Дюкан все още ни зове да ходим на море - 271

• 34 506
  • 604
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро Simple Smile

Радвам се на всички с минусови резултати Simple Smile Браво и за изкарания курс на Стойко. Дано да има повече доходоносна работа с този курс. Аз продължавам с ударния и днес ми е 7 ден .  За сега загубите са точно 2 кг ... Което за повторителен е добре Simple Smile Лек и отслабващ ден на всички

# 541
  • Русе
Добро утро, много сте изписали, но и аз като Гала не изчетох всичко, защото повечето неща бяха типични за детската градина.

Eviq пък е една от около 100 килограмови /не помня точното начало/ бивши дюканки и смело мога да заявя, че благодарение на Дюкан има по хубаво тяло и от настоящите 60килограмови дюканки. Тренирано и стегнато   Hug Hug Hug . Прекрасна си, възхищавам ти се на сериозността, стриктна и никога не нарушила "режима"  Naughty /аз мисля да си използвам емотиконките, те са точно затова  Mr. Green/ , добави спорт и изглежда сигурно по-перфектно от преди надебеляването. Поздравления, може само да е за пример на всички млади момичета включително и на мен Simple Smile

Колкото по стриктно се спазва режима, толкова по - добре. Колкото хора на Земята, толкова мнения, но е желателно да се спазва стриктно, наистина за хората с 30,40 и 50+ ако не е стриктно, само се замислите колко време ще се лутате във втора - около една година, след това ви чака още толкова, ако не и повече в трета и тука говорим ако се спазва стриктно, а какво става ако не се спазва...., аз лично имах да свалям 50кг и имах една година само във втора. Ужасно много ме плаши времето, ама разберете ужасно много. Дори сега знам кога трябва да ми приключи втора и това е чак на лято. Всеки ден живея в страх и се питам, ще издържа ли.Много ме плаши времето, всичката тази липса на плодове най - вече. затова колкото по малко имате да сваляте и колкото по малко прегрешения имате, толкова по-бързо ще постигнете целта и ще отидете в четвърта. Който издържа без толерирани, хич да не се доближава до тях. Това е мое мнение, аз използвам ли нишесте, какао или дори и кола, абсолютно винаги имам задържане, понякога и +. Но когато втора е много дълга / не говоря за месец - два/ няма начин, рано или късно се усеща нужда от толерирани.

Успех на всички и на мен, защото ми е нужен.   bouquet

# 542
Добра ви вечер компания  Hug при мен Кантарев се инати напоследък но все пак имам малки минусчета тази сутрин отчете 64.300 дано тази седмица да ме зарадва и да спадна на 63.900 за да променя линийката  Praynig вече се олавям как започвам да мечтая и чакам с нетърпение да видя заветната 5ца в началото ,но знам че имам още доста време до тогава
На 6ти този месец ще навърша 6 месеца с Дюкан и ще дам отчет  Peace
В неделя си готвих кюфтета от телешка и пуешка кайма и малко ги попрепекох   Embarassed та станаха много сухи ,не ги правя за пръв път но този път ги изтървах а и може би защото тел. кайма беше с по-малко от 5% мазнина и пуешката от гърди та направо трудно ги преглъщах за вечеря тъй като направих доста да имам за 2 дни вчера ги преработих нарязх ги на ивици в иенско тенджерче залях ги с кис.мляко 0% масленост сложих им сирене за мазане 0,2 масленост чесън чер.пипер и магданоз и ги врътнах за 10 мин. в микровълновата като на половината време ги спрях и ги разбърках е голяма вкусотия станаха  cook мисля редовно да присъстват в менюто ми през П дните
Това е от мен за сега  Hug лека ви вечер и да се похвалите с много минусчета утре   bouquet

# 543
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добрютро!
Стайко благодаря ти за кафето и честита ти квалификация! Дано скоро си намериш хубава работа и се върнеш в правият път с режима!

Трудно изчетох всичко, което сте написали тези дни, но мисля да го оставя без коментар.

maikinatati това с времето и мен доста ме плашеше...изкарах 1г. и 1м. в нея за да сваля 10кг. това просто не искам да го коментирам....но ми беше изключително трудно.

kukulina ха дано преместиш линийката скоро, а пък променените кюфтенца звучат интересно.

Nastiya добре е разбира се, но няма смисъл от повече дни в ударната фаза. Минавай във втора - там си има достатъчно П дни.  Mr. Green Извинявай, но някакси не мога да си представя, че нямаш време покрай детето да ядеш. Смисълът е в храната и то ако може по начесто. Идея ти давам, което аз правя обикновено събота/неделя - сварявам си бутчета, обезкостявам ги и в хладилника - когато нямам време само отварям мушкам в устата и продължавам с работата.

cveteto79 това с лекциите е наистина голяма главоблъсканица. Дано успееш да се справиш..

Иначе аз си спазвам третата - интересно, но съм -1,5кг. което естествено ме радва. Моят мъж, който си спазва свой режим силно наподобяващ режимът на Дюкан за 3месеца е точно -20кг., но както знаем мъжете доста по-лесно свалят.

Лек и отслабващ ден от мен!

