Престиж -сити 2 - Приморско

• 6 676
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София
 Embarassed
Хиляда пъти минах през тази страница, но не прегледах надолу ...
Благодаря и се извинявам  Hug

# 16
ние от доста години ходим на море юни и септември, хем хващаме по-ниските цени, хем не е навалица. Юни месец бяхме тук
http://sunrisehotelobzor.com/%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B … 81%D0%B0/?lang=bg
хубаво местенце, добре си изкарахме, цените са ниски.
Сега търсим да резервираме нещо за началото на септември и сме се спрели на Престиж сити 2. Имам няколко въпроса : шумно ли е, понеже ние обичаме спокойствието и тишината и не бихме искали в апартамента ни да се чува музика или друг шум, от коя страна или корпус апартаментите са най-тихи, басейните как са, водата в тях топла ли е, става ли за малки деца, плажа подходящ ли е за малки деца,за да стигнеш до плажа пресича ли се шосето,  също анимацията добра ли е, детето ни много се забавлява на игрите с аниматорите ?

# 17
maria_2103,струва ми се че този хотел ,който си показала е по-хубав от престиж сити...
според мен е шумно около басейна защото пускат музика,която спират от 14ч до 16 ч.в крилото отдалечено от басейна не се чува толкова и ако апартамента е на по-висок етаж...там е по-тихо
басейните колко да са топли?за мен са хладни например,но на децата не им пречи...стоплят се от слънцето...детския е една идея по-топъл...
на плажа с/у хотела е спокойно и няма навалица,като на другите...да,пресичаш шосето,но не минават чак толкова много коли,има и гърбици...после по дървени скари се стига до плажа...
анимацията не е нищо особено-след 16ч,какичката занимава желаещите в една стая-рисуват,правят гривни и т.н,вечер има детска дискотека и през деня,ако си на басейна устройват някакви състезания,но твоето дете е мъничко както виждам...

# 18
  • София
Мария, аз мога да отговоря само частично на някои от въпросите.
Та значи - плажа е много подходящ за с дете, морето е много плитко до много навътре. Пясъчната ивица е широка и не е пренаселена, няма заведения и магазини.
Около хотела е само гора и шосето (пред него). Няма нищо друго, нито заведения, нито нищо. Шумът ще е само от шосето и от самите хора в хотела. Музика и т.н няма от къде да се чува.
Според мен апартаментите биха били по-тихи от задната страна, от към гората.
За да стигнеш до плажа - излизаш от хотела, пресичаш шосето, което е малко, двупосочно шосе, и вървиш по скари през пясъчните дюни около 100-150 м. И си на плажа.

На другите въпроси не мога да отговоря, на нас също ще ни е за първи път в този хотел.

Приятна почивка   bouquet

# 19
Много благодаря за отговорите ! Ние мислим да ходим от 04.09.13, така, че ще чакам и отзивите на почиващите преди нас. Това с музиката малко ме притеснява. Преди време бяхме така в един хотел в който музика огласяваше едната част от хотела откъм лоби бара, друга част се огласяваше от бара на басейна  и се наложи да си тръгнем на половината почивка ... неприятна история, затова сега разпитвам да знам дали да резервираме.

# 20
  • София
Може при самата резервация да помолиш да бъдете в страничното крило или в апартамент отзад, въпреки, че така няма да имате гледка към морето. Сподели тези си притеснения с управителката, много е мила и любезна и смятам, че ще ви настани подобаващо.

# 21
  • София
Здравейте, искам да попитам дали преградите между балконите навсякъде са ниски, (както виждам по снимките) и се виждат всички балкони на целия етаж?

# 22
Ние бяхме преди 3-4 год, може и 5 да се /ако не ме лъже паметта/
апартамента ни беше на 3 ет към басейна.Нямам спомен дали е било шумно
Децата следобед изкарваха на басейна , а аз чинно ги наблдавах от терасата.
Бяха много щастливи защото се чустваха големи и самостоятелни   Laughing
По скоро май не беше, но оттогава със сигурност са се променили нещата
Управителката беше много любезна, надявам се да е същата. Така че ако помолите за по тих апартамент мисля че няма да има проблем.
За преградите на балкона не помня. Ще се опитам да намеря снимки и да ги кача

