Престиж -сити 2 - Приморско

• 6 676
  • 27
  •   1
Отговори
Ако някой е бил там, нека сподели отзиви, че във визит коментарите въобще не са хубави

# 1
Нека някой които е бил там да сподели

# 2
  • София
Да се запиша тук, че и мен ме интересуват мнения.
Май никой от този форум не ходи там  Mr. Green

# 3

Юли месец бяхме там 1 седмица.Хотела ми хареса,настаниха ни в огромен двуспален апартамент със страхотен изглед към морето,с огрооомна тераса-изобщо стаята беше страхотна.Плажът е съвсем наблизо,морето е плитко и е много хубаво за деца.Има дюни и затова няма никакви заведения,което много ми хареса.Хотелът не предлага чадъри ,а би трябвало за тази цена.Има десетина окъсани чадъра за скромната сума от 5 лв.Басейните в хотела са хубави и чисти ,децата много се кефеха.Другото хубаво нещо е ,че има къде да паркираш вътре в комплекса.Малко е отдалечен хотела от Приморско,но все пак вечер си правехме разходки.Градът беше претъпкан и разбира се разходките не ни доставяха особено удоволствие.Все пак направихме ретро снимки на малките и открихме лунапарк където се позабавляваха с правене на сапуни.
   Сега да кажа за минусите на Престиж Сити.Храната е еднообразна.Всяка сутрин все едни и същи салами ,яйца и пържен бекон.Същото беше с обядите и вечерите-супите не ставаха,манджите не бяха особено добре сготвени,веднъж си сложих краставици които бяха отпреди 2 седмици,все едни и същи пастички за десерт,кюфтетата пекани във фурна.Аз и децата добре си хапвахме ,не оставахме гладни,но съпругът ми,който е доста капризен по отношение на храната може би яде 2 пъти само от спагетите .Следобедната закуска е филийка с маргарин,телешки салам и краставица,дават и пица,но тя бързо свършва и трябва да дебнете,също има и дребни сладки.За паричките,които взимат могат повече да се постараят.
  Аниматори има ,но сякаш забавляват само русначетата.Моите деца са на 9 и много не се нуждаеха от такива"услуги".
Честно да си призная аз и децата останахме доволни,  за разлика от съпруга ми ,който не понася ОИ.След почивката в Престиж Сити отпрашихме за Царево,за да "поразпусне" мъжа ми.
 Желая ви приятна почивка! Peace

# 4
  • София
Момичета, благодаря много за отзивите   bouquet

# 5
Аз съм била хотела преди да започне да предлага аллинклузив, така че като хотел знам какво представлава и ми харесва. Не сме много капризни към храната, така че според това което е публикувала mozi мисля, че ще ни хареса и храната. Чакам с нетърпение да заминем

# 6
Здравейте и от мен!

Чакам потвърждение на резервацията и от 19.08 сме там. В темата за Приморско имаше въпрос за скарата и сладоледа и отговора "не" не ми хареса особено, но това да е кусура. Надявам се да изкараме добре, че беше голямо ровене в оферти и мнения и накрая пак малко на "сляпо" отиваме.

мама_съни твоите слънчица на колко годинки са ако не е прекалено лично и кога ще сте там. /моите се виждат от подписа/

# 7
от пет години ходим на почивка там и сме доволни,но зависи кой какво търси естествено...малко е скъпичко според мен,но апартаментите са наистина хубави...храна има на корем,не е кой знае какво ,но не мисля че някой ще остане гладен...има доста разнообразие..тази година не бяхме с олинклузив,защото нас не ни устройва много...ако ви интересува нещо питайте

# 8
  • София
А искам да питам едноспалните апартаменти към басейна ли гледат или назад към външната страна на хотела?
И много ли е пренаселен хотела?
Има ли интернет в апартаментите или е само в общите части?

# 9
в сайта им има схема на самите апартаменти и ако сте запазили определен и знаете номера,може да видите изложението....но мисля че поне една стая имат към морето,освен ако не са в единия блок,пред който построиха хотел...
не е много пренаселен хотела според мен..
интернета е малко трудна работа-в стаите към басейна има или долу на рецепцията,но е слабичък и прекъсва

# 10
  • София
Я гледай ти, схема ... отивам да търся, макар че сайта съм го преровила и досега не видях схема ...
Благодаря Нано, за всички отговори  Hug

Вероятно и ние ще сме там от 19ти.

# 11
Eх, ние сме  от 25. Явно няма да се засечем. Ако има някой от тази дата да се обажда.
Между другото в момента има много изгодни ваучери за там в офертите за групови пазарувания
 Приятно прекараване на всички

# 12
...аз пък ви завиждам... Crossing Arms две седмици бяхме там и искам още...
приятно изкарване  Simple Smile

# 13
  • София
Нано, пак съм аз  Laughing
Не намирам схема, моля те помагай  Embarassed

# 14
Не съм Нано, но мисля че става дума за това
Най отдолу има разположение на апартаментите според номера

Общи условия

Активация на акаунт