Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
Какви са основните характеристики на кето диетата?
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
-
Какви са основните характеристики на кето диетата?
-
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
Храненето на човек с инсулинова резистентност, спазващ ВМ-НВХ диета, може да включва храни като яйца, масло, сирене, кисело мляко, филе от лефер, вратна пържола и тахан от сусам или бадеми. Той също така трябва да участва в кардио тренировки три пъти седмично. Въглехидратите могат да бъдат коригирани според индивидуалните нужди на организма.
-
Какви са основните характеристики на кетогенната диета?
-
Какви са препоръките за хранене при режим на ВМ-НВХ?

щом лекар ти е казал че няма проблеми значи няма
. Не се панирай излишно. А пък ако трябва върви и в друга лаборатория си повтори изследванията да си сигурна. Ако нямаше изследвания черно на бяло според мен по има място за притеснения и да гадаем тук, но при положение че си виждаш резултатите грешка и притеснения няма. Хайде споко
.
напълно си права. Мерси за включването
Но за жалост това е все още непознато поле и съвсем нова наука. Тепърва ще се научава за нея.
Много е интересна тази материя, наистина! Впечатляващ е изводьт, че с изборите, които правим , всьщност влияем на поне още поне 2 поколения след нас.
. Така че „поправката“ в мисленето трябва да започне от докторите първо май. Да не ви давам примери, които вярвам и вие имате в изобилие: моя син беше на 5-6 месеца и моя близка медицинско лице като и казвам че много реве ми вика я му натопи биберона в мед да видиш
.....; за друга приятелка с гестационен диабет бях разправяла преди - ами доктора и казал да яде грозде, банани, диня и да си бие инсулин след това (той пък главанака и казал баш от най-сладките да яде
). Ами за какво говорим. И тя ми казва че доктора едва ли ще я подведе, защо щял да я заблуждава. И наистина няма как да повярва на мен, а да вземе инфото в нета за меродавно много ясно. Особено пък с тези тонове информация където тук ти казват яж месо, там ти казват не яж. За това моето мнение е че промяната трябва да почне от квалифицираните и хората учили специално за това. Шоки беше пуснала един линк наскоро за нещо друго, а аз нали съм обсебена около раковото заболяване в семейството и съответно чета всичко засягащо темата. ТА ... намирам статия как захарта и въглените оказват негативно влиание върху раковите клетки. Добре но отдолу под тази научно обоснована статия, с хилядите си доказателства и цитати ДОКТОР беше писал коментар: докато всичко това са само хипотези и не се приеме официално в медицината няма как да си съветваме пациентите да не ядата това, а да ядат онова.