P.S
Това е снимка от балкона тогава

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 13:11 от мама_съни

# 23
Ето и от мен, бях писал в другата тема за приморско 2013 но ще пиша и тука, ние смятаме да се засечем с мария на 4.09 Simple Smile бяхме там юни месец, сега от 1 ви пак сме за 4 дни, просто повече на море където и да е не издържаме. За тишината западните стаи са наи тихи до колкото може да е тихо на море, те гледат към паркинга, при тях тишината се нарушава единствено от алармата на някои селски бек дето си мисли че някои ще открадне 20 годишния му пасат. Също така и от някоя прибираще се по късно компания. Наи тихо е в втори блок съседен на първи но към края на паркинга където обикновено няма толкова коли. Но там има други кусури ако си с малко дете и с количка там е ад, осен ако не си на първи етаж. Ад е защото загубения архитект е сложил асансиора между етажите, мъкнеш количка по стълбите до входа, после я мъкнеш по стълбите до асансиора, и тъкмо си мислиш че е само това когато установяваш че асансиора спира между етажите и имаш да мъкнеш още Simple Smile За които няма колички това не е проблем. От пред апартаментите към басеина са шумни денем заради крякащите като цигани руснаци, еии много шумно племе са. До плажа не е никъв проблем за стигане. шосето от ред не е оживено минава по една кола на 5 мин, после следват към 150 метра скари които са незаменим помощник за семейства с колички, без тях просто стигането до плажа с количка е мисия невъзможна. Плажа е огромен има място за всички няма музика и чалга, няма тъпканак, морето е супер плитко става и за деца и за баби. Храненето в хотела, аз не съм от наи претенциозните но не съм и съвсем без притенции, бая се разправях с персонала след като направиха 3 опита да сварят яица за закуска и то неуспешни Simple Smile на 4 тия път вече успяха и до края на юнската почивка яицата винаги бяха перфекно сварени, явно друг се е заел с задачата Simple Smile Храна имаше достатъчно,за  закуската не може да имате претенции, на всякъде е едотипна и еднообразна, все пак за закуска не могат да предложат паржола по ловджииски, и свински уши на скара, но пък за това хората си играха да правят мекички, да пържат филиики, да правят кексове, освен стандартните смотани салами и сирена които са неделима част от менюто на всеки хотел то тук се стараеха да има разнообрази, дори корнфлеиксовете бяха 2-3 вида. За обяд и вечеря като разнообразие не мисля че е малко освен ако не си свикнал на разточитеслвто, имаше поне две посни и две месни ястия, супа обаче само една и то като в студентски стол, предястия и наи вече плодове имаше много , поне 4-5 вида, дини, банани, череши, портокали, пъпеши, круши чудесни ядях на корем, ябълки праскови. квото се сетите, де се вика и само на плод може да караш. Общо взето хотела не е никък лош, мислено е и за шума в общите части, коридорите към стаите са отделени от стълбищата с дограма, така почти не чуваш ако някои руснак крещи по стълбите "Сашаааа Сашааааа скарее приди сюда, мама упала у ванну Mr. Green" Басеините водата е чаи, не знам как някои може да каже че е студена особено сега в пика на горещините, ние през юни ходихме точно като спряха валежите на сутринта водата беше наистина студенка около 20 градуса но в 4 часа следобед вече си беше перфекна за разлика от тази в морето която тогава така и не мръдна от 18 градуса, за това сега отиваме пак за да направим поправка с къпането в морето. На басеините не ми хареса това че не видях за 5 дни някои да ги чисти, особено следобед вече в водата плуваха повече буболечки от колкото имаше туристи в хотела. Отдавах го че е съвсем в началото на сезона и персонала беше много свит, но в стаите чистеха всеки ден за това спор няма. Общо взето като стаи хотела е супер, стига да не се наложи да спиш на скапания диван в хола, щото всеки знае как се спи на такъв разтигателен диван. Но това на вас едва ли ще се наложи Simple Smile Интернета в хотела, само в общите части и на по ниските етажи в близост до флопито, ние бяхме на 4 ти етаж и на терасата имаше нет но вътре не. Аниматорите само единия става Simple Smile тои е едно слабо момче с щръкнала коса и много забавалява децата, не мога да кажа че се занимаа повече с руснаците, просто те са по големи фенове на циркаджитеи за тва се лепят повече от наще Simple Smile Другите двама аниматори са далеч по сдържани, но тоя момък се раздава-браво Simple Smile Ако се сетите още нещо питаите докато не сме тръгнали пак на там в неделя, някои ако има от 1 ви да свирка Simple Smile

# 24
Урте и ние заминаваме за  там

# 25
  • София
Някой има ли актуално инфо от този хотел ?

# 26
  • Пловдив
Здравейте,
Ако някой има актуална информация и впечатления, нека сподели. Насочили сме се към тоиз хотел със семейството ми в края на Август. Simple Smile

# 27
Някой да е посещавал въпросният хотел 2021г да даде малко инфо от първа ръка?

Общи условия

Активация на акаунт