се различава по нищо от истинската баница/тиквеник/!
Дозата е за 3 дни!
Ето и снимката с джинсите:

# 568
  • Испания
Кукулинче, честита половин дюканска година!   bouquet Страхотен резултат.  Hug

Анче, прекрасна си!  Hug На всяка нова снимка си все по-красива. Шапка ти свалям!   bouquet

От снимката и рецептата окапах клавиатурата. Благодаря, че ми позволи да я сложа в темата с рецептите. Така ще я намираме лесно.  Wink  chef

# 569
  • Плевен
Привет, сладури! Как сте днес?
Кукулинче, честито полугодие с режима! Страхотни постижения! Ще чакаме снимков материал! Моля, тееее! Тази промяна трябва да се отрази за стимул на всички тук! Дерзай и скоро ще си постигнеш желаните килограми!
Иии, Анче, перфектна си, душо! Браво! С тези джинси си трепач! Едно въпросче - няма ли да се счупят корите при нагъването или са мекички като палачинки. И дали не може на котлона да се правят в тигана...
При мен голямо въртене около 80-така и не минава надолу, и това си е!!! Но все ще прескочи той - няма къде да отиде! Все пак - две седмици не съм стъпвала във фитнеса, та днес вече съм си взела екипчето. Колкото и да замествах упражненията с ходене пеш - не става така, както с малко пот в залата!От вчерашния протеинов ден - 400 грама надолу и почти стигам предела..., но не се вижда още седмичката!
Мамче, къде си?
Хубав ден от мен!  

Общи условия

Активация на акаунт