# 544
Здравейте, момичета,

Благодаря на всички за съветите и коментарите. Лека - полека ще се организирам и ще се опитам като храня детето и аз да ям. Просто в момента малката е в някаква крива серия и изобщо като няма кой да помага гледам да поошетам из вкъщи , когато тя спи или да си приготвя нещо за хапване и то... станало 18ч ... както и да е. Сега почвам ударно готвене , за да има нещо за набързо. Макар че като готвя на мен, готвя на мъжа ми и отделно на детето. Не е лесно хич, но каквото = такова. Живи и здрави да сме пък "задника" ще го сваля бавничко, но ще замине Simple Smile

Лек и отслабващ ден на всички Simple Smile

# 545
Привет момичета,как ми е драго да ви пиша:),споменах за главоблъсканицата ,но наистина решение се намира ето днес например ще си се заредя утре за протеиновият четвъртък с мъфини и нискомаслено к мляко  не е толкова страшно ,само трябва организация ,вчера се харесах Simple Smile с едно панталонче ,аз скоро снимки не съм ви качвала ,но има тука една от това лято на морето ,ще ви я кача та да ме видите поне ,та аз не съм само "псевдоним" Обичам ви
Скрит текст:

# 546
cveteto79 Браво, чудесно изглеждаш   bouquet
Аз още боря плюса от преди няколко дни,мислех че бързо ще падне,ноооо за сега няма изгледи,иначе съм режимна и си карам по устав Simple Smile .
Напоследък често ми се случва да се храня навън,сядам в някое заведение и поръчвам,например пилешка пържола на скара или шишчета ,или зеленчуци на скара ,като предварително уточнявам ,че не искам никаква мазнина,нито подправки в салатата.Е направо се нагледах на неоправни сервитьори,и върнах сумати поръчки  #2gunfire .Или ще ми донесат зеленчуците на скара поляти доволно с мазнина, или ще овкусят салатата....,а днес беше върха на сладоледа обяснявам ,че искам 3 шишчета и салата без подправки.И какво получих шишчета на скара(пилешки)плуващи в мазнина  #2gunfire  #2gunfire и ме питат на салатата дали не искам поне малко олио  Rolling Eyes Оставих им ги да си ги ядат .Не ми го побира ума как като предварително уточнявам поръчката може да ми сервират такива неща,а веднъж ми донесоха вместо пържола на скара ,пържена на тиган .Върнах я и идва управителя да ме учи:След като сте на диета си поръчвайте на скара Whistling .Не му останах длъжна ,като го посъветвах като си наема сервитьори да им дава по едно тефтерче да си записват кой какво е поръчал #Cussing out
Оплаках се дано ми олекне ,че съм бясна.

# 547
  • София
Да се отчета и аз , днес 6-ти ден Ударен етап и - 4,600  Hug Hug

Сега съм си спретнала няколко неща за хапване,така и аз ще имам храна по всяко време...Защото и аз с тия две дяволчета,нямам време за нищоо!!! Чета ви рецептите ,пиша в едни големи тетрадки и определено ми идват идеи за много други неща (режимни разбира се)!
На този етап се чувствам и добре ,надявам се да изкарам до края!!!
Хубава вечер на всички от мен, и от сърце ви пожелавам много минуси !
  Hug Hug

# 548
Здравейте , Дюканки Simple Smile Видях че днес никои не е пуснал кафенце, та реших да съм аз Simple Smile
Едно следобедно кафенце от мен..

# 549

chefНе можах да се сдържа и да не ви покажа "Дюканска баница",импровизация
ала "Аn.Che" Mr. Green,която сътворих днес!
Досущ е като истинската,а едната част направих с тиква,и да ви кажа,вече съм
съвсем спокойна за Бъдни вечер!
Ще се лапа баницааа и тиквеник на поразияяяя!!!
Ура!  Joy
 Hug Hug Hug Смайлсче bouquet,трябваше да излизам и нямах време
да напиша какво съм ви показала.
При мен режима си върви по план,мнооого се кефя на новите си джинси,тоооолкова отдавна
не бях се виждала в панталон! Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 20:59 от An.che

# 550
  • Испания
Анче  Hug, каква е тази вкуснотия, миличка?  Rolling Eyes

# 551
Здравейте. Отдавна не съм писал. Даже едвам издирих форума  Rolling Eyes Как сте? Спазвате ли диетата? Аз съм качил общо 10 кг, но вече мусклна маса, понеже не спирам фитнеса. Ето моята промяна:
 http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/98bb63 … D0%B5%D0%B3%D0%B0

# 552
Здравейте,

От началото на режима съм вече - 5 кг, като вече съм във втора фаза.
Балкантон - БРАВО - страхотна промяна.
Исках само да попитам следното - От къде се снабдявата с Ескуиза Фитлайн? Днес обиколих и "Метро", "Карфур", "Кауфланд" и "Била" и никъде не намерих....

# 553
Здравейте на всички отслабващи.За първи път пиша тук,чета ви от няколко дни и почти съм се навила да я започна,но имам няколко въпросчета тъй като не можах да прочета всичко изписано дотук.Искам да сваля 5 килограма.Правилно ли съм разбрала-
ударен период-5дни
смесен-5 дни
преходен-5 дни
окончателно стабилизиране пак ли 5 дни?
Това не ми е ясно,кой период по колко дни  Shocked

# 554
  • Испания
Здравейте на всички отслабващи.За първи път пиша тук,чета ви от няколко дни и почти съм се навила да я започна,но имам няколко въпросчета тъй като не можах да прочета всичко изписано дотук.Искам да сваля 5 килограма.Правилно ли съм разбрала-
ударен период-5дни
смесен-5 дни
преходен-5 дни
окончателно стабилизиране пак ли 5 дни?
Това не ми е ясно,кой период по колко дни  Shocked

Здравей!

Ако нямаш книгата, може да си я изтеглеш от линка на стр. 1.

За 5 кг можеш да направиш ударен 3 дни, ако искаш 5 - пет. Втора фаза редуваш 5 дни на протеини и зеленчуци, 5 дни само на протеини до достигане на желането тегло. Трета фаза - по 10 дни за всеки свален килограм, т. е. ако си свалила 5 кг, правиш 50 дни трета фаза /5 х 10 = 50/. При всички случаи прочети книгата и стр. 1 на всяка дюканска тема. Режимът е сериозен.

Успех.

Общи условия

Активация на акаунт